Fifa, PES, FM

Játékok, Hattrick, Fantasy sportok
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.01.15. 20:00:36

Messithebest írta:Amúgy vki nem tud egy jó kis fiatal kapust,De Geán kívül? Mert Given már kicsit öreg,úgyhogy be kéne itt is újítani :D
Adán, Gulácsi nálam ők sokat bizonyítottak :D
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.15. 19:57:10

Amúgy vki nem tud egy jó kis fiatal kapust,De Geán kívül? Mert Given már kicsit öreg,úgyhogy be kéne itt is újítani :D
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.01.15. 19:52:59

Kalap1988 írta:Nekem is volt szabadidőm és a Tottenhammal játszom kb két hete világklasszis szinten. Eddig 29 forduló ment le a bajnokságból, párszor botlottam, amikor nem kellett volna ( főleg az elején), de így is vezetem a Pl-t. 29 meccs, 22 gy, 5d, 2 v, 69 rúgott, 23 kapott gól. A ligakupát megnyertem a Villa ellen 1-0-ra, míg sajnos az F.A-ből kiestem. 2-1 kikaptam a Liverpooltól idegenben egy utolsó percben kapott góllal :(
A csapatom Barcelonásan próbál játszani, sikerült megcsípnem elég komoly embereket.
A kezdő 11: Gomez- Maicon,Gallas,Marchena,Filipe-Busquets,Van der Vaart,Nani-Bale(jobboldalt),Defoe,Suarez
Cserék közül Modric és Dos Santos a leghasznosabb, de jó Huddlestone, illetve Assou-Ekotto is. Alapvetően dominanciára játszom és próbálok sok helyzetet ritmusváltásokkal labdabirtoklásból kialakítani. Maicon és Filipe nagyon jól jönnek fel, Busquets a támadásban mélységi irányító, Van der Vaart az előrébbtolt irányító, míg Nanival próbálom megbontani a védelmet középen és a szélen is a villámgyors elfutásaival. Neki posztidegen jkp, de abban a játékszellemben ahogy játszom nagyon hasznos. Elég sok gólt lő és gólpasszt ad. Egyébként, ha csak a jkp-ban mért összértékét nézném, akkor Modric kezdene.... Néha feltolom jobb vagy balszélsőnek, azt nem kell mondanom, hogy oda is jó. Defoe szerepe középen adott, helycserék szoktak lenni Suarezzel néha. A két szélső pedig a barcás ballábas jobbszélső és jobblábas balszélső alapon működik, bár ebből tény, hogy Suarez sokkalta gólerősebb. Bale viszont a gólpassz versenyt vezeti a csapaton belül és a harmadik ( Nanival versenyben) a góllövőn is. Alapvetően működik a rendszer. Ha megnyerem a bajnokságot, úgy egy világklasszis középső védőt szeretnék venni, mert azért a Gallas-Marchena duó a csapat többi részéhez képest gyengébb. Egyébként szerintem nincs szükségem csere játékosra sem a bl-hez.
jó kis csapat :wink: KHnak ha fiatal KHt akarsz venni akor Gary Cahillt javaslom 77es stattal vetem meg a Poolnál mostmár 82re fejlődött, ha olcsót akkor Juan (81) kb 10millióéért megveheted. :D Te döntessz :wink:
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.01.15. 19:45:32

messideco írta:Hlebet szándékosan nem írtam. Luchoról eddig pozitívak a tapasztalataim :P

A Real-csapat elég keményen néz ki, főleg az Essien,Xabi Alonso tengely :wink:
ebben a játékban Essienre nincsenek jelzők :D
eddig akármelyik csapatba leigazoltam, mindig gólt lövök vele főleg 16oson kívülről :o és akár honnan kapura lövi a labdát 8) a védekezésnél meg nem is nagyon viszik át rajta a labdát. a legviccesebb az volt mikor a clasicon Messi fellökte Essient :lol:
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.01.15. 19:41:57

Nekem is volt szabadidőm és a Tottenhammal játszom kb két hete világklasszis szinten. Eddig 29 forduló ment le a bajnokságból, párszor botlottam, amikor nem kellett volna ( főleg az elején), de így is vezetem a Pl-t. 29 meccs, 22 gy, 5d, 2 v, 69 rúgott, 23 kapott gól. A ligakupát megnyertem a Villa ellen 1-0-ra, míg sajnos az F.A-ből kiestem. 2-1 kikaptam a Liverpooltól idegenben egy utolsó percben kapott góllal :(
A csapatom Barcelonásan próbál játszani, sikerült megcsípnem elég komoly embereket.
A kezdő 11: Gomez- Maicon,Gallas,Marchena,Filipe-Busquets,Van der Vaart,Nani-Bale(jobboldalt),Defoe,Suarez
Cserék közül Modric és Dos Santos a leghasznosabb, de jó Huddlestone, illetve Assou-Ekotto is. Alapvetően dominanciára játszom és próbálok sok helyzetet ritmusváltásokkal labdabirtoklásból kialakítani. Maicon és Filipe nagyon jól jönnek fel, Busquets a támadásban mélységi irányító, Van der Vaart az előrébbtolt irányító, míg Nanival próbálom megbontani a védelmet középen és a szélen is a villámgyors elfutásaival. Neki posztidegen jkp, de abban a játékszellemben ahogy játszom nagyon hasznos. Elég sok gólt lő és gólpasszt ad. Egyébként, ha csak a jkp-ban mért összértékét nézném, akkor Modric kezdene.... Néha feltolom jobb vagy balszélsőnek, azt nem kell mondanom, hogy oda is jó. Defoe szerepe középen adott, helycserék szoktak lenni Suarezzel néha. A két szélső pedig a barcás ballábas jobbszélső és jobblábas balszélső alapon működik, bár ebből tény, hogy Suarez sokkalta gólerősebb. Bale viszont a gólpassz versenyt vezeti a csapaton belül és a harmadik ( Nanival versenyben) a góllövőn is. Alapvetően működik a rendszer. Ha megnyerem a bajnokságot, úgy egy világklasszis középső védőt szeretnék venni, mert azért a Gallas-Marchena duó a csapat többi részéhez képest gyengébb. Egyébként szerintem nincs szükségem csere játékosra sem a bl-hez.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.15. 19:37:41

Nem-nem :D Pato van középen :D
Egyébként mindenki a poszton játszik,kiv Balotelli és Tevez,mind2 középcsatár :D Ám Bale ennyire nem jó? Akkor megint Coentraot veszem,mint a Barcába :D Meg lehet megveszem Thiago Silvát vagy David Luizt.
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Bobberto
Capitá del Barça

2011.01.15. 19:35:52

Elég sok manager módot kezdtem már, de még kezdeni fogok igazolások után egyet Barcával :) és jelenleg is megyek előre Barca B-vel.

+ elkezdtem Man. City-vel, ugyanis tehetséges fiatal mániás vagyok és kialakítottam az álom fifa young 11em :D

De Gea
Santon (Interből) - P. Johnes (Blackburnből) - Bruma (Chelseaből) - Rafael (MU)
Rodwell /vkp/ (Everton)
McEachran (Chelsea) - A.... (bocsánat, de nem tudom leírni és így nem is találom a neten.... valami grúz gyerek 17 éves 73as azt hiszem :))
Balotelli - Lukaku - Neymar

A meccsek így legalább valami kihívást hordoznak magukban, ugyanis nem összeszokott a csapat, mindegyiknek még bőven van gyengéje (pl. Elpattan a labda, vagy egyszerűen nem tudja átvenni mindig), de csiszolódnak :)
messideco
Presidente del Barça

2011.01.15. 19:31:48

Hlebet szándékosan nem írtam. Luchoról eddig pozitívak a tapasztalataim :P

A Real-csapat elég keményen néz ki, főleg az Essien,Xabi Alonso tengely :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
víscaelbarca!forever
Jugador d'estrella
Kapcsolat:

2011.01.15. 19:25:41

az előző és a mostani hétvégén volt kicsit több szabadidőm játszani, most kezdtem el új szinten( világklasszisba játszani) elkezdtem hát egy menedzsermódot a Reallal.
Eladtam: Gagot,Higuaint kettőjükért kb 30mlliót kaptam

Megvettem: Rooneyt, Essient,Nasrit

így a csapat:
Cassilas- Ramos,Pepe,Carvalho,Marcelo-Essien,Xabi Alonso-Cr7,Kaká,Nasri-Rooney
kispad: Albiol , Arbeola,Özil,Dí María,Lass,Pedro Leon,Benzema

a felkészülési meccseimet hibátlanul vettem, aztán rájöttem nem szabad botlani minden meccset meg kell nyernem ha bajnok akarok lenni.
Elég jól állok a így a szezon közepén: 19. fordulóban 17 győzelem 2 döntetlen. a classicot megnyertem hazai pályán 3-0ra Cr7 duplájával és Dí María 1 góljával. a 2 döntetlen az Ath.Madrid 1-1 és az Espanol 2-2.
Állandóan a legjobbjaim sérülnek meg :x szezon elején Kaká (2hónap)
Cr7 (2hónap) dőltek ki. Egy darabig CR vezett a gólövő listát mikor lesérült helyére beraktam Dí Maríát. Így Rooney vezeti a góllövőlistát 20 góllal Cé 11 gólnál jár. Nasri is nagyon bevált. :D
A kupában a Barca B-t kaptam. a tartalék csapattal továb jutottam 7-0ás összesítéssel. a következő ellenfél a kupában a Zaragoza ahol visszatér a csapatba CR :) és most jön az igaz kihívás a a bajnokságban Ath.Madrid Barca Espanol 3as :roll: így már lehet nem sokáig vezetem a tabellát
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.15. 19:08:59

Kihagytad Hlebet :o :D
Miért preferálod ennyire Luchot? Szerintem neki baloldalra inkább egy jó labdaszerző, passzoló játékos kell aki Javi Mártinez. Kemény 2 meccset játszottam a Bilbaoval de kb 10x szereztem labdát vele :D
messideco
Presidente del Barça

2011.01.15. 19:06:14

Vagy balszésőnek Coentraot :) Ő is jó
Jeffren is cserének jó, JDS és Soriano is remek cserék. Ezeket tudom ajánlani.

Én ezt csinálnám:
Given
Richards,Touré,Kompany,Bale/Coentrao
Touré
Fabregas,Lucho Gonzalez
Tevez,Pato, Silva
Kép
MessiFan
Llegenda del Barça

2011.01.15. 18:59:23

Messithebest írta:Még kb 5-6 10-20 milliót érő játékost elakarok adni,utána megveszem még Balet balszélre,és talán Neymart vagy Tevez helyére,vagy padra.
Vedd meg Eto'ot középcsatárnak. 4-3-3-ba ő szerintem a legjobb Tévez helyén. Szerintem már ne vegyél senkit, főleg ne Balet mert ő balszélen nem teljesít túl jól... Legalábbis a Tottenhamban nálam nem volt jó balszélsőnek.
messideco
Presidente del Barça

2011.01.15. 18:55:31

Szerintem tedd David Silvát a csatártrióba, s Fabre mellé végy egy játékost. Ajánlom Lucho Gonzalezt vagy Diabyt esetleg. De te játsszasz :wink:
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.01.15. 18:28:08

Az előbb kezdtem egy Manager módot a Manchester Cityvel. Kicsit alakítgattam a kereten,illetve elhoztam Patot és Fabregast(Messit akartam, 81 milliót adtam érte a Barcának,a klub elfogadta,de Messi a 300 ezres fizut már nem)
Az előkészületi meccseken vagyok túl,2-t szimuláltam(Wolfsburg 2-0,Ipswich 1-0) a 3ik a Barca volt,ezt már lejátszottam. 6-0ra nyertem :D(Nem,nem amatőrön játszom,hanem félprofin)

Kezdő:
Given
Richards-K. Touré-Kompany-Kolarov
Y. Touré
Fabregas-David Silva
Balotelli-Tevez-Pato

Még kb 5-6 10-20 milliót érő játékost elakarok adni,utána megveszem még Balet balszélre,és talán Neymart vagy Tevez helyére,vagy padra.
Kép
kanty
Llegenda del Barça

2011.01.15. 13:42:55

wessel írta:Leszeretném tölteni valahonnan a FIFA 11-et (PC, magyar), tudtok valami jó torrentet ajánlani, amit seedelnek is?

Előre is köszönöm!
Szerintem az összes valamirevaló torrent oldalon fent van.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
wessel
Jugador del Barça

2011.01.15. 13:12:50

Leszeretném tölteni valahonnan a FIFA 11-et (PC, magyar), tudtok valami jó torrentet ajánlani, amit seedelnek is?

Előre is köszönöm!
adam_1519
Jugador del Barça

2011.01.14. 19:19:04

salvatore írta:
adam_1519 írta:az miért lehet h ha felfele meg a balra nyilat egyszerre nyomom akkor nem tudok passszolni meg lőni ?
a billentyűzettel lehet baj...véletlenül nem ütötted? :D
próbáljad meg úgy megnyomogatni erősebben alulról meg behajlítani 1 picit..de nem annyira hogy eltörjön.
Nekem ez segített :)
laptop és teljessen új szóval nem hiszem de csak ennél a három gomb lenyomásakor rossz és eléggé idegesit
salvatore
Barça B

2011.01.14. 19:04:34

adam_1519 írta:az miért lehet h ha felfele meg a balra nyilat egyszerre nyomom akkor nem tudok passszolni meg lőni ?
a billentyűzettel lehet baj...véletlenül nem ütötted? :D
próbáljad meg úgy megnyomogatni erősebben alulról meg behajlítani 1 picit..de nem annyira hogy eltörjön.
Nekem ez segített :)
adam_1519
Jugador del Barça

2011.01.14. 18:58:28

az miért lehet h ha felfele meg a balra nyilat egyszerre nyomom akkor nem tudok passszolni meg lőni ?
neobarca
Director del Fútbol

2011.01.14. 10:22:08

neobarca írta:Kérlek segítsetek!
Igazolni akarok de miután sikeresen tárgyalok és elfogadnám az ajánlatot azt írja ki hogy nem lehet elfogadni mert már két játékosom van hitelből. Ez mit jelent? Nekem igazolnom kell mert alig van játékosom...
Valaki valami ötlet tanács? PLS!
Senki nem tud nekem segíteni? Megőrülök. Eladtam a legjobb játékosaimat, hogy jobbakat vegyek de akárkit leigazolnék ezt a [auto_cenzúra] szöveget dobja ki. El fog menni így az egész szezonom pedig feljuttattam a Millwallt az első osztályba és a ligakupában is ott vagyok... :cry: :cry: :cry:

PLS valaki segítsen :!: :!: :!:
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.01.14. 09:38:09

Két játékost ajánlanék a Liverpoolból. Shelvey és Ayala. Előbbi középpályás, utóbbi középhátvéd. Fiatalok és fejlődőképesek. Tehetségesek, főleg Ayala, aki a védelemben a magasságát jól kamatoztatva szinte mindig eléri az ívelt labdákat. Shelvey pedig jól tartja a labdát, jó a fizikuma és jól passzol.
Kép
Kép
Kép
mvik
Jugador d'estrella

2011.01.14. 03:10:54

víscaelbarca!forever írta:
MessiFan írta:Az új fifába ez az új szerelési módszer nem tetszik, hogy ha kell 100 méteren keresztül taszítanak csak hogy elvegyék a labdát. És a bíró le se tojja viszont ha én csinálom ezt akkor már sárga.
én is így vagyok ezzel :x egyszerűen profiba alig világklasszisba szinte egyáltalán nem tudok játszani :? velem is ez van, hogy állandóan elnyomják a játékosokat (testtel) és minnél nehezebb szinten tolom annál lassabbak a játékosaim és annál több helyzetet hagynak ki :? pl. Messivel nem nem tudok elmenni szinte senki mellett. valaki nem tudja hogyan lehet orvosolni a problémát ? :?:
üdv. kezdetben nekem is ezzel volt gondom, h állandóan elnyomták a csatáraimat, én világklasszis szintem játszok és elég jó ellenszert találtam erre a problémára, leigazoltam a lukaku gyereket, akkora benga nagy ember ebben a játékban h nincs az a védő aki szabályos körülmények között el bírja lökni. egyébként akinek ezzel van problémája h állandóan elnyomják az próbáljon olyan csatárt igazolni akinek az egyensúlya és az ereje is 80 felett van (pl. lukaku egyensúly: 98, erő 95).
mvik
neobarca
Director del Fútbol

2011.01.13. 23:47:21

Kérlek segítsetek!
Igazolni akarok de miután sikeresen tárgyalok és elfogadnám az ajánlatot azt írja ki hogy nem lehet elfogadni mert már két játékosom van hitelből. Ez mit jelent? Nekem igazolnom kell mert alig van játékosom...
Valaki valami ötlet tanács? PLS!
daffy
Madridista

2011.01.12. 21:10:53

egy óriási kérésem lenne. meguntam a magyar és az olasz nyelvet. angolul szeretném "megszerezni" a játékot boxra. valaki dobhatna egy privátot,hogy honnan érdemes :wink:
köszönöm
Gauchomester
Entrenador del Barça

2011.01.12. 20:54:14

Hello Mindenkinek!

FIFA 10-zel játszottam egészen tegnapig muterom irodai célokra fenntartott laptopján. Az egy alsó tudás- és árkategóriás gép, de tök jól ment rajta a játék. (XP-n fut az a gép) Erre vettem magamnak egy annál lényegesen drágább, elvileg, és gyakorlatilag is nagyobb tudású laptopot, de a játékról nem akartam lemondani. Viszont ezen nem megy. Windows7 van az új gépen, a játék akármilyen grafikus beállításokkal élvezhetetlenül akadozik. A másik meg hogy a lehető lgnagyobb felbontás a játékban 1024x700valamennyi. A laptop viszont 1300valamennyix700valamennyi, és két orbitálisan nagy fekete csík van a képernyő jobb ill bal oldalán. Mit tudnék tenni ebben a helyzetben? A latop felbontását nem tudom áttenni 1024-esre, mert akkor alapjáraton már megjelenik a két fekete csík. Vagy egyáltalán win7 alatt reménytelen a helyzet?
Válasz küldése