zsírosdeszka írta:
A "jól mozgott" szerintem kevés.
Szerintem meg örülnél te ha a csapatodban lenne valaki aki ilyen jól mozog..
Alig van nálatok valaki aki nem erőből próbálja megoldani a dolgokat.
Idén talán végre szerencsétek lesz a bajnokságban, 4. éve gyűjtitek ugyanabban az irdatlan tempóban a pontot, akár hogy is, mint mi, most egyszer végre származhat belőle a siker mert a mieink egy kissé elfogytak. (nem mintha nem lenne becsülendő, de látni kell hogy alapvetően mi adjuk el a bajnokságot, mert 3 évnyi nyerés után nem elég a motiváció. amikor elég, még mindig bőven alulmaradtok, lásd clasicok)
De ettől még kellemesebb esztétikai élmény a műkorcsolyát nézni, minta súlylökést és a pankrációt. Bár nem tökéletes az analógia, de csak a látványról van szó. És persze ott is ízlések és pofonok, nade feltételezem hogy aki egyszer arra vetemedett, hogy real madrid szurkoló legyen, az nem a stihlfűrészes favágás vegyes-váltóért lett az.
Cuenca tökéletes szélső játékos. Egy az egyben gyorsabb mindenkinél, akivel eddig összefutott. Jól cselez kifelé, befelé, tökéletesen érzi a rövidpasszos játékunkat, és olyan pontosak és jó üteműek a beadásai amilyeneket életemben nem láttam.
És az utóbbi két meccsen több olyan labdát osztott ki, ami abszolút gólhelyzetet TEREMTETT, max a többiek bénaságán múlott a dolog.
Egyetlen hibájának azt látom, hogy néha elfogy 50-60 perc után, ami egyébként egy frissen az ifiből felhozott , alapvetően csere játékosnál szerintem természetes és mindenképpen fejleszthető.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila