Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezt akartam írni én is. Ibra típus a srác, annyi különbséggel, hogy Ibra azért a focit komolyan veszi, és a balhéi nem nyomják rá a játékára a bélyegét. Simán lehetne Balotelliból olyasmi játékos, ha megkomolyodna kicsit.kanty írta:Ha Balotelli kicsit komolyodna nagyon jó játékos lenne belőle. A focihoz van esze, ha megy neki öröm nézni a játékát. Csak, ha nem, akkor bedobja a durcit. Ezen, ha nem változtat, akkor 1-2 év Milan után, mehet az arabokhoz.
Sneijder el akart jönni az Intertől, és valaki lejjebb írta is, hogy nem baj, ha nem egy TOP csapatba igazol, így legalább a több jó csapat is lehet ha nem 5-6 csapatnál vannak a legjobbak. Nem rossz csapat ez a Galatasaray és a Török liga is kezd jobb lenni (szerintem).Subinho írta:Na ennek mi értelme??? Sneider 28 évesen európai élcsapatból (még ha most nincs is az Inter top formában...) Törökországba...Drogba meg minek igazolt Kínába, ha fél év múlva tovább áll... és Törökországba...
![]()
Azért a Milan szerintem jelenleg nincs olyan helyzetben szerintem, hogy kidobjon 20 milliót csak úgy, hogy hátha levetkőzi a hülyeségeit. Balotelli kiemelkedő képességű játékos, de nem fog egy klubváltástól megváltozni, legalábbis nem valószínű. Ezt a pénzt szerintem elkölthették volna értelmesebben is, mondjuk a középpályára, ami jelenleg nem méltó egy ilyen szintű klubhoz.Gareth Tello írta: Berlusconi nem tudja, mire vállalkozott.
Mondjuk egyértelműen több van benne, mint Bojanékban, de csak akkor mutathatja meg, mire is képes valójában, ha levetkőzi ezeket a gyerekes hülyeségeit.
Vele együtt érkezett az Argentin/Olasz Tissone is a Sampdoriától. Ő már volt itt 1 évet kölcsönben 2009-ben talán.Gareth Tello írta:Alan Hutton
Aston VillaMallorca (kölcsönbe)
http://www.bbc.co.uk/sport/0/football/21239833
Vagy ha az orvostudomány fejlődése által záros határidőn belül lehetséges lesz az agynövesztés. Ellenkező esetben nem igazán áll fényes karrier Mario előtt.Gareth Tello írta: Mondjuk egyértelműen több van benne, mint Bojanékban, de csak akkor mutathatja meg, mire is képes valójában, ha levetkőzi ezeket a gyerekes hülyeségeit.
Berlusconi nem tudja, mire vállalkozott.barca99 írta:Balotelli a Milanba igazol, szerintem be fog válni. Most előtérbe kerülhet, amire szüksége is van, eddig mindig voltak előtte a sorban. Persze ott a Fáraó, de mind a ketten beférnek a kezdőbe. Mondjuk nála mindig ott van, hogy a mentális képességei megakadályozzák a kiteljesedésben.Ha Kakát is megszerzik, egy jó hajrával akár a harmadik hely sem elképzelhetetlen.
http://www1.skysports.com/football/news ... h-AC-Milan
Barcaman14 írta:Na ott meg honnan merítenek ennyi pénzt?! Snejder, Drogba, plusz mindkettő busás fizetése?! Nyilván eddig sem volt szegény klub a Galata, de ők ketten azért igencsak sokba kerülnek.Castiel írta:DrogbaGalatasaray
Hivatalos!
Köszi az infót! Épp akartam kérdezni, hogy tud-e róla valaki valamit. Tavaly stabil kezdő volt a Benficában és a gólokat is szórta, idén viszont szinte semmit nem játszott.salas9 írta:A portugál bola és a katalán sport szerint megszületett a megállapodás a Benfica és a Granada között, így Nolito fél évre az Andalúz csapathoz kerül.
Fórumszabályzat írta:minden olyan információt tartalmazó hozzászólást törlünk majd, amely alatt nincs megjelölve annak a forrása.
Na ott meg honnan merítenek ennyi pénzt?! Snejder, Drogba, plusz mindkettő busás fizetése?! Nyilván eddig sem volt szegény klub a Galata, de ők ketten azért igencsak sokba kerülnek.Castiel írta:DrogbaGalatasaray
Hivatalos!