Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez nagyon igaz. Ha tényleg ennyire nagy a baj a szívével most a tesztek alapján, hogy a visszavonuláson kell gondolkodnia, hatalmas szerencse hogy a saját lábán sétált le a pályáról.
Ilyenről én nem tudok hogy lenne.
Szomorú,de ezek a hírek egyben azt is jelentik,hogy egy élet jó eséllyel megmenekül.Titinho írta: ↑2021.11.12. 10:51:09The tests carried out on Sergio Agüero are very negative. The possibility that he may not play football again is present. [cat radio]
The player is aware of it. Agüero is suffering from a cardiac arrhythmia which is not benign and seriously puts his career at risk. [cat radio]
Rosszabbak az eredményei, lehet hogy vissza kell vonulnia az aktív futballtól.![]()
Nem sérülten érkezett, hanem még az előszezonban lévő edzésen sérült le nálunk. Elvileg sokkal részletesebb orvosi vizsgálatnak is vetették alá érkezésekor, legalábbis az Eurobarcán ezt írták.Chino írta: ↑2021.11.02. 12:44:55
A PSG-nél most pont ezen megy a vita, elvileg tisztában voltak Ramos sérülésével és augusztusra jósolták a visszatérését, ugyanakkor idén ez nem az egyetlen sérülése.
Aguero is sérülten érkezett, bár ha jól emlékszem akkor még úgy kalkuláltak, hogy a bajnokság kezdetére/elejére visszatér, utána lett október vége belőle.
A szerződésbontás nem tudom pontosan mivel jár, talán bizonyos bónuszokat nem kellene kifizetni, amik elég magasak szoktak lenni.
Szerintem a legfőbb oka a leigazolásának Messi volt (mármint nem hinném, hogy ő kérte, hanem ezzel is akarták marasztalni, hogy idehoznak egy havert neki).recrea írta: ↑2021.11.02. 12:51:07Ezt továbbra sem a játékos kora dönti el, hanem az életvitele, szervezete, genetikája meg a motivációja. Imádom, amikor matekoztok, hogy ki hány évesen öreg meg mennyi van benne. Dinho 30 éves korára kiégett, Milla 42 évesen lőtt gólt világbajnokságon.
Ennél érdekesebb kérdés, h állítólag nem először van ezzel problémája, akkor hol voltak a szakembereink, amikor ezt mérlegelni kellett volna az igazolásnál?! Kivéve, ha Messi parancsolta, h le kell igazolni, akkor elnézést, úgy nem hibásak.
Ezt továbbra sem a játékos kora dönti el, hanem az életvitele, szervezete, genetikája meg a motivációja. Imádom, amikor matekoztok, hogy ki hány évesen öreg meg mennyi van benne. Dinho 30 éves korára kiégett, Milla 42 évesen lőtt gólt világbajnokságon.
A PSG-nél most pont ezen megy a vita, elvileg tisztában voltak Ramos sérülésével és augusztusra jósolták a visszatérését, ugyanakkor idén ez nem az egyetlen sérülése.Atlantis írta: ↑2021.11.02. 12:25:54Szerződést bontani ennyi idő után szerintem semmiképp sem lehet jó döntés, mivel ilyenkor az arra az évre szóló fizetést általában ígyis úgyis ki kell fizetni. A PSG-s hírt emiatt nem is értettem.
Szóval anyagilag nem jársz jobban, ráadásul bukod a lehetőségét, hogy ha végre visszatér hasznára legyen a csapatnak.
Ramos és Agüero esetén is inkább az lehet a kérdés, hogy a leigazolás előtt lezajló orvosi vizsgálatot nem kellen-e felülvizsgálni. Kiszűrhetőek lettek volna-e ezek a problémák ha plusz/részletesebb/jobb vizsgálatok vannak?
Nalam LDJ kb. akkor ferne be a kezdobe, ha az utazo keret 11 fobol allna.
Durva! 30+-os játékos, minden évben vizsgálják ezer szögből, módon a keringést, és még is előfordul. Vajon hétköznapi emberek mennyien élünk/élhetünk ketyegő bombával a motorban?
Igen, látszott rajta hogy azért ő tud focizni.csababarca írta: ↑2021.11.01. 21:22:34Andy Carrol szabadügynök![]()
viccet félretéve, sajnálom Kunt, szerintem jól szállt be a körülményekhez képest.