Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Nem nagy durranás... Az egy sokkal jobb volt, az tényleg egy eredeti film volt. Azért egyszer megéri megnézni.Ilhan Mansiz írta:Kör 2-őt látta már valaki????
Sajnos még nem láttam,érdekelne milyen,a bemutató alapját egész jónak tűnik,bár az 1.része nem tecett annyira..
És a 30-as években előadták ezt a rádióban úgy mint egy "kisjátkfilmet" és az amerikaik napokig paráztak mert azt hitték télleg jönnek az ufok!redlions írta:Mert győztek a vírusok (betegség)? Több millió év alatt kialakultak olyan organizmusok, amik akkor nem voltak... Ez a valóságban is ez volt.Enrique írta:A War of the worlds tiszta Half Life 2 volt...![]()
Amúgy nekem tetszett, csak a vége kicsit gagyi volt.
![]()
Egyébként meg H. G. Wells (1866-1946): The War Of The Worlds (1898) alapján készült...
ÜvegtigrisBodi írta:És szerintetek mi a legjobb magyar film?Nálam itt a Valami Amerika vezet!Nagyon jó még a Hippolit meg az Üvegtigris is!
Mert győztek a vírusok (betegség)? Több millió év alatt kialakultak olyan organizmusok, amik akkor nem voltak... Ez a valóságban is ez volt.Enrique írta:A War of the worlds tiszta Half Life 2 volt...![]()
Amúgy nekem tetszett, csak a vége kicsit gagyi volt.
![]()
De ilyen óriáspókok vagy micsodák nem voltak benne!redlions írta:Miért? A 20as, harmincas években is küzdött dinóval King Kong....Charlie írta:Világok harca sztem elég ratyi.Látta már vki a King Kong bemutatóját?Hát az vmi rémes,abba már csak 2jedi kell.
C.
Ya igen télleg,emléxem.Jóhogy emlékeztetx.redlions írta:Miért? A 20as, harmincas években is küzdött dinóval King Kong....Charlie írta:Világok harca sztem elég ratyi.Látta már vki a King Kong bemutatóját?Hát az vmi rémes,abba már csak 2jedi kell.
C.
Miért? A 20as, harmincas években is küzdött dinóval King Kong....Charlie írta:Világok harca sztem elég ratyi.Látta már vki a King Kong bemutatóját?Hát az vmi rémes,abba már csak 2jedi kell.
C.
Abba télleg van minden!!Viszont abba is szerepel a kislány a Világok Harcából!Charlie írta:Világok harca sztem elég ratyi.Látta már vki a King Kong bemutatóját?Hát az vmi rémes,abba már csak 2jedi kell.
C.
...nekem nem teccett a Világok harca, sztem hasonló kicsit a Függetlenség napjához..Sin City-t látta valaki?...sztem prostituált jó!...na meg a Mr and Mrs Smith...Angelina J. nagyon jó benne...de most nosztalgiázom az Oscar és a Blöff című filmekkel...nekem min1ik nagyon bejött/jön.Maxi írta:Nekem is nagyon tetszett a Madagaszkár!![]()
![]()
Más, a Világok Harcát mindenkinek ajánlöm mert sztem kumma nagy film!