Tarsi 88 egyelek meg, de aranyos vagy
Vonuljunk el kilihegni magunkat?

Akkor gyorsan elmondom, hogy ez egy munkahely. Egyszerre 8 helyen kell lennünk, nem lehet lazsálni, mert akkor borul a nap, borul a terv. Kb akkor mehetünk ki wc-re ha már lassan behugyozunk. Mi dolgozni járunk be és nem csak elmulatni az időt.
Nem véletlen, hogy ennyire jól megy a lidl-nek, német cég, zsidó elvekkel. Mikor egy műszakban ki kell pakolnia 6 embernek 4000-5000 kartont, mellette tisztán tartani a boltot, vevői problémákat megoldani, 1+2 ember után kasszát nyitni, húzni a sort, mint az állat,mert ha nincs meg a percenkénti 30 csipogás a területi képviselő már hozza is a néger dákót a hátsódba.
Hogy ha ezt nem tudjuk maszkban elvégezni menjünk el? Sok a munkanélküli és azonnal találnának helyettünk mást? Ez biztosan így van, nincs pótolhatatlan ember. Bár hozzáteszem, hogy betekintő nap után átlagban 8 emberből 6 visszavonja az allasjelentkezeset, fél nap betekintés után

Akkor holnap fel is mondok, mert nem bírom ki 8 és fél órán át viselni a maszkot és úgy elvégezni a feladataimat, remélem így rendben leszel
Ha esetleg kérdezed, hogy minek dolgozom ezt ha ennyire nehéz, elmondom, hogy imádok melózni, rühellem ha csak állni vagy ülni kell és várni, hogy teljen az idő. Az egyik legváltozatosabb munkahely és eszméletlen gyorsan elmegy egy műszak.
Amúgy az elején talán én voltam az első aki húzott maszkot, de mostanra azt mondom, hogy ez az egész nevetséges. Húzzon az aki nem akarja elkapni és maradjon otthon. Ja, hogy ez nem lehetséges? Miért nem volt korona járvány a nyár kellős közepén? Mikor mindenki a balcsin volt? Ezt sajnos nem értem továbbra sem. Most ismét jön a vírus, mikor már nem hagyják a balcsin az emberek a pénzeiket.