Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Minden Barca drukker örült az akkori 1:0-nak, meg a mostani 2:0-nak is. Viszont azt írtad, hogy irányított a csapat és jól védekezett. Egyik sem volt igaz.Bob_Marley írta:Jah nyilván rajtam kívül senkinek nem tetszett....Meg nyilván csak én örültem pl, hogy 1:0ra nyertünk. Akkor is és most is teljesen nyilvánvaló, hogy miért kellett az a felállás.
Jah nyilván rajtam kívül senkinek nem tetszett....Meg nyilván csak én örültem pl, hogy 1:0ra nyertünk. Akkor is és most is teljesen nyilvánvaló, hogy miért kellett az a felállás. Ezerszer inkább visszasírom azt a meccset mint a mait.....Ahol véleményed szerint fájdalom volt nézni, ma milyen nézni?palesz77 írta: Mondjuk az a meccs rajtad kívül szerintem egy Barca drukkernek sem tetszett, amit elöl leművelt a támadósor az maga volt a megtestesült fájdalom.

Mondjuk az a meccs rajtad kívül szerintem egy Barca drukkernek sem tetszett, amit elöl leművelt a támadósor az maga volt a megtestesült fájdalom.Bob_Marley írta:Szerintem ez a Mestalla-ban is működött. Irányítottuk a meccset és nem sok levegőt hagytunk a Valenciának. Most is reménykedem hasonlóban és egy hasonló eredménnyel maximálisan ki is egyeznék, az hogy megint Busi rúgja a gólt már extra lenne, meg a topikjának se tenne jót.Hajrá srácok, menekülés a győzelembe.

nekem elég ha csak suarez fog ki mondjuk egy mesterhármazós napot.palesz77 írta:MSN-en múlik inkább, remélem jó napot fognak ki a srácok..

Hát igen, sejtem mire célzol..MR. TROMORT777 írta:Adriano kezdetése meglepett. Remélem Ő is meglep minket egy bombagóllal. Ilyen meccseken szereti elővenni a lövő cipőjét...

Azóta sok víz folyt le a Dunán. Bízzunk Lucho-ban és a csapatbandanianevem írta:Ez a középpálya vicc... Ki fog irányítani? Xavi?
A Busquets+ Masch ősszel sem működött túl jól, akkor Bravo megmentette a csapatot...

Oké, persze, van 1-2 ellenpélda mindig, de szerintem vernénk őket, nem lesz az nekik élet-halál harc.Sanama írta:2010 tavasza, Inter ellen elődöntő, BL.Miért ne nyernénk?
A kupában is vertük ott őket. Szerintem verjük őket, főleg, ha addigra már nekik tét nélküli lesz.
"Csoportban is vertük őket, miért ne ütnénk ki őket most is?"
2010 tavasza, Inter ellen elődöntő, BL.Miért ne nyernénk?
A kupában is vertük ott őket. Szerintem verjük őket, főleg, ha addigra már nekik tét nélküli lesz.
Egy felesleges kritikával csak saját maguk alatt vágnák a fát. A sablonokat meg mindenki kívülről fújja, speciel én örülök is neki, hogy nem törik meg a csendet. Teljesíteni a pályán kell majd...Samper írta:Feltűnően nagy a csend a 2:2 után. Nyilván szájkosarat rendeltek el. De ha a PSG meccs se sikerül, akkor elszabadul a pokol.