Barca Igazolások 2010-2011

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Elégedett vagy-e az idei igazolásokkal/igazoláspolitikával?

Igen
95
34%
Nem
186
66%

Szavazatok száma: 281
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.18. 19:00:21

d írta: Te is félreértetted, én úgy értettem azt, hogy ő az egyetlen Ibra mellett, hogy Ibrán kívül a keretben még ő alkalmas erre a dologra.
Kétértelműen fogalmaztam sajnos.
Megjegyzem különben rátapintottál a lényegre, nem véletlen, hogy Piqué előrement kvázi Ibra helyett, igaz, lehet még jobb lenne, ha akár egyszerre fent lennének, még jobban megosztva a védőket. Persze csak ha megéri a kockázatot.
:oops: :oops: :oops:
Egyébként szerintem a kockázat nem lenne nagyobb, mint amikor Bojan mellé megy fel (ilyen Inter-Chelsea foci ellen elég ha Valdes marad hátul)
d
Entrenador del Barça

2010.07.18. 18:57:09

sjd írta:Félreérted, nem arról volt szó, hogy mikor lő gólt, hanem h mikor megy fel csatárnak.
d azt írta, hogy Ibra MELLÉ ment fel, én meg erre írtam h akkor Ibra már nem volt pályán
Te is félreértetted, én úgy értettem azt, hogy ő az egyetlen Ibra mellett, hogy Ibrán kívül a keretben még ő alkalmas erre a dologra.
Kétértelműen fogalmaztam sajnos.
Megjegyzem különben rátapintottál a lényegre, nem véletlen, hogy Piqué előrement kvázi Ibra helyett, igaz, lehet még jobb lenne, ha akár egyszerre fent lennének, még jobban megosztva a védőket. Persze csak ha megéri a kockázatot.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.18. 18:47:58

Somaa írta:
Szerintem annak,hogy Piqué mikor lő gólt semmi köze ahoz,hogy Ibra a pályán van-e vagy sem.(sztem) :D
Félreérted, nem arról volt szó, hogy mikor lő gólt, hanem h mikor megy fel csatárnak.
d azt írta, hogy Ibra MELLÉ ment fel, én meg erre írtam h akkor Ibra már nem volt pályán
Somaa
Jugador del Barça

2010.07.18. 18:27:16

sjd írta:
d írta:.
Ezért ment előre Piqué, mert ő volt az egyetlen játékos Ibra mellett, aki fizikálisan alkalmas arra, hogy ott veszélyes tudjon lenni.
Hozzá kell tenni, ez mind2szer akkor történt meg, amikor már Ibra nem volt a pályán
Szerintem annak,hogy Piqué mikor lő gólt semmi köze ahoz,hogy Ibra a pályán van-e vagy sem.(sztem) :D
Kép

Visca el Barca!
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.18. 18:22:22

d írta:.
Ezért ment előre Piqué, mert ő volt az egyetlen játékos Ibra mellett, aki fizikálisan alkalmas arra, hogy ott veszélyes tudjon lenni.
Hozzá kell tenni, ez mind2szer akkor történt meg, amikor már Ibra nem volt a pályán
Tim
Mezei fórumozó

2010.07.18. 18:19:23

baas11 írta: Szerintem meg -ezek mellet- azért mert bár a játék maga jó volt...egészen addig amíg nem kellett gól-t rúgni, ott már Busquetsre,Tourera,Iniestára,Xavira,Henry-ra ,tavasszal Ibrara vagyis a fél csapatra nem lehetett számítani....maradt Messi és esetleg Pedro és ennyi !
Maximálisan egyetértek! Ezért lenne jó ha igazolnánk egy magas robusztus felépítésű erőcsatárt,aki ez mellett még technikás is lenne. Így könnyűszerrel lefordulhatna a védőkről kihasználva testi erejét(szigorúan a sportszerűség keretein belül!),és ellenállhatalanul kapura törne. Ugyanakkor mivel magas,a pontrúgásoknál,beíveléseknél is veszélyt jelentene. A hab a tortán az lenne ha mindehhez kiváló rúgótechnika,és lövőerő társulna!
Így az Interhez hasonló csapatokhoz máris meglenne a győzelem kulcsa.
A kérdés már csak az hogy hol találnánk ilyen embert :?: Hopp,várjatok csak...

Komolyra fordítva a szót,nem lenne szabad hogy a támadójáték eredményessége egy emberen múljon.Szerencsére Villa igazolása valószínűleg megoldja a problémát,és ha Ibra is összekapja magát akkor nem lehet gond. Elméletileg.
Kép
d
Entrenador del Barça

2010.07.18. 18:13:57

sjd írta:Egyetértek, csak az a baj h ez nem a játékoson múlik, hanem az taktikán. Ibra pl. nagyon jó lövő, fejre is lehetne neki ívelni a labdát, mégsem láttunk ebből semmit az Inter ellen (sőt Ibra egész szezonban alig próbálkozott a 16oson kívülről)
Ibra tök egyedül volt bent a darálóban középen, természetes, hogy így képtelen fejelni, pláne távolról lőni, bár utóbbi nem is az ő feladata lett volna.
Én az átlövéseket hiányoltam, az pedig Guardiola taktika hibája, hogy nem éltünk vele, pedig vannak jó lövőink. Jó lenne olyan középpályásokat beszerezni, akik rá merik és tudják suhintani távolról is.
semij
Barça C
Kapcsolat:

2010.07.18. 18:04:11

Szerintem ha a Cesc ügy nem jön össze akkor olyan kp. kellen hozni aki támadó felfogású.Én személy szerint azt hiszem hogy Busquets-Ini.-Xavi középpályás sor lesz.De ide lehetne igazolni a vb-n jól szereplő Özilt-t vagy védő poszton még V.der wiel-t aki zámomra nagyon tehetséges
Mikaos
Director del Fútbol

2010.07.18. 18:02:37

Sanama írta:Hleb megérdemelne még egy esélyt,ahogy Caceres is, főleg ha a Cesc ügyből nem lesz semmi.
Xavi-Ini posztján annyit tud csinálni,mint Keita csinált.
Sajnos nem. Amikor Hleb elvesztett egy labdát (ami -legyünk őszinték- elég gyakran volt), akkor letört és depressziós lett. Míg Keita egy komplett futóbolond, aki a 90.percben is sprintel hátra, vagy előre, ahogy a helyzet kívánja.
Hleb nagyobb tudású ember, de ebből nem sikerült szinte semmit sem mutatnia nálunk - eddig.
Ha jól játszik esetleg, akkor örömmel venném, ha maradna, és ezáltal "új igazolás" lenne ingyen.
Sanama
Llegenda del Barça

2010.07.18. 17:56:33

Hleb megérdemelne még egy esélyt,ahogy Caceres is, főleg ha a Cesc ügyből nem lesz semmi.
Xavi-Ini posztján annyit tud csinálni,mint Keita csinált.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.18. 17:54:06

baas11 írta: már pedig szerintem ebből kell kiindulnunk idén is ,nem az a kérdés 5 vagy 6 rugunk a Xereznek, ha nem a Chelsea-ellen mondjuk lesz valaki aki távolról megtöri őket ???Szóval mindenképp olyan középpályás kéne aki tényleg szokott is gólt lőni
Egyetértek, csak az a baj h ez nem a játékoson múlik, hanem az taktikán. Ibra pl. nagyon jó lövő, fejre is lehetne neki ívelni a labdát, mégsem láttunk ebből semmit az Inter ellen (sőt Ibra egész szezonban alig próbálkozott a 16oson kívülről)
El fanático
Entrenador del Barça

2010.07.18. 17:50:23

Zozzy 5 írta:...ezzel a Henrique gyerekkel mi a stájsz? lassan vissza lehetne hozni, főleg, hogy az ukrán barátunk elment.
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803

Hleb: összeveszett a Stuttgart edzőjével, így köszönik, nem kérnek többet belőle. Egyenlőre nincs ajánlat érte.

Henrique: a Racing alkalmazná a következő szezonban is, de egyenlőre még nincs megállapodás.

Víctor Sánchez: mindenképpen elpasszoljuk, addig amíg nem jelentkezik érte egy másik klub, megy a Barca B-be.

Martín Cáceres: nem kell jövőre a Juve-nak. Van rá esély, hogy a Milan vagy a Róma elviszi 10 millió Euróért.
Kép
baas11
Entrenador del Barça

2010.07.18. 17:33:38

Bestbarca írta: Én meglátásom szerint 3 dolog miatt nem nyertünk meg ismét mindent tavaly:

1.Alves elfáradt,nem volt ki pótolja,idén megoldva,Adrianoval simán lehet rotálni!
2.Henry gyenge teljesítménye miatt,Pedro meg jó volt igaz,node azért nem Villa szint támadásban,szal ez is megoldva!
3.Ini megsérült,és nem tudtuk pótolni,no ezt kéne még megoldani,és kész vagyunk!
(4.)No persze Ibra gyenge volt újabb érv,bár sztem attól még megnyerhettünk volna mindent,ez is mutatja a csapat erejét!
Szerintem meg -ezek mellet- azért mert bár a játék maga jó volt...egészen addig amíg nem kellett gól-t rúgni, ott már Busquetsre,Tourera,Iniestára,Xavira,Henry-ra ,tavasszal Ibrara vagyis a fél csapatra nem lehetett számítani....maradt Messi és esetleg Pedro és ennyi ! Azért az nem lehet véletlen h egy Inter ellen Piquenek kell betalálnia ráadásul 2x ??!!!Ha Messinek nem ment vagy "megfogták" akkor sanyi, a többiek kis túlzással csak passzolni tudnak(ezt kb. Mou is tudta)....az meg kevés mondjuk egy BL elődöntőn 100 millás védelemmel szemben !!!( Busquets pl. lőtt már életében kapura ???csak úgy véletlenül.... ) már pedig szerintem ebből kell kiindulnunk idén is ,nem az a kérdés 5 vagy 6 rugunk a Xereznek, ha nem a Chelsea-ellen mondjuk lesz valaki aki távolról megtöri őket ???Szóval mindenképp olyan középpályás kéne aki tényleg szokott is gólt lőni (nem csak olyan mint Toure aki elvileg jól lő csak soha nem látjuk ) h a második hullámban is gól veszélyesek legyünk ....
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
xavi12
Barça B
Kapcsolat:

2010.07.18. 17:32:24

3 napig banket en leszek, addig remélem jön egy középpűlyás, remélhetőleg Mesut Öezil
SZILIandBARCA
bali 15
Director del Fútbol

2010.07.18. 16:35:24

Bestbarca
Tetszik a hosszú érvelésed.
Szerintem a tavaly szezont annak köszönhetjük hogy Messinek még a körméről is a kapuba pattant a labda. Nagyon szoros volt a tavalyi szezon.
De ahogy mostanában nézegettem a mérlegünket simán lerendezhettük volna legalább 3-4 fordulóval korábban ha nincs az a rohadt sok kialibizett döntetlen. :evil:
Idén ilyet nem engedhetünk meg. Most már nem szabad a penge élén táncolni, vagy legalább is a közelébe kerülni. :D
Le kell venni a terhet Messi válláról. Tavaly is a körmömet rágtam hogy ne sérüljön meg. Busi és Keita elég lesz a VKP posztra. De hogy mi volt a baj Toure-val azt nem értem :x ,
A támadó kp posztra természetesen örülnék Fabregas-nak. De nem elég hogy egyre jobban úgy tűnik hogy nem lesz az ügyből semmi de elvileg eléggé karcsú a pénztárcánk. És itt jönne a képbe Özil...aki most olvastam nem hosszabbított a Werder-el. És a Madrid és készül kivetni rá a hálóját. Cesc vagy Özil tök mind1 csak valamelyik jöjjön...
d
Entrenador del Barça

2010.07.18. 16:02:54

westerngom írta: :D, biztos csak én gyártok összeesküvés elméleteket és senkinek - senkihez nincs (nem volt) köze....... , DE! ez nagyon bűzlik!
(: ettől függetlenül, Busquets papa lehet jó, szakmailag felkészült, mester edző! :lol:
Az öreg Busquets már hosszú évek óta az Atletickel dolgozik, nem hinném, hogy csodálkozni kellene, hogy otthonról hoztak az első csapathoz kapusedzőt. Ez egy tök normális pályafutás egy edzőnek.
westerngom
Entrenador del Barça

2010.07.18. 15:55:41

Miután Juan Carlos Unzué korábbi kapusedző távozott, hogy a Numancia trénere legyen, az új, kapusokkal foglalkozó edző Carles Busquets lett. Amint azt a hivatalos honlap közölte, az eddig a Barca Atléticnél ugyanezen a poszton dolgozó Busquets most az első csapat hálóőreit fogja majd foglalkoztatni. A hírrel kapcsolatosan megszólalt a kapusedző fia, Sergi Busquets is, aki elmondta, hogy "amint a pályán leszünk, én Sergi Busquets leszek, ő pedig a szakmai stáb egyik tagja, szóval a kapcsolatunk csupán professzionális lesz". Carles Busquets egyébként korábban 10 évig volt a Barça tagja, ám ebből csak két szezonban volt az együttes első számú kapusa. Busquets az elmúlt 7 évben volt az Atlétic kapusedzője, mielőtt elfogadta volna a felkérést az első csapat hasonló pozíciójának a betöltésére.

:D, biztos csak én gyártok összeesküvés elméleteket és senkinek - senkihez nincs (nem volt) köze....... , DE! ez nagyon bűzlik!
(: ettől függetlenül, Busquets papa lehet jó, szakmailag felkészült, mester edző! :lol:
Bestbarca
Entrenador del Barça

2010.07.18. 15:52:49

Hihetetlen milyen igazolási hisztéria van!Mindenhol csak azt hogy jajjj akkor most kit fogunk leigazolni!?Közben már rég kész a kezdőnk:
VV-Alves-Pique-Puyol-Maxwell-Busi-Xavi-Ini-Messi-Ibra-Villa

Namost tavaly összesen 3szor kapott ki ,majdnem ugyan ez a csapat,igaz abból 1 a bl,1 a kupa kiesést jelentette,de akkor is!!!99pontot szerzett ez az együttes!Villaval meg fixen csak erősödtünk,sztem nem is kicsit!Könnyen lehet Ibra összekapja magát,Villa játéka kikaparhatja a gesztenyét Ibrának is!És azért sok mindent lehet mondani Ibrára,de nem falábú az fix!Tavaly is ne feledjük,hogy hogyan kezdett milyen fontos gólokat lőtt,és nem is keveset,igaz a szezon 2.felében kb 0 volt,de azért abban az is szerepet játszott,hogy megsérült,és azt lehetett érezni hogy nem nagyon tud formába lendülni.Sztem idén jó lesz egész szezonban!Ha úgy játszik majd mint tavaly az első félévben,akkor már nem lesz baj vele!

Ha még egyszer megnézzük ezt a kezdőt,akkor azt is észrevehetjük,hogy majd minden poszton az adott játékos benne van a világ top3-jában!Talán VV nem,és sosem szerettem,de tavaly meggyőző volt,tényleg le a kalappal,ami lehetett megfogott!Ibra sem fér be a top3ba JELENLEGI teljesítménye miatt,de sztem össze fogja kapni magát!Busi sem top3mas vkp elvileg,node amit a vbn nyújtott,azt nem hittem el,sztem egyszerűen beérett,sztem idén nem fogunk tudni belekötni!Namost az összes többi játékos biztos vagyok benne hogy befér a világ top3-ba,sokan meg egyenesen a legjobbak az adott poszton!A cserepadunk is kb a legerősebb:Keita,Bojan,Pedro,Milito,Abidal...minőségi cserék,akik tudank akár plusz hozni a játékba beállásukkal, és kb mindenhol máshol kezdők lennének!

AKKOR MEG MIRE EZ A NAGY ÁTIGAZOLÁSI MIZÉRIA???A BARCA A VILÁG LEGJOBB CSAPATA,IGAZOLJON NAGYOKAT AZ AKINEK KELL,PL. MADRID!!! :D :twisted:

Én meglátásom szerint 3 dolog miatt nem nyertünk meg ismét mindent tavaly:

1.Alves elfáradt,nem volt ki pótolja,idén megoldva,Adrianoval simán lehet rotálni!
2.Henry gyenge teljesítménye miatt,Pedro meg jó volt igaz,node azért nem Villa szint támadásban,szal ez is megoldva!
3.Ini megsérült,és nem tudtuk pótolni,no ezt kéne még megoldani,és kész vagyunk!
(4.)No persze Ibra gyenge volt újabb érv,bár sztem attól még megnyerhettünk volna mindent,ez is mutatja a csapat erejét!

Eddig sztem okosan igazoltunk,oda ahova kell,a 3-ból 2 megoldava,nem is akár hogy!Namost egy fontos feladat maradt az átigazolási időszakra,MEG KELL OLDANI INI/XAVI PÓTLÁSÁT!Ha bármelyikük megsérül,bajban lehetünk!Sajnos sokat rugdossák őket,benne van hogy megsérülnek!Cesc persze tökéletes lenne,de az nehéz lesz,ha nem lehetetlen.De én nem esek kétségbe,ha nem jön akkor sem!1.Ha nincs hosszú távú sérülés,akkor mind1,2.lehet helyette mást is venni!Van kb 40 millánk hogy ezt megoldjuk,ennyiből csak talál a vezetés és Pep vkit!No persze Xavi/Ini pótolhatatlan,de ha vki hozzájuk képest hozza a 70%ot,már jók vagyuk!(Cesc mondjuk lehet 95% lenne...)Sztem azért lehet találni ilyen játékost!Én első sorban spanyolhonban néznék körül,nem lenne nagy gond a beilleszkedés ez esetben!Azért pl. a Sevillaban,Villarealban,Atleticoban,Valenciában lehetne ilyen játékost találni,és aki ott jól megálja a helyét,az itt sem lógna ki nagyon!Másnem elhoznám Özilt,70%-ot tuti lehozna,és olyan 20-25ért jöhetne is!

A másik én nem tartom olyan fontosnak Touré pótlását,ugynais Busi fix kezdő,Keita meg bőven jó rotálni!3 játékos egy posztra,nem feltétlen kell!Az meg a másik hogy tud azért ott játszani más is,ha nagyon muszáj!De Pep sztem fog hozni egy 3.at,én Zapater,Capoue,Moussa Sissoko, 3masból hoznék vkit ebben a sorrendben,olcsón megszrezhetők,és sztem egyik sem lenne csapódás!

Ezen kívül még a B-ből is fel lehet hozni vmi gyöngyszemet,várom Pep menetrendszerű idei felfedezettjét! :D :twisted: Nomeg itt van Messi,akira azt mondom hogy nem lehet sokkal jobb,de tavaly is ezt mondtam,és hát láttuk mi lett,nem lett igazam! :D :D :D Itt van a vb gyóztes spanyol válogatott magja!Amelyik poszton meg nem vb gyóztes fix kezdő spanyol van ,ott meg:Messi,Alves,Ibra,Maxwell,VV,jajj mekkora "minőségi romlás" :D :twisted:!

Összegezve nincs itt baj,a világ jegjobb csapata a Barca,legerősebb,legegységesebb kerettel,igazi csapat,egy nem kicsit jó edzővel(bár bele lehet kötni,dehát kibe nem)!Egy fontos dolgot kell még megoldani(Ini,Xavi pótlása)arra meg itt van még több mint 1 hónap,nomeg vagy 40 milla,így nem megoldhatatlan ez sem!

Jó lesz ez,már várom a következő szezont! :D :twisted:
Bocs hosszú lett,egy ideig nem írok megígérem!:D:D:D
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
fanbarca
Entrenador del Barça

2010.07.18. 15:24:29

gygerike írta:
sjd írta:
albicelesteX írta:Hogy ne tudna ott játszani Bojanfan-barca!Bojan akár még a kapuba is betehető mert ha kell ott is tud játszani Bojan! :lol: :lol:
Persze, szükség esetén mindenki tud mindent játszani, de én pl. emlékszem a Tenerife elleni meccsre, ahol balszélsőként 2 gólpasszt is adott
3 volt az :D mind 3 Messinek :D
Én is tudom, éppen azért írtam, csak rosszul fogalmaztam. Én egy ideig arra gondoltam, hogy Bojan fogja átvenni Henry helyét :D
més que un club
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2010.07.18. 15:23:33

CFirpo3 írta:Persze, a lényeget értem, de úgy tudom, hogy Messi nagy tehetségnek számított már akkor is.
Egy Messi életéről szóló kiskönyvben olvastam, hogy eleinte nem győzte őket meg annyira eddzésen, mert ott nem mutatott semmi extrát - valami hasonlót mondtak róla -, de aztán amikor betették egy mecsen, akor annyi időbe telt eldönteni, hogy leigazolják, míg az ürge a cserepadtól a lelátóra ért. :D Úgyhogy tényleg tehetséges volt akkoris...

Amúgy Cescet nem lehet szerintem idén leigazolni. Ahhoz neki kb hisztiznie kéne, és megtagadni a játékot, de azt meg úgyse fogja, és még gúyse biztos hogy megszerezhetnénk... Úgyhogy bízom Jonathanban a felkészülés alatt, és remélem hogy Thiago az ifi tornán szintén remekelni fog, és mindketten fennragadnak... 8)
gygerike
Entrenador del Barça

2010.07.18. 15:21:54

sjd írta:
albicelesteX írta:Hogy ne tudna ott játszani Bojanfan-barca!Bojan akár még a kapuba is betehető mert ha kell ott is tud játszani Bojan! :lol: :lol:
Persze, szükség esetén mindenki tud mindent játszani, de én pl. emlékszem a Tenerife elleni meccsre, ahol balszélsőként 2 gólpasszt is adott
3 volt az :D mind 3 Messinek :D
Visca El Barca
Kép
LM10
Director del Fútbol

2010.07.18. 15:18:02

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/we ... rt-2037531

Én úgy vagyok vele, hogy nem szabad, hogy sírjunk Fabregas miatt. HA nem ő, akkor jöjjön más. De akár feljön Jonathan vagy Thiago akár nem, akkor is kell IGAZOLNI 1 középpályást:

Vagy VKP-T veszünk és Keita mellett az egyik fiatalunk pótolhatja majd Xavit és Iniestát, vagy Keita VKP lesz és egy irányítót veszünk még.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2010.07.18. 15:17:56

Egyetértek azokkal, akik azt mondják, hagyjuk Fabregast. Én is nagyon szívesen láttam volna, de bele kell törődni, hogy egy évig még londonban marad. Mondjuk Wengert is meg lehet érteni valahol, más kérdés, hogy milyen dolog akarata ellenére ott tartani egy játékost, aki ráadásul a csk...Mindegy. Ahogy Zozzy is mondta, hajrá ágyusok, előre a 4. helyért.
Ami a keretünket illeti, egyetlen emberre lenne szükségünk, de vigyázat, mert ha jövőre jön Cesc, az az egy is feleslegessé válhat. Tehát, ha lehet, ne vegyünk senkit, ám ha mégis, akkor a jelöltem Ever Banega lenne. Ok: Ő az argentin Xavi. Nagy munkabírású, fineszes, okos játékos, zseniálisan lát a pályán, és ritmust ad a játéknak. Ha Fabregason kívül kellene említenem valakit, aki simán alkalmazkodna a játékunkhoz, az kétségkívül Banega. Na persze olcsó Ő sem lenne ( és a Valenciát sem kellene teljesen szétkapni...), de mondjuk Hlebet, meg némi kp-t lehetne érte adni.
Ha senki sem jön, az sem baj. Van Thiagonk, van Jonathanunk, és persze van egy Maxwellünk is, aki-és erről kevés szó esik-szenzációsan játszott vkp-t, amikor Pep erre kérte.
Rivaldo-A Legnagyobb.
sjd
Llegenda del Barça

2010.07.18. 15:00:55

albicelesteX
A Vadász

2010.07.18. 14:56:11

Hogy ne tudna ott játszani Bojanfan-barca!Bojan akár még a kapuba is betehető mert ha kell ott is tud játszani Bojan! :lol: :lol:

Unom már ezt a Fabrgas hisztériát.El kéne felejteni a francba,világosan meg van mondva nem eladó!!!!Akkor meg mit kuncsorgunk utána!Idén nem jön bele kell törődni a világ megy tovább.Kell nézni,ha gondolják egy kiegészítő emberkét vagy kettőt és csumi.Az alap kezdőnk simán meg van!
Kép
Lezárt