Magyar Válogatott

Foci a Barçán kívül
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.23. 19:23:18

Barcaman1993 írta:
Boixos írta:egyébként meg nem is okés, h egy sikertelen, kilátástalan, velejéig rohadt hátterű sportágat preferálnak olyanokkal szemben, akik dicsőség hegyeket hoznak ennek az országnak.
Most nagyon közönséges leszek, de a válasz hatásáért muszáj így fogalmaznom: mert a kutyát nem érdekli. Őszintén, bárki bármilyen sportot hasonló szinten néz, mint a focit? Kézilabdát megnézem a fontos meccseken, esetleg nagyobb tornákon. A vízilabdát, kajak kenut és más további csodálatos sikersportágainkat maximum az olimpián... Ezekre azt hiszem kár sok pénzt fordítani. "A cirkusz kell a népnek" szlogent már elég régen kitalálták és ez napjainkban maga a futball. :wink:

okés, ezt a részét én is ismerem a dolognak, a szr cirkusz is cirkusz.
csakhát van egy olyan probléma is, h tulajdonképpen most az én pénzemet, meg a tiédet, vagy ha te még nem dolgozol, akkor a szüleidét lopják el azért, h ezt a minősíthetetlen szrt megfinanszírozzák és eléd tegyék, amit te utána megeszel és kérsz még belőle. mindezen viszonylag sok ember kumma nagyokat röhög, és mindenféle számonkérés nélkül, nagyon jól eléldegél ebből. eközben mások hozzák az eredményeket a lerohadt, penészes öltözőkből, melegvíz nélkül.
ez zavar.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.07.23. 18:59:22

Boixos írta:egyébként meg nem is okés, h egy sikertelen, kilátástalan, velejéig rohadt hátterű sportágat preferálnak olyanokkal szemben, akik dicsőség hegyeket hoznak ennek az országnak.
Most nagyon közönséges leszek, de a válasz hatásáért muszáj így fogalmaznom: mert a kutyát nem érdekli. Őszintén, bárki bármilyen sportot hasonló szinten néz, mint a focit? Kézilabdát megnézem a fontos meccseken, esetleg nagyobb tornákon. A vízilabdát, kajak kenut és más további csodálatos sikersportágainkat maximum az olimpián... Ezekre azt hiszem kár sok pénzt fordítani. "A cirkusz kell a népnek" szlogent már elég régen kitalálták és ez napjainkban maga a futball. :wink:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
hank1ee
Director del Fútbol

2014.07.23. 18:57:56

Kiragadtam egy kommentet egy másik oldalról, a büdös nagy lényeg a második mondat:

"Amit a magyar utánpótlás edzők kitermeltek az elmúlt években (beleértve Mészöly Géza áldásos munkáját is), annak az eredményét látjuk a pályán. Fel kell hívni a figyelmet a magyar futballakadémiákat átvilágító belga cég formalizálással kapcsolatos megállapításaira, melyek magyarul azt jelentik, hogy a magyar utánpótlás futballban protekcionizmus és korrupció van. Az pedig, hogy Mészöly Géza mind az Ausztria elleni mind pedig a Portugálok elleni meccsen negatív értelemben kiemelt (megalázott) játékosokat, rájuk hárítja a felelősséget, azt jelenti, hogy vezetői, utánpótlás nevelői feladatokra alkalmatlan jellemtelen ember, szégyellheti magát. Eszébe sem jutott például, hogy hátravan még egy fontos csoportmérkőzés: amit csinált demoralizáló, mentálisan ellehetetlenítette a csapatot az Izrael elleni mérkőzés előtt. Gratulálok Géza, csak így tovább!"

Ez az egész megmagyarázza, hogy a tegnapi katasztrófát, a nyócegyet, meg a hasonló eredményeket miért teljesen fölösleges sportszakmailag megmagyarázni: Az MLSZ az ország legkorruptabb szervezetei közé tartozik, elég megnézni, ki vezeti. Lehet jönni az edzésmódszerek meg a mentalitás kritizálásával, de amíg a fent említett körülmények nem változnak, nincs miről beszélni.
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

"A látványos játék alapja a futball szeretete." - Varga Zoltán
"Szerettünk, akartunk, és tudtunk futballozni." - Puskás Ferenc
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.23. 17:33:53

Rivaldo11 írta:Az u19-es eb-ről csak annyit:
Félig-meddig érdekeltként-unokaöcsém révén-belelátok nagyjából mi folyik nálunk utánpótlás címszó alatt immáron hosszú évek óta. Kivétel nélkül olyanok jutnak a válogatott közelébe, akikből pénzt akarnak csinálni. (példa: Bobál gyerek, fogalmatlen ehhez a sporthoz, mégis a pofánba van tolva, mekkora tehetség. Látom őt 14 éves kora óta, köze nincs a játékhoz, de ez csak egy példa.) A klubokban sem azok játszanak a kezdőben, akik kiérdemelnék azt. Egy példa: Nagy múltú, ma a 2.vonalban szereplő pesti csapatnál pl rendszeresen egy olyan figura rakja össze a hétvégi kezdőt, aki kb egy-két edzést néz meg havonta(!). Az egészet egy maffiahoz hasonló kör irányítja, így nagyjából elmondható, hogy remény sincs a felzárkózásra.

igen, ez meg is magyarázza nagyjából azt, h miért nincs közünk sem egy felnőtt kontinens-tornára kb 30 éve. meg azt is, h miért nem lehet kiszórni az alkalmatlan fszokat a futballközéletből.
azokat az arcokat, akik amikor itt volt a fergusson előadást tartani, nem kérdeztek semmit sem az öregtől, és nem azért mert nem beszéltek angolul (volt tolmács), hanem biztos azért, mert semmi újat nem hallottak tőle. röhej. szégyen. gyalázat.

még annyit (minden politikai felhangtól mentesen, de frankón), okés, h vkiknek az a fixa ideájuk, h a fodballon keresztül akarják felemelni a magyar ifjúságot, de akkor azt a lóvét, amit a milliárdos stadionokba toltak, miért nem abba fektették, h mondjuk minden 100 főnél nagyobb lakosságú településen tisztességes pályát csinálnak a kölköknek, olyan szakemberekkel, akik meg tudják velük szerettetni a mozgást, a focit?

egyébként meg nem is okés, h egy sikertelen, kilátástalan, velejéig rohadt hátterű sportágat preferálnak olyanokkal szemben, akik dicsőség hegyeket hoznak ennek az országnak.
PUYOL-XAVI-INIESTA
hank1ee
Director del Fútbol

2014.07.23. 17:24:06

Rivaldo11 írta: Az egészet egy maffiahoz hasonló kör irányítja, így nagyjából elmondható, hogy remény sincs a felzárkózásra.
Nem csak egy hasonló kör, hanem az ország legnagyobb maffiaszervezete irányítja itt a labdarúgást... A magyar kormány. :roll:
"Hány dobja az álmait, hogy mindegy már csak legyen más, de be kell lásd, bármilyen trét hoz az élet le kell rázd"

Rivaldo11
Llegenda del Barça

2014.07.23. 17:12:20

Az u19-es eb-ről csak annyit:
Félig-meddig érdekeltként-unokaöcsém révén-belelátok nagyjából mi folyik nálunk utánpótlás címszó alatt immáron hosszú évek óta. Kivétel nélkül olyanok jutnak a válogatott közelébe, akikből pénzt akarnak csinálni. (példa: Bobál gyerek, fogalmatlen ehhez a sporthoz, mégis a pofánba van tolva, mekkora tehetség. Látom őt 14 éves kora óta, köze nincs a játékhoz, de ez csak egy példa.) A klubokban sem azok játszanak a kezdőben, akik kiérdemelnék azt. Egy példa: Nagy múltú, ma a 2.vonalban szereplő pesti csapatnál pl rendszeresen egy olyan figura rakja össze a hétvégi kezdőt, aki kb egy-két edzést néz meg havonta(!). Az egészet egy maffiahoz hasonló kör irányítja, így nagyjából elmondható, hogy remény sincs a felzárkózásra.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Alcantara
Director del Fútbol

2014.07.23. 16:38:49

Boixos írta:h most kezdi majd a köv. szezont felcsúton, mert kifizette az apja... nem tudom, h ott mekkora a szórás, milyen szinten válogatnak a jelentkezők közül, de nincsenek illúzióim.
mit kell még elérniük ezeknek a nagytudású szakembereknek, h elhajtsák őket oda, ahova valók, és olyan emberek üljenek a helyükre, akik képesek megváltoztatni itt valamit?
a fiam most múlt öt éves és nagyon szeret focizni, de mindent szeret, ami labdával kapcsolatos. elég ügyesen (és egyenesen :) ) rúgdos mindkét lábbal, félretéve a szülői "elfogultságomat" sztem lenne tehetsége ehhez a sporthoz. de eszem ágában sincs ebbe a rohadt mocsárba beleengedni, ami ezt az egészet itthon jellemzi, úgyhogy megy inkább vízilabdázni, mert a medencéből sem lehet kiszedni.
Nagyon jól látod ezt a dolgot, nekem hosszú évek óta szúrja ez a szememet, sok ismerősöm gyereke focizik, de a legtöbbnél megálljt parancsol a továbblépésnek a pénz hiánya.
Annak a gyereke játszik nagyobbrészt, akinek az apja képes besegíteni a közösbe, hogy legyen utazásra, felszerelésre stb..

Értelemszerű, aki pénzt tesz be és elutazik a gyerekével, nem akarja az övét kispadon látni.

Az akadémiai képzésben részt vevők képzése, ahogyan az U19-es hazai EB-n most láthatjuk, nagyjából annyit ér, mintha otthon mindegyik a garázs falának rugdosná a labdát egyénileg.
Tegnap is felmosták velük a portugálok a Pancho Arénát, 1:6 (a névválasztás is szentségtörés szerintem)!

Mellette itt van kontrasztként a hazai felnőtt EB vízilabdában, ahol a csoportban megverünk mindenkit. Olyan tűzzel, hévvel játszanak végig, hogy az embert büszkeség fogja el, amikor őket látja a himnusz alatt.

Melléteszem ezt a felzselézett hajú, rakás .... társaságot, akik unott arccal kergetik a labdát. Első meccsen arra hivatkoznak, hogy nem szoktak hozzá a tv-s közvetítéshez és a nagy közönséghez! :roll:
Tegnap a pocsolyákkal, időjárással volt bajuk éppen.
Elvileg ez a garnitúra különös gonddal lett kiválasztva, tehetséges társaságnak ítélve. :mrgreen:

Ettől gusztustalanabb, államilag szervezett pénzkitalicskázás a labdarúgásból,egy országban sem akad.

Nekem is szeret a legkisebb focizni, de én sem fogom engedni, ha eljutna odáig, hogy igazolt játékos legyen. Játszon kedvtelésből, szívből amatőrként, de mellette inkább olyan sportágat válasszon, amiben szívvel-lélekkel küzdenek.
Alfa
Entrenador del Barça

2014.07.23. 15:39:27

Boixos írta:hétfőn vittem a kisebbik gyerekemet az uszodába és onnan eljőve láttam néhány "reménységet", ilyen 14-15 éves kölyköket menni a fociedzésre. némelyik dohányozva érkezett, de ettől eltkintve a hajak tényleg nagyon rendben voltak, gondolom, a vb után letaposták egymást a fodrásznál, h beállítsák a sérókat és ezzel valószínüleg a végére is értek a számukra fontos vb-tanulságok hazai gyakorlatba való átültetésének. mivel sűrűn járok el a pálya mellett, látom, h az edzések általában elég lazák, bár a fene tudja így kívűlről megállapítani, nem vagyok szakember, lehet, h itt ez a normális. az tény, h a ritmus a magyarfoci nevű sportágban általában megszokott "pörgésbe" lazán belefér. ja, bp agglomerációjáról beszélek, füves edzőpálya, nem a stadionépítő nagyemberek óta. ezeket így összeadva nem is értem, h miért csodálkozik bárki is azon, h AKÁRMELYIK korcsoportban nézzük, mindenhol fényévekkel előttünk járnak még a középszintű brigádok is. én is olvastam az akadémiákról szóló jelentést. siralmas. tényleg lehet, h itthon mindent el lehet adni sikertörténetnek, meg hogy ide jár majd a világ tanulni a frankót, amit majd megmutatunk nekik a kiszabott nagy hagyományainkból merítve, de ha kívűlről jön ide valaki, annak ez lesz a vége, h kiderül, az elitképző brigádjaink is a béka segge alatt vannak. "elitképző"... jellemző, h dumálgattunk erről a nagyobbik gyerekemmel, aki mondta, h van egy iskolatársa, aki mondjuk már éppen nem azon a szinten van, h csak azért engedik be a pályára, mert az övé a labda, na ez a gyerek azzal büszkélkedett, h most kezdi majd a köv. szezont felcsúton, mert kifizette az apja... nem tudom, h ott mekkora a szórás, milyen szinten válogatnak a jelentkezők közül, de nincsenek illúzióim.
mit kell még elérniük ezeknek a nagytudású szakembereknek, h elhajtsák őket oda, ahova valók, és olyan emberek üljenek a helyükre, akik képesek megváltoztatni itt valamit?
a fiam most múlt öt éves és nagyon szeret focizni, de mindent szeret, ami labdával kapcsolatos. elég ügyesen (és egyenesen :) ) rúgdos mindkét lábbal, félretéve a szülői "elfogultságomat" sztem lenne tehetsége ehhez a sporthoz. de eszem ágában sincs ebbe a rohadt mocsárba beleengedni, ami ezt az egészet itthon jellemzi, úgyhogy megy inkább vízilabdázni, mert a medencéből sem lehet kiszedni.
Teljesen egyetértek veled. Szerintem egyenesen kiábrándító, hogy a kormány mennyit költ a focira . És nem maga az összeg a durva hanem a cserébe kapott játék és színvonal . Azokra a sportokra amikben tényleg sikeresek vagyunk például: kézilabda , vízilabda , kajak-kenu stb-be jóval kevesebb pénzt raknak bele pedig sokkal sikeresebb a sportág . Egy személyes példa . Én egy junior kézicsapatában játszom és oké a férfi csapat az NBII-ben van de a női csapat az NBI/B-ben van és ott szép eredményeket ér el. De a lényeg az most jön nincs sportcsarnok a városban télen a helyi iskola kis termében vagyunk amikor pedig jó idő van akkor egy betonoson edzünk a meccseinket pedig a szomszédos város sportcsarnokában játszuk le. De természetesen a kormány mit épít ? Stadiont Felcsútra vitya barátunk kertje mellé.... Pedig egy ilyen stadionból nagyon sok csarnok feltudna épülni .
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
Boixos
Llegenda del Barça

2014.07.23. 12:19:25

hétfőn vittem a kisebbik gyerekemet az uszodába és onnan eljőve láttam néhány "reménységet", ilyen 14-15 éves kölyköket menni a fociedzésre. némelyik dohányozva érkezett, de ettől eltkintve a hajak tényleg nagyon rendben voltak, gondolom, a vb után letaposták egymást a fodrásznál, h beállítsák a sérókat és ezzel valószínüleg a végére is értek a számukra fontos vb-tanulságok hazai gyakorlatba való átültetésének. mivel sűrűn járok el a pálya mellett, látom, h az edzések általában elég lazák, bár a fene tudja így kívűlről megállapítani, nem vagyok szakember, lehet, h itt ez a normális. az tény, h a ritmus a magyarfoci nevű sportágban általában megszokott "pörgésbe" lazán belefér. ja, bp agglomerációjáról beszélek, füves edzőpálya, nem a stadionépítő nagyemberek óta. ezeket így összeadva nem is értem, h miért csodálkozik bárki is azon, h AKÁRMELYIK korcsoportban nézzük, mindenhol fényévekkel előttünk járnak még a középszintű brigádok is. én is olvastam az akadémiákról szóló jelentést. siralmas. tényleg lehet, h itthon mindent el lehet adni sikertörténetnek, meg hogy ide jár majd a világ tanulni a frankót, amit majd megmutatunk nekik a kiszabott nagy hagyományainkból merítve, de ha kívűlről jön ide valaki, annak ez lesz a vége, h kiderül, az elitképző brigádjaink is a béka segge alatt vannak. "elitképző"... jellemző, h dumálgattunk erről a nagyobbik gyerekemmel, aki mondta, h van egy iskolatársa, aki mondjuk már éppen nem azon a szinten van, h csak azért engedik be a pályára, mert az övé a labda, na ez a gyerek azzal büszkélkedett, h most kezdi majd a köv. szezont felcsúton, mert kifizette az apja... nem tudom, h ott mekkora a szórás, milyen szinten válogatnak a jelentkezők közül, de nincsenek illúzióim.
PUYOL-XAVI-INIESTA
messideco
Presidente del Barça

2014.07.21. 23:17:41

Követem vízilabda EB eseményeit, hát mekkora különbség van a két sportágba ölt pénz és az eredmények között... 30 éve csak a duma folyik, és a változás szele üvölt, de az előrelépés az teljes joggal megkérdőjelezhető. Hoki, kézilabda, vízilabda, ez csak három sport, ahol az elitben vagy előkelő helyen van a magyar sport, és nem rétegsportágakról beszélek. Nem azt mondom, hogy egy forintot sem kellene kapjon a magyar foci, mert a foci az mindig is a legtöbb érzelmet kiváltó sport lesz egy ideig, de a kontraszt meglehetősen éles.

A stadionépítés az megy, az még rendben is van, de a házat sz.ral megtömni értelmetlen. Gondolom olvastátok az elemzést az állítólag magas szintű akadémiákról, hát meglehetősen lehangoló. Errefel az u19-es csapatot először Üzbegisztán, majd a szintén nem túl acélos Ausztria iskolázza le. =D> Egy reménysugár volt az egyiptomi u20-as vb, a többi már történelem. Oda jutottak, hogy a papíron két legjobb név a keretből (Koman és Németh) klub nélküli, szerződést bontott velük a csapatuk, illetve páran az alsóbb osztályú Ceglédben zsonglőrködnek.

Még mindig a tízmillió szövetségi kapitány országa vagyunk, ez így is marad. Azt láthattuk, hogy a külföldiek teljes bevonása nem mindig hoz sikereket (Újpest, Honvéd), illetve nem tekintenek Magyarországra úgy, mint fontos állomásra a karrierjükben, inkább jobb híján elmegy kategóriának tűnik számukra.

Nem tudom, hogy mi lesz Pinyő sorsa a válogatottnál, én örültem a kinevezésének, ezek az ún. összetartások is jó ötletnek tűnnek számomra, elvileg fontos szerepe van a megfelelő taktika kialakításában pl. A válogatási módszerei enyhén kifogásolhatóak (n+1 győri játékos), de amíg magabiztosan verjük Albániát és Kazahsztánt, addig baj nem lehet, 8) plusz fel vesszük a kesztyűt a 4 éve együtt játszó Finnország-Dánia párossal...

Pfu, ez kikívánkozott belőlem. Nem nézem lelkesen a válogatott meccseit, de azért szívből szorítok nekik.
Kép
"And my heart will leave you never."
davi10
Llegenda del Barça

2014.06.07. 12:06:07

Ötletdús magyar szabadrúgásfigura
Nem tudom eldönteni, hogy sírjak-e vagy nevessek.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
hank1ee
Director del Fútbol

2014.06.04. 22:46:10

NSO-n találtam egy kommentet ami szerintem mindent elmond a mai meccsről is. Így szól:

"Jobban fociztunk, mint 5 év múlva."

Nem tudok vitatkozni :lol: :lol: :mrgreen:

salas9
Entrenador del Barça

2014.06.04. 19:24:12

A ma esti Albánok elleni kezdőcsapat:

Rózsa – Heffler T., Lipták, Lang, Korhut – Varga J., Pátkai – Stieber, Rudolf, Dzsudzsák – Futács

Rózsa és Heffler újoncként szerepel!
Kép
defender3
Entrenador del Barça

2014.05.31. 21:53:48

http://sportgeza.hu/futball/2014/05/31/ ... novaraban/
Ha nem változik semmi ő se igen lesz válogatott mivel kritizálta a magyar utánpótlásnevelést. Bár szerintem nem gyengébb most mint egy két válogatottba behívott védő.
messideco
Presidente del Barça

2014.05.23. 13:15:17

http://www.dailymotion.com/video/x1w4gl ... oals_sport

Itt vannak a gólok. Azt viszont nem értem, hogy a román Digisport miért közvetíti ezt a meccset :D (gondolom tekintettel vannak a magyar kisebbségre :D )
Kép
gg86
Jugador d'estrella

2014.05.23. 13:04:55

MQuC írta: Továbbra sem értem viszont, hogyan lehet az, hogy rendre "elfogyunk a 60. percre".
Ez csak duma, valamit mondani kell. Semmilyen tudatosságot nem látok. Lehet nyilatkozni, hogy összefogás, összetartás, meg szerethető csapat, magyaros virtus, de ezek csak semmitmondó üres szavak. Manapság a futballt nem ez határozza meg. Oda fegyelem kell, taktika, amit már kis csapatok is képesek magukhoz mérten kidolgozni. Ez lehet akár csupán a fegyelmezett védekezés is, de mégis csak valami. Ha a mi meccsünket nézem, nem látom, hogy mi az elképzelés. Fegyelmezett védekezés? Hát nem igazán. Gyors támadások? Rövidpasszos játék? Ez sem igazán.
Pintér Attila? Meggyőződésem, hogy egy nemzetközi meccset sem tudna hitelesen elemezni.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.05.23. 12:54:45

a magyar válogatottal kapcsolatos érzelmeket majd akkorra tartogatom, amikor komoly eredményeket érnek el tétmeccseken is és az utolsó pillanatig harcban lesznek a kijutásért a vb-kre, eb-kre ahová végre el is jutnak, de ha netán nem jutnának ki, akkor is elmondhassák magukról, h mindent megtettek a siker érdekében.
amíg ez nincs, addig leszrom az egészet.
PUYOL-XAVI-INIESTA
visca el barca
Presidente del Barça

2014.05.23. 11:55:06

én nem nézek már válogatott meccseket, de az összefoglalóba beleszaladtam, hát a varga gyerek fejese az alsó hangon is világklasszis mozdulat volt.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2014.05.23. 09:59:30

Nem volt ez annyira vészes meccs talán, de azért még mindig akadnak hajmeresztő megmozdulások. A fejes gólunk viszont igazán remek találat volt.
Továbbra sem értem viszont, hogyan lehet az, hogy rendre "elfogyunk a 60. percre". Ilyen nicnsen. Még tudják is, lenyilatozzák, hát tegyenek ellene. Profi, élvonalbeli kluboknál játszanak, akkor legyen már meg az erönlétük. Én ezt komolyan ne mértem. Valószínű egyébként fejben lassúak leginkább.

Ráadásul a játékosok is elmondják mindezt. Akkor tényleg megelégszenek ennyivel? Hiszen a magyar bajnokságban ezért is megkapják a pénzüket. Biztos, hogy sapkát vezetnék be.
Kép
Alcantara
Director del Fútbol

2014.04.17. 07:45:13

Ezt be kell linkelnem!

Azt gondoltam, hogy a magyar utánpótlásban már nincs lejjebb. Tévedtem! :roll:

http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog ... ok-2329409" target="_blank

Érdemes Pisont nyilatkozatát elolvasni hozzá. #-o
geridoss
Director del Fútbol

2014.03.09. 14:41:31

hank1ee írta:
messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ir-2320779

:-k Ez így elég pikáns. Romániai magyar edző vezeti a görög válogatottat. :|
Már rég itt pompázhatna nálunk a padon, és 10 év múlva lenne itt foci. Csak hát, okos enged...
http://www.nemzetisport.hu/magyar_valog" target="_blank ... lt-2301369

Ezt elolvasva már világos, miért nem ő lett végül a befutó...Sokak szemét szúrta volna, hogy egy olyan ember kerül oda, aki látja, és kigyomlálná a gazt.
"Látta a Real Madrid Villareal elleni 6-2-es győzelmét?" " Nem láttam, viszont emlékszek egy 6-2-re a Bernabeuból..." /Joan Laporta/

Visca el Barca!
hank1ee
Director del Fútbol

2014.03.09. 14:16:09

messideco írta:http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ir-2320779

Már rég itt pompázhatna nálunk a padon, és 10 év múlva lenne itt foci. Csak hát, okos enged...

messideco
Presidente del Barça

2014.03.09. 12:52:24

http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... ir-2320779

Kép
hank1ee
Director del Fútbol

2014.03.06. 22:40:52

Vakmacska írta:
Mihu írta:
Meg mit akarunk mi, ha egy Várhídi megsértődik azon, ha valaki kritizálja a csapatot, és semmiféle előrelépést nem lát? A magyar válogatott semmivel sincs előrébb. Kijelentjük, hogy nekünk ebből a csoportból simán tovább kell jutni. Mire fel? Tényleg nem értem...
Hát tényleg simán tovább kéne jutnunk.
Csak hát ahhoz focizni is meg kellene tanulni. És akarni is kellene.

Az a baj, hogy itt hiába cserélnéd le a keretet fiatalokra, meg teljesen újakra, azok sem tudnának többet nyújtani, mert azok is ezektől a Mezey-féle majmoktól tanulták a focit.
Az a baj, hogy hiába pusztulnak ki innen ezek a francba, akik a helyükre kerülhetnének, azok sem tudnak többet.

Itt akkor lenne igazán változás, ha legalább 3-4 klub utánpótlás szinten is hozna külföldi edzőket, akik értenek is ahhoz, amit csinálnak. És szabad kezet adnának nekik.
Talán akkor nem csak a pénzes csemeték jutnának szóhoz, hanem a tehetségesek.
Mezey szakmai tudásban olyan kaliber, ami nem 2 naponta születik. Más kérdés, hogy emberek közelébe nem nagyon szabadna engedni... Azért nem jön ide Bölöni és reformálja meg az egész szájbatekert magyar labdarúgást, mert Orbán Vitya akarja összerakni a csapatot. Bumm.

Vakmacska
Llegenda del Barça

2014.03.06. 22:19:12

Mihu írta:
Meg mit akarunk mi, ha egy Várhídi megsértődik azon, ha valaki kritizálja a csapatot, és semmiféle előrelépést nem lát? A magyar válogatott semmivel sincs előrébb. Kijelentjük, hogy nekünk ebből a csoportból simán tovább kell jutni. Mire fel? Tényleg nem értem...
Hát tényleg simán tovább kéne jutnunk.
Csak hát ahhoz focizni is meg kellene tanulni. És akarni is kellene.

Az a baj, hogy itt hiába cserélnéd le a keretet fiatalokra, meg teljesen újakra, azok sem tudnának többet nyújtani, mert azok is ezektől a Mezey-féle majmoktól tanulták a focit.
Az a baj, hogy hiába pusztulnak ki innen ezek a francba, akik a helyükre kerülhetnének, azok sem tudnak többet.

Itt akkor lenne igazán változás, ha legalább 3-4 klub utánpótlás szinten is hozna külföldi edzőket, akik értenek is ahhoz, amit csinálnak. És szabad kezet adnának nekik.
Talán akkor nem csak a pénzes csemeték jutnának szóhoz, hanem a tehetségesek.
Válasz küldése