Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Mondjuk amit lemozognak neki, nem is csodálom hogy belekeveredik.LG írta: Igen, nekem is ez a bajom vele, a passzjátéka nagyon körülményes, és egy Barca védőnél ez komoly hiányosság.
Igen, nekem is ez a bajom vele, a passzjátéka nagyon körülményes, és egy Barca védőnél ez komoly hiányosság.csaaron írta:Mina szerintem a védő munkat jól elvégzi csak felpasszokba gyenge meg kicsit lassú fejbe eddig szerintem.LG írta:Eddig Mina nagyon nem érzi... ez is mi volt?
Mina szerintem a védő munkat jól elvégzi csak felpasszokba gyenge meg kicsit lassú fejbe eddig szerintem.LG írta:Eddig Mina nagyon nem érzi... ez is mi volt?
Pedig jó lenne gyorsan eldönteni, mert ezek addig ütni-rúgni fognak, amíg nem érzik veszett ügynek...LG írta:Az első negyed óra alapján szenvedősnek ígérkezik ez a meccs is. Az ellenfél szervezett és harcos, mi lötyögünk, pontatlanok vagyunk. Sokadik ilyen első félidőnk a szezonban.
Amennyit Alba elől van, Mina az egyedüli kh a maga 8 barcelonai percével a lábában...lics írta:Ennél csak akkor lett volna durvább a védelmünk ha Semedo játszana jobboson. Azért azzal megvicceltük volna a Getafe edzőjét.