Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
2007-08-as szezonban nem csinált mondhatni semmit.palesz77 írta:Victor_Valdes írta:Henry még mindig jóval hasznosabb, mint Roni volt tavaly illetve azelőtt. Ez tény.
Véleményem szerintem ismeritek.
tavaly előtt? amikor roni csak a bajnokságban 21 gólt szerzett(asszem ennyit). ez marhaság. szerintem ezt a szintet jobban teljesítette roni, még amikor rosszabb paszban is volt(tavalyról ne beszéljünk). henry menjen el idén és kész
Victor_Valdes írta:Henry még mindig jóval hasznosabb, mint Roni volt tavaly illetve azelőtt. Ez tény.
Véleményem szerintem ismeritek.
Ezek szerint Xavi névtelenebb...Perrero írta:Henry játéka árt a csapatnakNEM
Jó helyen van Ő, bár azért gakrabban padoztatnám, de alapvetően lm19el tudok egyetérteni, HA Henry kap 100at, akkor egy valamivel "névtelenebb" kapna 80at.. meg kell fizetni a "márkát" is.. Nike cipő nem azért 10-20-30ezer mert annyival jobb lenne... hülyén hangzik, de a focisták termékek is.. szvsz
Igen Tamás, ez így volt. Persze más kérdés, hogy egy idő után a bátyja ügyesen lecsipkedte a dologból a reklámpénzek után a klubnak fizetendő százalékokat..Varga Tamás írta:Ja, a nevéért. Az más, így teljesen világos. Akkor meg is érdemli.
A Te gondolatmenetedet alapul véve, akkor R10 még fizetett is a Barcelonának, hogy itt futballozhatott. Merthogy marketing szempontból magasabban volt Barcelonában jegyezve, mint Henry, az tuti.
Én azt mondom hogy a fizetését egyrészt nem csak a teljesítményéért, hanem jórészt a nevéért is kapja, másrészt pedig azt hogy egyszerűen visszajön ez a pénz. Tekintsd úgy Henryt, mintha ingyen játszana a klubnak. Innentől kezdve akár nem is lehetne negatívumként kezelni a jelenlétét, ha nem számítanánk a jó játékára néha, illetve ha nem szorítana ki másokat, akiket szivesebben látnánk, és jobban produkáltak eddig.Varga Tamás írta: Andris!
Ne légy ennyire vaskalapos, kérlek szépen.![]()
Henry-ért kifizetett a Klub 24 millió eurót. Igaz?
Éves fizetése 8 millió körül van. Igaz?
Szerinted a teljesítmény - bér relációja egyenes arányban van egymással?
Ha most sem érted, akkor nem tudok mit tenni az ügy érdekében.
Andris!lionelmessi19 írta:Jogod van, de továbbra sem értem, és ez a probléma alapvetően.
Bemész a boltba, és veszel 100 forintért egy doboz gyufát. Majd az utcán elejted az első szálat és lehajolva talász egy 100ast. Innentől kezdve szerintem csak az lehet bosszantó, ha a gyufák 60%a nem gyullad meg, de az nem, hogy kidobtál az ablakon 100 forintot.
A helyzet jelenleg ez Henryvel.
Tamás nem értelek.Varga Tamás írta: Engem a marketingértéke teljesen hidegen hagy, egyáltalán nem érdekel. A pályán nyújtott teljesítményével győzzön meg, ne a reklámértékével. Bár, szerintem, mostanában már nem viszik a mezét, mint a cukrot. Legalábbis, én biztos nem dobnék rá ki egy vasat sem...
Szerintem, pedig évi 8 milkáért ez a teljesítmény értékelhetetlen, kritikán aluli és vérlázítóan sok. Az én felfogásom szerint.
Ki tett többet a Barcelonáért, ki játszott jobban az elmúlt 3 hónapban - Xavi vagy Henry? Kinek a fizetése magasabb? Szerinted, ez rendjén való?
Engem a marketingértéke teljesen hidegen hagy, egyáltalán nem érdekel. A pályán nyújtott teljesítményével győzzön meg, ne a reklámértékével. Bár, szerintem, mostanában már nem viszik a mezét, mint a cukrot. Legalábbis, én biztos nem dobnék rá ki egy vasat sem...lionelmessi19 írta:Őszintén szólva továbbra sem értem, hogy miért szempont, hogy mennyiért jött, és mennyit keres. Egyrészt fantasztikus gazdasági mutatókkal rendelkezik a klub, így megengedheti magának hogy 1-1 játékos kicsit aránytalanul sokat keressen, másrészt, ami a fontosabb, pedig azt ként figyelembe venni, hogy Henry marketingértéke rendkívül nagy továbbra is, és elképesztő pénzmennyiség befolyik rajta.
Azt gondolom hogy a fizetésének egy jó részét behozza.
A játékát pedig már végképp nem pénzügyi szempontból kell szemlélni, kizárólag a csapat teljesítménye és játéka számít.
Én nem.Livia Drusilla írta: A válasz egyértelműen NEM!
De kitartó vagy, h még vitatkozol, itt a többség érzelmi alapon fikázza, ahogyan Balinho is megjegyezte....
És csak csendesen: Olegüer sem volt annyira iszonyúan rossz...