Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

A földön talán igen, de levegőben nagyon durván kijön a magasságbeli különbség.Dr.Dre írta:Mascherano az egyetlen épkézláb védőnk.
Az a baj, hogy a Madrid az első félidőben nulla volt önmagához képest és a Barcának sikerült 1-1 lehozni, szép munka. 2.félidő értékelhetetlen. Ha nincs Masch, akkor 6-1 vagy 7-1 is lehetett volna simán. Ennyire nem szabad feltolni a védelmet, egy Real ellen, főleg ha ott van Pique...bojankrkic27 írta:mielőtt nagy szitkozódásokba kezdtek szeretnék valamit leszögezni. az első félidőben teljesen partiban voltunk ezzel a bomba madriddal, sőt véleményem szerint jobbak voltunk náluk. Sok nagy helyzetet kidolgoztunk a 11es előtt amiből ha egyet sikerült volna belőni mi irányítjuk a meccset valószínűleg a végéig.
Sajnos ez most így alakult és kikaptunk 3-1re de én valamiért nem vagyok annyira elkeseredve mivel az első félidő játékával több mint elégedett voltam. Szerintem azt a játékot kéne állandósítani és lehet keresnivalónk akármelyik csapat ellen.
Én nem látom egyáltalán olyan tragikusnak a helyzetet. Ami egyedül tragédia az a cserejátékosok színvonala. Pedro katasztrófa...

A meccs összképét tekintve Mascherano volt az egyetlen játékosunk, aki végig jól játszott. A 3. gól után teljesen leültünk, elfogadtuk a vereséget. Kár érte. Megkaptuk az összes tipikus gólt, ami jellemez bennünket. 11-es, szöglet-fejes és kontra (bár a kontránál Ini szerepe óriási volt. Nem is értettem.)Dr.Dre írta:Mascherano az egyetlen épkézláb védőnk.

Egyetértek, de Busquets szerintem jól játszik. Szépen szűr, de kéne mellé egy melós Rakitic is, mert egyedül nem érhet oda mindenhova. Matyi is remek eddig és tudatosan ő jön fel inkább a támadásokkal és nem Alves. Alves amúgy eddig rendben van. A védőmunkájára nincs különösebb panasz, támadójátéka meg (legalábbis szerintem tudatosan) nincs...PCsabi írta:1. Suárez nagyon jól kezdett, de aztán eltűnt.
2. Iniesta és Busquets észrevehetetlen.
3. Rakitic nekem hiányzik.