Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
KösziS.Agüero írta:Horti Gábor@@Laguna@@ írta:Tudtok segíteni? Ki az a kommentátor, aki a Barca TV-t szokta gyakran kommentáli, és állandóan viccelődik? Behalok ha elsüt egy viccetmúltkor, talán nem Barca meccs volt, hanem valami más, a játékosok nagyon bénák voltak, mert mindig össze-vissza pattant tölük a labda. Azt mondta "Úgy látszik terjed a pályán a lábkór!"
Előre is köszi!
Én is, remélem nem rajtuk bukom el a mixem!Barcaman14 írta:Ez jó!Xanthor írta:Anglia-Svájc, 2. svájci gól: éles szögből svájci szabadrúgás, Milner kilépett a sorfalból, bekapták a rövidre. "Milnernek lesz mit megmagyaráznia. Kérhet tanácsot Terrytől, neki van tapasztalata, hogy kell a felrelépést megmagyarázni otthon."De akkor tudnék igazán örülni, ha nyernének az angolok!
![]()
Ez jó!Xanthor írta:Anglia-Svájc, 2. svájci gól: éles szögből svájci szabadrúgás, Milner kilépett a sorfalból, bekapták a rövidre. "Milnernek lesz mit megmagyaráznia. Kérhet tanácsot Terrytől, neki van tapasztalata, hogy kell a felrelépést megmagyarázni otthon."
Ha szereted a közvetitéseit ajánlom a Belga bajnokságot, amit vele nyomatnak. Brutális az ürge@@Laguna@@ írta:Tudtok segíteni? Ki az a kommentátor, aki a Barca TV-t szokta gyakran kommentáli, és állandóan viccelődik? Behalok ha elsüt egy viccetmúltkor, talán nem Barca meccs volt, hanem valami más, a játékosok nagyon bénák voltak, mert mindig össze-vissza pattant tölük a labda. Azt mondta "Úgy látszik terjed a pályán a lábkór!"
Előre is köszi!
Horti Gábor@@Laguna@@ írta:Tudtok segíteni? Ki az a kommentátor, aki a Barca TV-t szokta gyakran kommentáli, és állandóan viccelődik? Behalok ha elsüt egy viccetmúltkor, talán nem Barca meccs volt, hanem valami más, a játékosok nagyon bénák voltak, mert mindig össze-vissza pattant tölük a labda. Azt mondta "Úgy látszik terjed a pályán a lábkór!"
Előre is köszi!
Ááá, ezen mekkorát nevettem, jöttem is, hogy megírjam. Nem gondoltam, hogy megelőznek.Kalap1988 írta:" Tényleg ugyanazt csinálják, mint az első csapat "![]()
Odaszólt az öreg és milyen igaza van
Hát ez az, hogy engem abszolút de nem izgat a Jupiler League. Fociimádó vagyok, azzal kelek, azzal fekszem, de egy Belga bajnokit nem tudok megnézni. Viszont ha Horti közvetít, egyből más a helyzet.Drigo írta:És ki az isten nyila kíváncsi a belga bajnokságra?
Akkor ezek szerint nem csak nekem tűnt fel.El fanático írta:Gundel Takács Gábor a keddi Hollandia-Magyarország meccsen:
Kuyt polóján "I have a dream" felirat volt.
Erre Gundel:
"Nem tudom, miért van a pólóján... ezt még Kennedy mondta..."
Igen, Kennedy...![]()
Ha valaki nem vágná fejből, hogy kinek a híressé vált mondata ez: Martin Luther King az...
És ki az isten nyila kíváncsi a belga bajnokságra? Akit meg érdekel valóban, ő megnézi, bárki is közvetítse.L.Messi 10 írta:Szerintem Magyarország Top 3 kommentátorában bent van. Mondj még egy olyan embert akivel végig tudsz nézni egy Belga bajnokságot. Egyébként ha ilyen jó vagy, lehet menni a TV2höz, úgyis kevés "szakijuk" van.Horti Gábor.
Bremen pontját még nem adták hozzá ezek szerint, ha hozzáadják akkor ismét elhúznak az üldöző előlDrigo írta:Szokásos okosság a sportgéráról:
"Wiese végül hiába védett két hatalmasat, a Frankfurt kiegyenlített, a vége így iksz lett, egy pontra megközelítették a brémaiakat."
Frankfurt - Bremen meccs volt...
Akkor az. Nekem olyan egyforma a hangjuk.LM10 írta:Horváth FeriMessiFan írta:Farkas Norbert (?) urunk szerint Pinto mellett ment el a labda
Pedig milyen jó haja volt... Kellett neki leborotválni