Aranylabda - FIFA év játékosa

Foci a Barçán kívül
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2010.12.07. 19:15:34

Egy kis feszültség oldás ! Danone, a rudi, nem lehet abbahagyni...(vagy valami hasonló)

http://www.youtube.com/watch?v=IeIVOh3YCKw

14. ms.-ben Xavi gesztusa számomra hatalmas :) Hogy próbál színészkedni :lol:
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2010.12.07. 18:07:10

én nekem nincs favoritom...kicsit talán Messi felé húzz ien tekintetbe a szivem, de én már mindenképpen boldog vagyok, hogy csak BARCELONA játékos kaphatja az Aranylabdát. Xavinak és Iniestának nagyon jó meccsei voltak mind Barca mezben mint Spanyolba így gondolom, hogy ő közöttük fog eldölni. Messinek nagyon nagyon jó szezonja volt főleg Barca szineibe, de annyira azért a válogatottba nyujtott teljesítményéért sem kell lehajtott fejjel járkálnia. Tény hogy a VB cím sokat nyom ezért írtam feljebb , hogy Xavi vagy Ini között fog eldölni SZVSZ. kis off: hajrá ma este srácok :P
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2010.12.07. 17:54:20

Charlie írta:Kötelező vb győzelem. Olyan nem létezik.
C.
hagyjad, LG teljesen elfogult a spanyolok kárára, amikor erős kerettel elbuktak rendre,akkor kárörvendett,most,h erős kerettel behúztak mindent 2év alatt,most pedig papírforma :lol:

Ha létezne olyan,h kötelező VB győzelem,akkor Brazília pl nem csak 5ször nyert volna.

Focisták részre:

én is Xavi-nak adnám,de ez sajnos továbbra sem életműdíj,és nem nézik azt,h a másik kettőnek még lesz bőven ideje nyerni párat. Igaz,h ezt nem is kellene nézni, Xavi-Ini viszonylatban szinte semmi különbség, de szerintem Xavi előrébb van valamennyivel, és itt fog kijönni,h mennyit számít a VB,mert ugye Ini gólja döntötte el a címet.

Messi sansztalan szerintem továbbra is, hiába vonták össze a díjat,és alakulhat ki így logikusabb sorrend, akkor is nézni fogják,h VB győztes lett Xavi és Ini, míg Messi """""""csak"""""" klub szinten volt UFO a szezonban,és ősszel is.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.07. 17:47:46

Mondjuk az az igazság, hogy tavaly tavasszal Iniesta talán még Messinél is jobban játszott, dehát összességében Messit kellett kiemelni...de ha tavaly kap Aranylabdát, vagy kerül a top3-ba, senki nem háborodik fel. Így egy picit talán túlzónak tekinthető, pláne ha megkapja. Viszont sztem ha megkapja...az őt is felspannolja picit, hiszen azért az Aranylabdát bemutatni a Camp Nouban, amikor is hivatalosan a világ legjobbjának tartják...hát nem lehet semmi :) Sztem ebből még több önbizalmat merít és még jobban fog játszani :)
szajko
Director del Fútbol

2010.12.07. 17:41:24

Tivornya írta:1. Ha Aranylabda-szavazás lenne, akkor Iniesta/Sneijder lenne a nyerő a trófeák miatt
2. Ha FIFA év játékosa szavazás lenne, akkor Xavi/Messi lenne a befutó a teljesítmény miatt.
De ebből az idei kotyvaszból látjuk, h a mi csapatunk jött ki a legjobban :D
Köszönhetjük ezt a sok szakértőnek(edzők,csk-k) a kevesebb újságíró ellenében...szerintem :)

Szerk.: az év csapata szavazást meg behúzzák a spanyolok :lol: :twisted:
Xavira akkor az 1. is igaz,mivel ő is ugyanannyi trófeát nyert mint Ini... :D
Charlie
Öreg Harcos

2010.12.07. 17:23:43

Kötelező vb győzelem. Olyan nem létezik.
C.
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.07. 17:16:51

LG írta:
Rivaldinho írta:Nem tudom miért mondjátok. Legesélyesebb Del Bosque szerintem. VB győzelemig vezetett, egy még soha Világbajnokságot nem nyerő csapatot és Európa-bajnokságot is csak 1x nyerő gárdát a csúcson tarott.
Del Bosque hozta a kötelezőt a spanyolokkal, mert a jelenlegi erőviszonyokat tekintve ez kötelező volt a spanyoloknak!

Mourinho pedig minden várakozást felül múlt az Interrel.
Egy VB-győzelem sosem kötelező. Ilyen nincs. Ha az elődöntőben kikapnak, se szólhatott volna senki semmit...
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.12.07. 16:54:33

Kicsit off: Szerintem Bosque és Mou között dől el az arany-tréner díj, ők vittek sokat végre. Én mindenesetre Vicentének adnám, nagyon nagy dolgot vitt véghez, egyedülálló.

OFF2: Mikor lesz a gála?
més que un club
kurdt
Megmentő :)

2010.12.07. 16:45:35

kurdt írta:Várom hogy mit nyilatkozik utána, ugyanis ő az az ember, aki tényleg annyira szerény, hogy simán mondhatja azt, hogy ő ezt nem érdemelte meg (azt biztos fogja mondani, h Xavi v Messi jobban megérdemelték volna)...
Ennyi. Andres már meg is mondta... 8)
Kép
Your village called. Their idiot is missing.
torrentkiller
Entrenador del Barça

2010.12.07. 16:28:15

Szerintem most hogy összevonták a 2 díjat, már nem csak a sikerek számítanak, hanem legalább olyan mértékig a teljesítmény is. Ezért lehet ott Leo is, mivel az az 1 gól/meccses mutató elég imponáló és nem sokat láttunk ilyet mostanában.
Igaz Sneijder triplázott, viszont abban az Internek mint csapatnak is elég nagy része volt. Plusz remélem végre az egész évi teljesítményt veszik figyelembe, mert ebben a szezonban kb 0^3 amit a holland művelt.
Kép
"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Tivornya
Capitá del Barça

2010.12.07. 16:16:51

1. Ha Aranylabda-szavazás lenne, akkor Iniesta/Sneijder lenne a nyerő a trófeák miatt
2. Ha FIFA év játékosa szavazás lenne, akkor Xavi/Messi lenne a befutó a teljesítmény miatt.
De ebből az idei kotyvaszból látjuk, h a mi csapatunk jött ki a legjobban :D
Köszönhetjük ezt a sok szakértőnek(edzők,csk-k) a kevesebb újságíró ellenében...szerintem :)

Szerk.: az év csapata szavazást meg behúzzák a spanyolok :lol: :twisted:
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
„Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!"
Sanama
Llegenda del Barça

2010.12.07. 16:04:02

Tivornya írta:És Villa-ról milyen sokan megfeledkezünk a jelölteknél! Többek között én is... :oops:
Pedig a VB-t nélküle nem nyerték volna meg a spanyolok!
Akkor már jeöljük be az egész válogatottat... Ne vicceljünk már!

Én igazság szerint amellett ahogy nagyon örülök,azért túlzásnak tartom ezt a Barca 3mast. Sneijdernek dobogón kellene lennie. Klubbal mindent nyert,és 1 VB döntőig is eljutott meg lőtt a VB-n egy csomó gólt.
Ezt nem nagyon értem ...

Bár lehet,hogy innentől nem a csapat sikerek fognak számtani,hanem az egyéni teljesítmény?
Nemtudom,de Xavinak kell kapnia.

Nem mondom,hogy szomoru lennék,de nem lennék ugyanolyan boldog ha mondjuk Iniesta kapná,attól függetlenül,hogy a másik kedvencem Ő.
Xavinak ez kijár már nagyon.
Tivornya
Capitá del Barça

2010.12.07. 15:56:42

És Villa-ról milyen sokan megfeledkezünk a jelölteknél! Többek között én is... :oops:
Pedig a VB-t nélküle nem nyerték volna meg a spanyolok!
„Egy nép csak úgy semmisül meg, ha önmagát semmisíti meg. Önmagát a nép úgy semmisíti meg, ha múltját már nem látja, jelenében csavarog, jövőjében nem hisz."
LG
Az Év fórumozója 2016

2010.12.07. 15:48:10

Rivaldinho írta:Nem tudom miért mondjátok. Legesélyesebb Del Bosque szerintem. VB győzelemig vezetett, egy még soha Világbajnokságot nem nyerő csapatot és Európa-bajnokságot is csak 1x nyerő gárdát a csúcson tarott.
Del Bosque hozta a kötelezőt a spanyolokkal, mert a jelenlegi erőviszonyokat tekintve ez kötelező volt a spanyoloknak!

Mourinho pedig minden várakozást felül múlt az Interrel.
Tocy
Director del Fútbol

2010.12.07. 15:41:55

Én már úgy vagyok vele, hogy mindegy :D Sztem nem kérdés hogy Messinek kéne kapni, mert ahogy lejjebb is írták, nemhogy visszaesett volna az aranylabdás éve után, hanem még1 lapáttal rátett, sőt...embertelen. Xavi nagyon jó, világbajnok, meg is érdemli tényleg, de 1xerűen Messi kell hogy kapja. Ha Iniesta nyeri, akkor az azt jelenti, hogy továbbra sem ér sokat ez a díj, mert egy VB-döntő eldöntéséért aranylabda nem járhat(na). De hát majd meglátjuk.

Csapaton belüli viszályt kétlem amúgy, nem olyanok ők. Ini tudja is, hogy nem volt ő olyan jó most, Xavi is tudja, hogy Messit nem lehet felülmúlni, és Messi is tudja, hogy rossz volt a VB-je, és Xavinak ez az utolsó esélye. Ahogy tavaly Messi nekik ajánlotta a sajátját, most ha Xavi-Ini nyeri, ők is megemlítik Messit. Mert tudják, hogy egymásnak köszönhetik.
barcafan0911
Entrenador del Barça

2010.12.07. 15:33:48

kanty írta:
ElBartimaeus írta: Amúgy elnézve a hsz-eket már remélem, hogy nem Iniesta kapja, mert viszonylag nagy ellenszenvvel kellene szembenéznie, amit nem biztos, hogy el tudna rendesen viselni. :roll:
Szerintem Iniesta nem olvassa a fórumot. :P
Nem lenne szerintem sem ellenszenv. Barcás kapja és az a lényeg, én Xavinak adnám, de ha Iniesta vagy Messi kapja akkor is örülni fogok. Iniesta is megérdemelné, tett ő is anniyt, mint 2006-ban Cannavaro, sőt...
:wink:
Csapaton belül viszont lehet viszály. Az természetes hogy mindhárman nyerni szeretnének, de csak 1 nyerhet. Ini szerintem túltenné magát rajta ha nem nyerne, tudja hogy a másik kettő dobogós azért többet tett le az asztalra. Messi és Xavi viszont nagyon csalódottak lehetnek, bármelyikük is marad majd alul. Arról nem is beszélve hogy csapaton belül is sok játékos drukkol mondjuk Xavinak, sőt szerintem Pep is. De lehet akár fordítva is. Szóval ezen is majd túl kell tenni magukat.

más: Messihez még annyit fűznék hozzá, hogy szerintem idén jobban megérdemli az aranylabdát, mint tavaly. A teljesítménye csak javult és ilyet nem sok aranylabdás mondhat el magáról. A világ legjobbja volt, ő erre rá tett még egy lapáttal.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
Tivornya
Capitá del Barça

2010.12.07. 15:13:26

lui1698 írta:Azt tudjuk már ugye, hogy 3 játékos volt már dobogón egy csapatból, de 3 saját nevelés is volt már?
Az tuti nem...Milanból 3 holland volt a jelölt, ergó nem saját nevelés.
Ehhez is csak Barca ért! :twisted: :)
lui1698
Llegenda del Barça

2010.12.07. 15:09:04

Azt tudjuk már ugye, hogy 3 játékos volt már dobogón egy csapatból, de 3 saját nevelés is volt már?
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Deus
Boixos Nois

2010.12.07. 14:53:02

KépKép
kanty
Llegenda del Barça

2010.12.07. 13:37:17

ElBartimaeus írta: Amúgy elnézve a hsz-eket már remélem, hogy nem Iniesta kapja, mert viszonylag nagy ellenszenvvel kellene szembenéznie, amit nem biztos, hogy el tudna rendesen viselni. :roll:
Szerintem Iniesta nem olvassa a fórumot. :P
Nem lenne szerintem sem ellenszenv. Barcás kapja és az a lényeg, én Xavinak adnám, de ha Iniesta vagy Messi kapja akkor is örülni fogok. Iniesta is megérdemelné, tett ő is anniyt, mint 2006-ban Cannavaro, sőt...
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
OvaMind
Jugador d'estrella

2010.12.07. 09:37:52

ElBartimaeus írta:
Andris írta:Andrés már istentudja mióta a személyes kiskedvencem, azóta már nagykedvenc lett tulajdonképp, de azért akkoris Xavi.
Messi már kapta, és még fogja, és a VB amúgy is jelent azért valamit.
Iniesta pedig lehet hogy gyorsabb, látványosabb, univerzálisabb, és ugyanolyan zseniálisan jó, de kettejük közül hosszútávon tuti Xavi hiányát szenvedné meg a válogatott és a Barca is.
Egyetértek az utolsó mondatoddal. Xavi állandó teljesítményt nyújt, amolyan kevésbé látványos, kevésbé váratlant. Ő az olaj. Iniesta meg hasonló dolgokra képes, meg váratlanabbakra is, de mégsem az a helyzet. Messi meg Messi. :)

Én nem tudok dönteni, mind a hárman megérdemelnék. Amúgy elnézve a hsz-eket már remélem, hogy nem Iniesta kapja, mert viszonylag nagy ellenszenvvel kellene szembenéznie, amit nem biztos, hogy el tudna rendesen viselni. :roll:
Nagy ellenszenv... miről beszélsz??? Örüljünk, hogy Barcás kapja, ezen belül már baromira nem érdekel, hogy ki, ugyanúgy örülni fogok.
Messithebest
Director del Fútbol

2010.12.07. 07:08:20

Ronaldinho&Barca írta:Háát srácok, ez a három ember az a helyzet, nyugodt szívvel megkaphatná, mind a három.

Messi a világ legjobbja, korszakos zseni, egyéniség, nincs hozzá fogható, örülök, hogy megélhetem és láthatom játszani.

Iniesta a világ legjobb kp.-ja, ha valaki ő tudja mit jelent a fontos gól kifejezés, piszok cseleket tud, Xavivval a világ legjobb csapatának középpályáját alkotja.

Xavi, a világ legjobb karmestere, évek óta világklasszis teljesítményt nyújt, meccseket dönt el passzaival, egyszerűen nekem ő a námbör ván középpályás.

Most őszintén, elfogult voltam? Szerintem ez a realitás, ennyi. Ha valaki, kapja Xavi, Messi ynerhet még 20-t, Iniesta 10-t, Xavi viszont már 30, nagyon megérdemli, de bármelyikőjük kapja, teljesen megérdemelt.

És nem mint csak sportolók, de mint emberek is példaértékűek.
Abszolút adom,nagyon megérdemli mind3.

Messi,hát ő Messi.
Xavi,a tanári passzaival simán megérdemli,+ neki az utolsó esélyek egyike.
Iniesta,ha valaki,ő tudja mikor kell gólt lőni.Piszok jók neki is a passzai,cselei.

Én ha bármelyik nyeri akkor sem leszek csalódott.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2010.12.06. 22:47:16

Háát srácok, ez a három ember az a helyzet, nyugodt szívvel megkaphatná, mind a három.

Messi a világ legjobbja, korszakos zseni, egyéniség, nincs hozzá fogható, örülök, hogy megélhetem és láthatom játszani.

Iniesta a világ legjobb kp.-ja, ha valaki ő tudja mit jelent a fontos gól kifejezés, piszok cseleket tud, Xavivval a világ legjobb csapatának középpályáját alkotja.

Xavi, a világ legjobb karmestere, évek óta világklasszis teljesítményt nyújt, meccseket dönt el passzaival, egyszerűen nekem ő a námbör ván középpályás.

Most őszintén, elfogult voltam? Szerintem ez a realitás, ennyi. Ha valaki, kapja Xavi, Messi ynerhet még 20-t, Iniesta 10-t, Xavi viszont már 30, nagyon megérdemli, de bármelyikőjük kapja, teljesen megérdemelt.

És nem mint csak sportolók, de mint emberek is példaértékűek.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
ElBartimaeus
Director del Fútbol

2010.12.06. 21:33:41

Andris írta:Andrés már istentudja mióta a személyes kiskedvencem, azóta már nagykedvenc lett tulajdonképp, de azért akkoris Xavi.
Iniesta pedig lehet hogy gyorsabb, látványosabb, univerzálisabb, és ugyanolyan zseniálisan jó, de kettejük közül hosszútávon tuti Xavi hiányát szenvedné meg a válogatott és a Barca is.
Egyetértek az utolsó mondatoddal. Xavi állandó teljesítményt nyújt, amolyan kevésbé látványos, kevésbé váratlant. Ő az olaj. Iniesta meg hasonló dolgokra képes, meg váratlanabbakra is, de mégsem az a helyzet. Messi meg Messi. :)

Én nem tudok dönteni, mind a hárman megérdemelnék. Amúgy elnézve a hsz-eket már remélem, hogy nem Iniesta kapja, mert viszonylag nagy ellenszenvvel kellene szembenéznie, amit nem biztos, hogy el tudna rendesen viselni. :roll:
Andris
Adminisztrátor

2010.12.06. 18:15:03

Andrés már istentudja mióta a személyes kiskedvencem, azóta már nagykedvenc lett tulajdonképp, de azért akkoris Xavi.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Válasz küldése