Nero. írta:Samper írta:Egy Samper nevű középpályásra már csak én emlékszem?
Ügyes kis kölyök, de az ő posztján bőven megvagyunk. Szerintem még egy év mehet neki a B-ben, aztán kölcsönadnám mondjuk a Rayonak.
A kolléga arra gondolt, hogy Gumbau és Cámara vannak felíhvva az első csapat edzésére, nem Samper - vagy Grimaldo. Akit amúgy szerintem teljesen felesleges lenne elküldeni egy Rayoba, a Bl-ben is teljes magabiztossággal megállta a helyét, nem fejlődne ott sokat. És nála még az a veszély sem forog fenn, hogy fizikálisan nem elég az első csapathoz - mint Halilovic.
Gumbau and Cámara won't be called up for the game against Cornellà. They might travel to Bilbao with the first team. [rac1]
Helyes, Gumbau úgyis rendkívül meggyőző volt az előszezonban, megérdemli a bizalmat..
Nero. írta:Messias:
Azért azt az edzőt ne kérdőjelezzük már meg semmiben, aki egy földön fekvő Barcából triplázó csapatot csinált, és vitathatlanul visszaültette a klubot a világ trónjára.

Miért ne? Nem csinál ő azért mindent olyan tökéletesen, hogy minden döntésével zokszó nélkül egyetértsek - csak hogy ne menjek messze, Bilbao első meccs. Ügyes Lucho, csinált szép dolgokat, de van aki túl sokra tartja szerintem, ahogy a mostani Barcát is, lesznek itt még csúnya pofára esések.. Top csapat vagyunk, de van több másik csapat is, akik jobbak lehetnek, ha úgy jön ki nekik a lépés, mint nekünk tavaly. De még "egyenlő esélyek mellett" sem mondanám magunkat biztos továbbjutónak pár csapat ellen - bár így szezon elején nem lehet még komoly jóslatokba bocsátkozni.
Nero. írta:visca el barca írta: én inkább suarez miatt aggódom, az előszezonban elég jól ment neki, de az utóbbi két meccsen totál nulla volt.
Az már nekem is feltünt, hogy néha kumma gyenge meccsei vannak. Gyakorlatilag idegesen test a Barcában. De amikor ott van mellette Neymar meg Messi is akkor futószalagon jönnek az aszisztok tőle.

Ezt meg én se egészen értem, az előszezonban amikor egymaga volt is veszélyesen játszott, és habár volt pár rossz megmozdulása, de bőven a jobbak között volt. Az utóbbi 2 meccsen meg sokszor mintha a tavaly tél lett volna ismét..