2023.04.11. 00:09:18
Szerintem teljesen jogos felhivni a figyelmet arra a jelensegre, amikor mindenki szembejon az autopalyan.
Gavin a fizikumat szamonkerni teljes nonszensz, a magassagatol is, de a lenduletes jatekatol is teljesen fuggetlenul egy kemeny kotesu gyerekrol beszelunk, aki kb olyan hatekonysagu es tipusu labdaszerzo, labdatarto es altalanossagban vedekezo munkat kepes ellatni, amit ranezesre egy Kessie tipusu embertol varnank.
Granit, szerintem alapvetoen te vagy az, aki semmivel nem tudja megindokolni a velemenyet, ami homlokegyenest szembe megy azzal, amit a tobbseg latott a palyan a sractol.
A termete es kora ellenere es altalanossagban IS kimagaslo az, hogy mennyi es milyen kulcspassza, labdaszerzese, elszenvedett szabalytalansaga, passzhatekonysaga van. Ev jatekosa dijak, meccs embere dijak tomkelege, azonnali es megkerdojelezhetetlen kezdotagsag a spanyol valogatottban is, es meg sorolhatnank tovabb.
De nem is a hyperol van szo, ami esetenkent lehet tul nagy, hanem csupan arrol, hogy nagyon jok a kepessegei, egyaltalan nem veletlen fix kezdo, te pedig joforman teljesen ketsegbevonsz mindent ezekbol. De barmifele alatamasztas nelkul. Persze nem csoda, hiszen az altalad leirtak nagyjat lehetetlen is megtamogatni barmivel.
Nincs ebben semmi szemelyes, de egyszeruen nem tudom maskent irni: egyszeruen semmi nem allja meg a helyet abbol, amit eredetileg (a tema elejen) leirtal rola.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila