Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Realos lap az NSO? Mindig az aktuálisnak nyal, most éppen a Barcának. Minden második napon velünk foglalkoznak, de érdekes módon mindig ugyanazt írják...ozsimiki írta:Ti még csodálkoztok![]()
![]()
Egyértelmű,hogy Blikk színvonalú (a blikktől én kérek elnézést), Realos lap az NSO!
Nézzük csak meg a címlapot,nem vettem meg,nem tudom mire értik,hogy az Utolsó Esély,de a kép alapján tisztán úgy jön le,hogy szegény Madridnak az utolsó esélye...![]()
Nehogy a HAZAI pályán játszó,többek között BAJNOKI CÍMVÉDŐ BARCA oldaláról vezessék be a meccset...áááá dehogy...
Schalke meccset Léderer nyomtaozsimiki írta:Miből gondolodlionel19 írta:valszeg Alvilági közvetít....Előbb nyomta a Schalke meccset...szóval lehet Léderer,mondjuk egyik kutya másik ....
Mégse lehet majd maxra élvezni az esti meccset
Miből gondolodlionel19 írta:valszeg Alvilági közvetít....
Casillas 2-es ok, Oleguer sztem jobb, mint Salgado. De a Messi vs Raúl ill az Eto'o vs Rúúúúd xgentdelbarca írta:Az NS hozzáértését bizonyító kis játékosösszehasonlítás:
http://kepfeltoltes.hu/070310/nso_www.k ... es.hu_.gif
pfffRaziel írta: xavi egyértelmű alapember minek hagynád ki?inkább dos santos játszon aki még nem is volt soha a felnőtt csapatba max edzésen
xavi kell,ennyi,deco nemkell,iniesta cserének jó....
xavi egyértelmű alapember minek hagynád ki?lionelmessi19 írta:Ezzel több gondom is van! :barca99 írta: -------------VV-------------
Zambrotta---Puyol---Thuram---Abidal
----------------Vkp-----------------------
Messi-----------------------dos Santos/(Quaresma)--
--------------Ronaldinho-----------------
------------Eto'o-----csatár-------------
1. Iniesta
2. Xavi
3. Deco
![]()
![]()
Inter miért lenne gusztustalan, undurito, [auto_cenzúra], csaló?Petixy írta:Én hasonlóan gondolkodom az InterrőlLG írta:NE VEDD A MILANT alapul![]()
![]()
![]()
Nem akarom h szeretett csapatom, a világ leggusztustalanabb, legundoritobb csalo [auto_cenzúra] faxtarisznya fostalicska pötsköxörü csapatához hasonlitson![]()
Én hasonlóan gondolkodom az InterrőlLG írta:NE VEDD A MILANT alapul![]()
![]()
![]()
Nem akarom h szeretett csapatom, a világ leggusztustalanabb, legundoritobb csalo [auto_cenzúra] faxtarisznya fostalicska pötsköxörü csapatához hasonlitson![]()
Ezzel több gondom is van! :barca99 írta: -------------VV-------------
Zambrotta---Puyol---Thuram---Abidal
----------------Vkp-----------------------
Messi-----------------------dos Santos/(Quaresma)--
--------------Ronaldinho-----------------
------------Eto'o-----csatár-------------