Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezekkel maximálisan egyet értek. Ha a Marid úgy lenne bajnok, h nem annyi év után most sem tud 1x sem tud minket megverni, és mondjuk csak 1 ponttal végez előttünk, akkor ha nem is érdemtelenül, de nem is teljesen megérdemelten lett volna bajnok szvsz. Így azonban nincs miről beszélni, vitathatatlan a Madrid bajnoki címe, bár azért van még néhány meccs, azon észen kell lenniük, de nagyon valószínű, h ezt a 7 pontos előnyt már nem adják le, és mi is lélekben már biztos, h föladtuk a bajnokságot.ozsimiki írta:
Számomra így -bár furcsán hangozhat- könnyebb megemészteni, hogy bajnok a Madrid, mintha itt nyertünk volna,és 1ponttal esetleg elbukjuk, úgy, hogy két meccsen legyőztünk titeket. Megszakadt egy nagy sorozat ellenetek,de előbb utóbb várható volt, nem lehet a világ 2.legerősebb csapata ellen nagyon sokáig veretlen maradni. Így is nem mindennapi sorozat volt.
még mindig jobb csapatnak tartom a miénket, és remélhetőleg a Blben,és ősztől ezt bizonyítjuk is. Bajnokságban kiegyensúlyozottabbak voltatok, szal grt még1x.
nyertünk már kettővel, és volt bírózás.messideco írta:Kell két góllal győzni, hogy ne legyen bírózás.
Visca el Barca!
mvik írta:üdv. szerintem Adriano nem lesz kezdő, mert őt nem tartom egy acélos védőnek a real ellen. szerintem a védelem Alves, Mascherano, Piqué, Puyol lesz, és szerintem a középpályán pedig játszani fog Keita.
véleményem szerinti kezdő: Valdes - Alves, Mascherano, Piqué, Puyol - Busquets, Keita, Xavi - Iniesta, Messi, Pedro