Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Viszont tehetnének hendikeppet a tizikhezFernando írta:D, mivel volt olyan opció, hogy D. Valszeg nem lehet olyanra fogadni ami nem lehetséges. Márpedig büntetőkkel D-ről még nem hallottam.Lionel85 írta:Barcelona - Milan D lett, de tizikkel a Barça nyert. Most akkor hogy számolja el a tippmix ezt?
D, mivel volt olyan opció, hogy D. Valszeg nem lehet olyanra fogadni ami nem lehetséges. Márpedig büntetőkkel D-ről még nem hallottam.Lionel85 írta:Barcelona - Milan D lett, de tizikkel a Barça nyert. Most akkor hogy számolja el a tippmix ezt?
Meccs közbe is válaszoltam. Csak a rendes játékidő számít. Szóval, sajnos buktad.Lionel85 írta:Barcelona - Milan D lett, de tizikkel a Barça nyert. Most akkor hogy számolja el a tippmix ezt?
Azért hazai pályán csak leverik a svájciakat... Lehet, hogy az első meccs nem a legjobb volt a részükről, de mégis feljöttek 3-2-re. Innen szerintem tovább fognak jutni.daffy írta:én valamiért a tottenhamet sem mertem megrakni...annyira nem győztek meg. idegenben is kikaptak,a city-t sem verték meg. az h jobban játszanak,az kevés.
Idegenben simán nyertek a szlovákok, most hazai pályán lesz nekik a visszavágó. Nem nagyon tudom elképzelni, hogy ne ők jussanak tovább.L.Messi 10 írta:Zilina - Sparta-ba biztos vagy? (többire nagy az esély)
Zilina - Sparta-ba biztos vagy? (többire nagy az esély)Game90 írta:Raktam ma 2 szelót:
Zenit jut tovább
Ajax jut tovább
Köbenhavn jut tovább
Zilina - Sparta H
Tottenham - Young Boys H
8,24x
Helsingborg-Trelleborg H
Barca - Milan H
Kilmarnock - Airdrie H
Accrington - Newcastle V
Everton - Huddersfield H
4,66x
Az Ajax ellen merész volt rakni. Szerintem simán behúzzák! Amúgy az első Helsingborg-Trelleborg!Victor_Valdes írta:gondoltam egy nagyot és teljesen randomra tettem egy ilyen szelót:
Helsinki - trelleber (0-1) H
ajax - dinamo kijev V
Tuttenham jut tovább
Everton - Huddersfield H
Fulham - Port Vale H
2003510
Akkor legközelebb töröld ki azt a részt amire nem akarsz reagálniL.Messi 10 írta:
szerk.: pár tuti tippet is mondhatnátok. a lényeg az lenne, hogy nyerjek. Az mindegy, hogy mennyit. <-erre irtamés ha jól tudom egy szelvényen nem csak egy napról lehet meccset fogadni
Ez így van. Csak nem Bl meccs és nem ma van.L.Messi 10 írta:A Juventus is esélyes a győzelemre, na meg a továbbjutásra is mert Grazban 2-1-re nyertek.fcbarca0827 írta: Zenit - Auxerre 1:0
Dinamo Kijev - Ajax 1:1
Rosenborg - Köbenhavn 2:1
Sparta Praha - Zsolna 0:2
Young Boys - Tottenham 3:2
Tuti tipp? A Tottenham, biztos továbbjut. Amúgy, a többi elég necces. Ja, meg verjük a Milant.
Szerk.: Most én is kedvet kaptam, lehet elmegyek holnap csinálni. Bár, egy forintom sincsen.
A Juventus is esélyes a győzelemre, na meg a továbbjutásra is mert Grazban 2-1-re nyertek.fcbarca0827 írta:Zenit - Auxerre 1:0Victor_Valdes írta:Valaki elmondaná nekem, a holnapi európai meccsek, odavágójának az eredményét? köszönöm előre is.
szerk.: pár tuti tippet is mondhatnátok. a lényeg az lenne, hogy nyerjek. Az mindegy, hogy mennyit.
Dinamo Kijev - Ajax 1:1
Rosenborg - Köbenhavn 2:1
Sparta Praha - Zsolna 0:2
Young Boys - Tottenham 3:2
Tuti tipp? A Tottenham, biztos továbbjut. Amúgy, a többi elég necces. Ja, meg verjük a Milant.
Szerk.: Most én is kedvet kaptam, lehet elmegyek holnap csinálni. Bár, egy forintom sincsen.
Zenit - Auxerre 1:0Victor_Valdes írta:Valaki elmondaná nekem, a holnapi európai meccsek, odavágójának az eredményét? köszönöm előre is.
szerk.: pár tuti tippet is mondhatnátok. a lényeg az lenne, hogy nyerjek. Az mindegy, hogy mennyit.
az és mi meg 3-1 re kikaptunk tőlüksocio66 írta:hát ez most nem jött,simább eredményekre számítottam, főleg a Sevilla érthetetlen..