Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Te meg azzal, hogy egy Barcás győzelem után is el vagy keseredve...szajko írta:Komolyan mondom idegesítessz a sok baromságoddal...messideco írta:Szoros volt...
Amit Te írsz, meg amit én, az nincs egymással ellentmondásban. Az én olvasatomban. Idén azért tartottuk Xavit és Iniestát esélyesebbnek, mert azt gondoltuk, hogy számít a vb. Ez volt az egyetlen szempont, ami feléjük billentette a mérleget. De ha már az sem számít, akkor Messi mellett eléggé esélytelennek érzem őket az aranylabdára, és ezt most a jövőre értem.Lionel85 írta:Ahogy ma már írtam: az idei Aranylabda-szavazással végleg el lehet felejteni azon feltételezést, hogy a vb számít, annak kell kapnia, aki a vb-n villog. Ez már nem a két szervezet díja, ez már egy egyesített díj, a FIFA Aranylabda díj. Itt már el tudom képzelni, hogy ez adja az okot, hogy ne a vb számítson. Új díj, új szavazási eljárás, ahol az egész év számít, nem csak a vb, vagy Eb.barca44 írta:Ez mind igaz, de gondold végig: idén az egyetlen dolog, ami miatt Xavi és Iniesta esélyesebb volt (bár ez így utólag semmit sem ért), az a vb. Ha nincs vb, és semmilyen egyéb, a díj sorsát befolyásoló világesemény, akkor még csak fel sem merül senkiben, hogy ne Messi kapja. És ez teljesen független Xavi és Iniesta zsenialitásától. Amíg Messi is villog mellettük, addig ilyen díjakra nincs esélyük.
ez vagy a Shakira Waka WakkaAlberto10 írta:A VB "zenéje", hangja volt idén. Talán ez segíthet. Címet sajnos nem tudok.LM10 írta:Srácok, a gála alatt a 2010-es év csapata alatt is ment egy zene. Annak tudja valaki a címét? Vagy a videó is jó lenne.
Ebben az esetben, tényleg jó, hogy változtattak a szabályon. Szerintem még szajko kollega se örült vna, ha Sneijder kapja a bogyót.LM10 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... vi-2059435
Nem kell itt veszekedni, örüljünk a Barcás döntőnek, és hogy Messinek ez volt már a 2. címe 23 évesen!
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ar ... at-2059436
Éljen a szabálymódosítás!
De ha megnézed a szavazatok eloszlását akk láthatod h igenis számít a VB mivel Iniesta megelőzte Xavit még ha kevéssel is de előtte van és Iniesta a döntő gólján kívül szerintem nem nyújtott többet mint Xavi sőt...Lionel85 írta:Ahogy ma már írtam: az idei Aranylabda-szavazással végleg el lehet felejteni azon feltételezést, hogy a vb számít, annak kell kapnia, aki a vb-n villog. Ez már nem a két szervezet díja, ez már egy egyesített díj, a FIFA Aranylabda díj. Itt már el tudom képzelni, hogy ez adja az okot, hogy ne a vb számítson. Új díj, új szavazási eljárás, ahol az egész év számít, nem csak a vb, vagy Eb.
Végülis egy szedett-vetett bandával triplázott.Tényleg nem érdemelte meg.X@vi írta:Lionel85 írta:És ne feledjük az Év csapata 2010-et sem:
Iker Casillas - Maicon, Gerard Piqué, Lúcio, Carles Puyol - Wesley Sneijder, Xavi Hernández, Andrés Iniesta - Cristiano Ronaldo, David Villa, Lionel Messi
Ez az összeállítás magáért beszél és mindent elmond arról, hogy mely csapat játékosai viszik a prímet. Nem az olasz bajnok, a BL-, Olasz Szuperkupa- és Interkontinentális kupa-győztes Inter tagjai, hanem az FC Barcelonáé! Így kellett volna tenni az Év edzője díjjal is. Annak a csapatnak az edzőjét megválasztani a legjobbat, amely csapat tagjai többségben van az Év csapatában. Mivel a lista önmagáért beszél. Akár Pep, akár Del Bosque maximálisan megérdemelte volna!
Teljes mértékben egyetértek
Bár murinho is nagy edző ezt nem ő érdemelte meg![]()
![]()
Ahogy ma már írtam: az idei Aranylabda-szavazással végleg el lehet felejteni azon feltételezést, hogy a vb számít, annak kell kapnia, aki a vb-n villog. Ez már nem a két szervezet díja, ez már egy egyesített díj, a FIFA Aranylabda díj. Itt már el tudom képzelni, hogy ez adja az okot, hogy ne a vb számítson. Új díj, új szavazási eljárás, ahol az egész év számít, nem csak a vb, vagy Eb.barca44 írta:Ez mind igaz, de gondold végig: idén az egyetlen dolog, ami miatt Xavi és Iniesta esélyesebb volt (bár ez így utólag semmit sem ért), az a vb. Ha nincs vb, és semmilyen egyéb, a díj sorsát befolyásoló világesemény, akkor még csak fel sem merül senkiben, hogy ne Messi kapja. És ez teljesen független Xavi és Iniesta zsenialitásától. Amíg Messi is villog mellettük, addig ilyen díjakra nincs esélyük.
Komolyan mondom idegesítessz a sok baromságoddal...messideco írta:Szoros volt...
A VB "zenéje", hangja volt idén. Talán ez segíthet. Címet sajnos nem tudok.LM10 írta:Srácok, a gála alatt a 2010-es év csapata alatt is ment egy zene. Annak tudja valaki a címét? Vagy a videó is jó lenne.
Ez mind igaz, de gondold végig: idén az egyetlen dolog, ami miatt Xavi és Iniesta esélyesebb volt (bár ez így utólag semmit sem ért), az a vb. Ha nincs vb, és semmilyen egyéb, a díj sorsát befolyásoló világesemény, akkor még csak fel sem merül senkiben, hogy ne Messi kapja. És ez teljesen független Xavi és Iniesta zsenialitásától. Amíg Messi is villog mellettük, addig ilyen díjakra nincs esélyük.Lionel85 írta: Xavi még egy év múlva nem lesz olyan gyenge szinten, hogy az idei formáját ne tudná hozni! Ugyan nem lesz vb, de ahogy idén Messi, úgy jövőre Xavi a csapattal elért sikerek után esélyes lehet arra, hogy megkapja az Aranylabdát.
Az, hogy el vagy keseredve, mint Barcelona szimpatizáns egy barcelonai Aranylabda után, felfoghatatlan számomra!
Lionel85 írta:És ne feledjük az Év csapata 2010-et sem:
Iker Casillas - Maicon, Gerard Piqué, Lúcio, Carles Puyol - Wesley Sneijder, Xavi Hernández, Andrés Iniesta - Cristiano Ronaldo, David Villa, Lionel Messi
Ez az összeállítás magáért beszél és mindent elmond arról, hogy mely csapat játékosai viszik a prímet. Nem az olasz bajnok, a BL-, Olasz Szuperkupa- és Interkontinentális kupa-győztes Inter tagjai, hanem az FC Barcelonáé! Így kellett volna tenni az Év edzője díjjal is. Annak a csapatnak az edzőjét megválasztani a legjobbat, amely csapat tagjai többségben van az Év csapatában. Mivel a lista önmagáért beszél. Akár Pep, akár Del Bosque maximálisan megérdemelte volna!
Én erre csak egy valamit tudok mondani és üzenem ezt nagyon sok embernek, akik szintén azzal védekeznek, hogy Messinek lesz még ideje nyerni, Xavinak meg már nem.Zsoma írta:Én szintén kissé keserű szájízzel vettem tudomásul a döntést, félreértés ne essék Messi szédületes formában játszotta végig a szezont de mást mit kéne Xavinak tennie ahhoz, hogy elnyerje a díjat, mint 3 éve a legmagasabb szinten hiba nélkül játszani és VB meg EB címet nyerni a spanyol csapattal. Messi még nyerhet 3 Aranylabdát de Xavinak ettől nagyobb lehetősége már nem lesz...