Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Nem tiltottam le senkit... Én max. javaslatott tehetek. Ha te meg annyira ráérsz néha több 100 hozzászólást végig olvasni és, ha kell moderálni, akkor csináld... Akkor javasolhattod, hogy lehessen szídni a másikat aztán meg takaríthatsz rendesen....BarcaJanko írta:Igen lehet, hogy rosszul fogalmaztam, itt nem az a lényeg hogy kinek hány hozzászólása van hanem, hogy azért mert moderátor lettél nem kéne BARCA szurkolókat a reál madrid gyalázása miatt letiltani......
Hadd gyalázza, akinek nem tetszik nem olvassa, ez itt egy FC BARCELONA szurkolói oldal, nem 1 reál madrid baráti kör. Nem akarok a hozzászólások számáról vitatkozni mert teljesen felesleges ezért ha megsértettelek akkor bocs.
Szerintem azt jelenti, hogy a saját véleményem.... Igen= én is úgy gondolom.... Nem tetszik??? Kitörlöm. Tetű mód nem érdekel mennyi a hozzászólásom. Akkor szólok hozzá, ha valami véleményem van! Ha a hozzászólások száma érdekelne, (érdekelt volna,) akkor több lenne nekem, mint Enrique-nek, Charlie-nak vagy Zsoltinak... Én is olvastam régen, de ritkán szóltam hozzá....BarcaJanko írta:És REDLIONS amikor beindult az új honlap, és még alig volt pár hozzászólásod, csak ilyeneket írtál: " aha, igen, szerintem, stb" csak azért, hogy meglegyen az 1000 hozzászólás, most meg barca drukkereket tiltasz le mert nem szeretik a reált, hát nem tudom valami nem jól muxik. Ha egy reálos ír valamit ide és nem szép meg jó ki kell törölni. Aki meg a reál honlapjára jár olvasgatni meg irogatni az meg ne idegesítse magát.........
NEM KELL VELÜK BRATYIZNI!!!!!
És a kezed?Z. Iván írta:Köszi, de azért valahogy megbízom bennedredlions írta: Lehet nyomozni!!!Az ilyen helyekre amúgy sem teszem be a "lábam"
Köszi, de azért valahogy megbízom bennedredlions írta: Lehet nyomozni!!!