Ja hogy a pályán szólt neki. Az azért kicsit más, így belefér.
Nero. írta:Amúgy azt gondoljátok hogy a Coutinho üzlet volt a bukó, majd néztek ti mint a hal a szatyorban amikor örülünk ha ad érte 60at az Arsenal
Nem mintha Coutinhoért sokkal többe reménykedhetnénk majd..

Egyelőre nagyon bejönni látszik mindkettejüknek a Barca kaland, bár én OD-ba még bízom azért. Kár kezd a türelmem nekem is fogyni, de nekem inkább azért, mert a labda nélkül kb 0,2-es sebességgel fejlődik, így meg nyugdíj után 15 évvel jut majd el olyan szintre, ami kéne. Labdával engem nem zavar, ha belehibázik az extrább próbálkozásaiba - sima oldalpassz rontásoktól mondjuk falnak megyek én is -, ilyen játékosoknál ez benne van. EV rendszerébe viszont kell az olyan ember, aki ezeket meghúzza, szóval azok miatt én nem hibáztatom, még ha néha frusztráló is. De ilyen sebességgel ennyire nulla labda nélküli mozgás elől, na ez eléggé idegesítő. Ezzel pont kompenzálhatná a labdával való rontásait, ehelyett meg 0-24-be hátrajön elkérni csak.
hajnesz írta:Tegnapi csapatnak nagyon örültem , nagyon sokat vártam tőlük, de kb megnyertèk a padot, De Jong ès ès Griezes kivételével,nekik lesz még esélyük. Halistennek ismét visszatérhet a régóta hiányolt Rakitić Busquets tengely, és nézhetjük ahogy totyognak. Gratulálok a tegnapi kezdőnek.
Off kicsit, de pl szerintem Alená az egyik legjobb volt tegnap. Nem értem, hogy miért neki kellett lejönnie félidőben. Vagyis de, értem, mert EV-nél a ranglétra fontosabb rengeteg dolognál, de a pályán nem nagyon láttam rá okot, hogy miért ne Sergi vagy Semedo (SR jobbhátvéd aztán) jöjjön le helyette.