Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Ezt nyilatkozat Pep. nem akarja, hogy lekontrázzanak.különösen veszélyes kontratámadásokból
Erre én is kíváncsi lennék. 16misiért vettünk egy védőt aki még nem is játszott??? Ennyi erővel inkább vettünk volna valaki mást 3 milláért. Touré meg megint csere, tavaly pedig ő volt az egyik legjobb a csapatban....Nem értem Pepetdanko94 írta:Én csak azt nem értem hogy mért nem lehet 1x játszatni Cácerest??
Akkor meg pláne?!Varga Tamás írta:Piqué, szerintem.ZS10 írta:Puyol lesz a balhátvéd?!
Marquezt még nem láttad védekező kp-t játszani?Varga Tamás írta:Miért lenne 3 védő? Ez négy védő, akárhogy is nézem: Puyol, Alves, Piqué, Márquez. Ez nálam 4, de lehet, tévedek.El Payaso írta:Mi lesz ez 3 védő?CFirpo3 írta:kezdő: Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Marquez, Xavi, Keita, Iniesta, Messi, Eto'o, Henry

Piqué, szerintem.ZS10 írta:Puyol lesz a balhátvéd?!

London, Wembley-stadion.danko94 írta:Szeretnék kérdezni, hogy hol játszották a 92-es BEK döntőt????

Miért lenne 3 védő? Ez négy védő, akárhogy is nézem: Puyol, Alves, Piqué, Márquez. Ez nálam 4, de lehet, tévedek.El Payaso írta:Mi lesz ez 3 védő?CFirpo3 írta:kezdő: Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Marquez, Xavi, Keita, Iniesta, Messi, Eto'o, Henry

Hol van a balhátvédünk?CFirpo3 írta:kezdő: Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Marquez, Xavi, Keita, Iniesta, Messi, Eto'o, Henry
Én sem tudom. Lehet, hogy valaki kimegy balhátvédnekEl Payaso írta:Mi lesz ez 3 védő?CFirpo3 írta:kezdő: Valdes, Alves, Puyol, Piqué, Marquez, Xavi, Keita, Iniesta, Messi, Eto'o, Henry