"Kicsit" furcsának tűnik ez a Juninho nyilatkozat számomra. Nem szokás szétfényezni az ellenfelet egy egyeneskieséses mérkőzés előtt, azt pedig megmosolyogtam hogy: "Ő Pelé és Garrincha keveréke. Pályám kezdete óta soha nem láttam ilyen játékost, beleértve a brazilokat is".
Persze ezt mindenki szubjektíven szemléli, viszont nem kell olyannyira messzire mennünk hogy láthassuk... Ronaldinho minimum ilyen szinten cipelte a hátán a Barcát és minimum ennyire átcselezte magát a védelmeken
Az meg hogy egy 21 éves srácnak így ki-bocsánat-nyalja a hátsóját nem tudom mit jelenthet. Azt hiszem 3 éve épp Ronaldinhoval volt így betelve mindenki és a föld valaha volt legnagyobb futballistenének kiáltották ki. Látjuk mi történhet egy bálványozott emberrel.
Messi szépen tartsa meg jó szokását és hozza ezt a szintet évről évre és amennyiben nem kapja el a hév, nem szakad szét a lába akkor lehet beszélni arról, hogy mit ért el és milyen szinten futballozott.
Egyenesen hülyeség a legnagyobbakhoz hasonlítani egy éppenhogy a tinikorból kinőtt fiatal srácot.
Magára a nyilatkozatra visszatérve pedig azért elég gáz lehet a Lyon játékosainak, hogy a vezérük így áll hozzá a témához. Nem nagyon érzem azt, hogy bízik a csapatában, pedig ez tán alapelvárásnak kellene hogy legyen.