Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerinte a Sevillát nem fogják legyőzni,és akkor nehet a bugi!Zsolti írta:Sztem a reál már minden meccsét meg fogja nyerni,de mi is megfogjuk a következő kettőt,utánna meg már tök mindegy,hogy mit játszunk.
Tudod egy focistát nem a kinézete alapján kell megítélni ,meg hogy mennyire tetszik esetleg a csajoknak!Zsolti írta:pont a reálba való.pont olyan nagyképű,mint a többi madridos,tisztelet a kivételnek.jajj de utálom az a gyereket.Charlie írta:Mi a gond vele?Zsolti írta:most a legújabb név c.ronaldo. na ő pont oda való.
C.
Én nem nagyon szeretem, jobb a madrid előtt tolni a spílt...Zsolti írta:akkor jó!vasérnap mindíg jobb meccseket játszunk.
pont a reálba való.pont olyan nagyképű,mint a többi madridos,tisztelet a kivételnek.jajj de utálom az a gyereket.Charlie írta:Mi a gond vele?Zsolti írta:most a legújabb név c.ronaldo. na ő pont oda való.
C.
edimilson nagyon hiányzik, mert ő egy klasszis védő!Bodi írta:Hát vele biztos,de szerintem nélküle is.Persze csak akkor,ha a védelmünk jobb lesz,de Edmilsonékkal meg az új igazolással együtt ott se lesz gond.retek írta:akárhogy tuningolják a csapatot..,,,Henryvel legyőzzük őket!
Hát vele biztos,de szerintem nélküle is.Persze csak akkor,ha a védelmünk jobb lesz,de Edmilsonékkal meg az új igazolással együtt ott se lesz gond.retek írta:akárhogy tuningolják a csapatot..,,,Henryvel legyőzzük őket!
Sztem nagyon jó játékos.retek írta:az hogy a Reklámba akarjáki szerződtetni!Charlie írta:Mi a gond vele?Zsolti írta:most a legújabb név c.ronaldo. na ő pont oda való.
R.
Mi a gond vele?Zsolti írta:most a legújabb név c.ronaldo. na ő pont oda való.
a margit kiket akar leigazolni???Vito írta:Nem lehet összehasonlítani a Barca és a margit meccsét.
mi végig támadtunk, a pufi pedig (megint) a végén röfögött be két gólt-ugyanígy kell játszani a köv. meccseken és akkor nincs baj.kíváncsi leszek a köv. szezonra
![]()
mert ugye a margit is erősit(nem kicsit:165m) a BL-t pedig nagyon-nagyon meg kellene nyerni-nem lesz könnyű...