Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
samy85
Capitá del Barça

2012.05.04. 18:57:01

http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 8885_n.jpg
Az ott "shakira" alatt nem Ramos??? :D
ferninho írta:...pedig ha minden meccsen hajtanak és berúgják a helyzeteiket, akkor csinálhat bármit a bíró...
Szerintem mi is hajtottunk minden meccsen... és a Játékvezetés igenis Botrányosan gyenge... mindkét oldalra voltak égbekiáltó hibák...
de minden más meccsen is...
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
füst
Barça B

2012.05.04. 14:41:46

Cé meg végig mint egy debil
Mekkorát röhögtem. :lol:
odanézz SMS
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.04. 14:22:49

http://www.youtube.com/watch?v=rJv7ERCf ... e=youtu.be
1:35-nél Higany ugyan mit szívott? :lol: Cé meg végig mint egy debil :lol:
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
ferninho
Madridista

2012.05.04. 13:13:05

azért mikor kicsit meleg volt nekte a pite, odáát is ment rendesen a birozas... ugye, ugye, az uefalona, meg miegyebek...
tudtam, hogy nem lesz elegendő aláhúzni azt a bizonyos szót...
segítek mégegyszer:
TAPASZTALATBÓL
Ugye emlékszünk még a két x (Malaga, Villareal) után micsoda hiszti ment jo5étól?
Malaga utáni José nyilatkozat:
„Nincs olyan bajnokság, amelyben egy csapat az összes meccsét megnyeri. A bíró két hibás fújást vétett, de nem számít, hiszen ő is hibázhat. A partjelzők két alkalommal tévesen ítélték meg a lest a mi kárunkra, amikor a játékosaim egyedül törhettek volna az ellenfél kapujára. Ez szintén a bajnokság része. Megyünk tovább, holnap egy újabb nap jön és szerdán már újból meccselnünk kell."

és én is szidtam biztosan a bírókat, ez 100%, de utólag belátom értelmetlen dolog.

és ez az ÉN véleményem, nem másé, nem a többi madridistáé, nem Joséé.
madridista
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.04. 13:07:21

Kintaro írta:
ferninho írta:Messi szépen begurítja Sevilla ellen a 11est az utolsó percben vagy valamelyik másik meccsen nem azzal töltitek az időt, hogy a 16-os előterében kikoptatjátok a füvet és megveritek a Realt a Camp Nouban és voálá nem kell a bírókkal foglalkozni...

tudom én tapasztalatból, hogy könnyebb a bírókra fogni és nem a csapatodat hibáztatni, pedig ha minden meccsen hajtanak és berúgják a helyzeteiket, akkor csinálhat bármit a bíró.

szóval lehet itt a bírókra fogni meg minden másra, de az a legjobb ha az ember magában keresi a hibát és azon változtat, mert a bírókon nem lehet, azok mindig is buták maradnak és fújkálnak összevissza.

egyszer ide-egyszer oda, most az "idén" volt a sor
Ugye emlékszünk még a két x (Malaga, Villareal) után micsoda hiszti ment jo5étól? :-)
Jaj, de hát az más tészta, a Madridot külön kell kezelni. Mert tudjátok, amit a Madridnak lehet, azt a Barcának nem. Zsozé ezt is elérte :roll:
Fuc*k off Madrid!
Kintaro
Barça B

2012.05.04. 13:01:50

ferninho írta:Messi szépen begurítja Sevilla ellen a 11est az utolsó percben vagy valamelyik másik meccsen nem azzal töltitek az időt, hogy a 16-os előterében kikoptatjátok a füvet és megveritek a Realt a Camp Nouban és voálá nem kell a bírókkal foglalkozni...

tudom én tapasztalatból, hogy könnyebb a bírókra fogni és nem a csapatodat hibáztatni, pedig ha minden meccsen hajtanak és berúgják a helyzeteiket, akkor csinálhat bármit a bíró.

szóval lehet itt a bírókra fogni meg minden másra, de az a legjobb ha az ember magában keresi a hibát és azon változtat, mert a bírókon nem lehet, azok mindig is buták maradnak és fújkálnak összevissza.

Ugye emlékszünk még a két x (Malaga, Villareal) után micsoda hiszti ment jo5étól? :-)
visca el barca
Presidente del Barça

2012.05.04. 12:53:26

azért mikor kicsit meleg volt nekte a pite, odáát is ment rendesen a birozas... ugye, ugye, az uefalona, meg miegyebek... :lol:
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
ferninho
Madridista

2012.05.04. 12:50:32

Messi szépen begurítja Sevilla ellen a 11est az utolsó percben vagy valamelyik másik meccsen nem azzal töltitek az időt, hogy a 16-os előterében kikoptatjátok a füvet és megveritek a Realt a Camp Nouban és voálá nem kell a bírókkal foglalkozni...

madridista
zola8787
Director del Fútbol

2012.05.04. 12:15:02

Kash írta:
Az meg, hogy Real van aki szerint nem érdemli meg a bajnoki címet... Rúgtak 115 gólt, szereztek 94 pontot, 7-tel vezetnek a 2. helyezett előtt és még van hátra 2 forduló, valamint legyőztek minket a Camp Nouban. Mikor érdemlik meg, ha nem most?
Talán akkor, ha birók egyáltalán nem szólnak bele, mivel a megszokottnál több pontot vettek el tőlünk.
Jajj hagyjuk már ezt a bírózást :S Olyan unalmas, hogy az emberek 98%a mindig úgy látja, hogy a csapatuk ellen fújnak a bírók. Voltak - vannak és lesznek is bírói hibák.
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.04. 12:10:06

Az meg, hogy Real van aki szerint nem érdemli meg a bajnoki címet... Rúgtak 115 gólt, szereztek 94 pontot, 7-tel vezetnek a 2. helyezett előtt és még van hátra 2 forduló, valamint legyőztek minket a Camp Nouban. Mikor érdemlik meg, ha nem most?
Talán akkor, ha birók egyáltalán nem szólnak bele, mivel a megszokottnál több pontot vettek el tőlünk.
Kép
fcbarca0827
Director del Fútbol

2012.05.04. 11:51:32

Zsolti95 írta: Tényleg lesz a BL és EL-ben bronzmeccs??? :shock:
annak mi értelme van?
Látjátok, addig-addig csűritek-csavarjátok, míg a Kashizmus átragad másra is. :lol:

Kash! Amúgy az EB-n sincsen bronzmeccs.

Az meg, hogy Real van aki szerint nem érdemli meg a bajnoki címet... Rúgtak 115 gólt, szereztek 94 pontot, 7-tel vezetnek a 2. helyezett előtt és még van hátra 2 forduló, valamint legyőztek minket a Camp Nouban. Mikor érdemlik meg, ha nem most? :lol:
KowalskymegaVega,Supernem,HollywoodUndead,Fish!
Hiperkarma,VadFruttik,EstiKornél,AWS
30Y,BagossyBrothersCompany,Useme,Elefánt
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.05.04. 11:42:20

Sanama írta:
Kash írta:
Ne vedd fel,h a srácok itt élcelődnek veled.Igazából jól mondod,mert valóban tervben volt már idén a bronzmeccs,csak a Bernabeu építési munkái miatt (amiért ugye nem lehetett ott a kupadöntő sem) nem lehet lejátszani.Tehát csak jövőre fogják bevezetni,de állítólag a tervezetben benne van egy ígéret,h amennyiben vagy a BARCA vagy a reál korábban kiesne,akkor automatikusan részt vehet a bronzmeccsen.
Ebben az egészben az a szörnyű, hogy tudtam hogy nincs bronzmeccs, tudtam, csakhogy mindenki anyira hajtotta a magáét, hogy elbizonytalanodtam.

Habár tökre szamárság, hogy a VB-ben vagn bronzmeccs, EB-n ha jól tudom van, akkor klubbszinten miért nincs!? Kezdem azt hinni, hogy most is hülyeséget irtam :lol:

On: A Real bajnoki győzelméért nem tudok gartulálni, mivel nem érzem megérdemeltnek, lehet hogy ezzel csak én vagyok igy.
Kash, egyébként meg lesz fordítva. a 2014es VB lesz az utolsó nemzetközi torna ahol lesz bronzmecs, még januárban írták. Ehelyett pedig mind a BL-ben mind az EL-ban lesz, ugye sokkal több meccset jelent, nagyobb bevétel.
Tényleg lesz a BL és EL-ben bronzmeccs??? :shock:
annak mi értelme van?
Sanama
Llegenda del Barça

2012.05.04. 11:39:02

Kash írta:
Ne vedd fel,h a srácok itt élcelődnek veled.Igazából jól mondod,mert valóban tervben volt már idén a bronzmeccs,csak a Bernabeu építési munkái miatt (amiért ugye nem lehetett ott a kupadöntő sem) nem lehet lejátszani.Tehát csak jövőre fogják bevezetni,de állítólag a tervezetben benne van egy ígéret,h amennyiben vagy a BARCA vagy a reál korábban kiesne,akkor automatikusan részt vehet a bronzmeccsen.
Ebben az egészben az a szörnyű, hogy tudtam hogy nincs bronzmeccs, tudtam, csakhogy mindenki anyira hajtotta a magáét, hogy elbizonytalanodtam.

Habár tökre szamárság, hogy a VB-ben vagn bronzmeccs, EB-n ha jól tudom van, akkor klubbszinten miért nincs!? Kezdem azt hinni, hogy most is hülyeséget irtam :lol:

On: A Real bajnoki győzelméért nem tudok gartulálni, mivel nem érzem megérdemeltnek, lehet hogy ezzel csak én vagyok igy.
Kash, egyébként meg lesz fordítva. a 2014es VB lesz az utolsó nemzetközi torna ahol lesz bronzmecs, még januárban írták. Ehelyett pedig mind a BL-ben mind az EL-ban lesz, ugye sokkal több meccset jelent, nagyobb bevétel.
Kash
Entrenador del Barça

2012.05.04. 11:31:49

Kép
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2012.05.04. 11:26:18

G.Gabe írta:Gyerekek. Egy apró elégtétel az, hogy még a hírtv is többet foglalkozott azzal, h MEssi rekordot döntött, mint azzal, hogy a Real bajnok lett :-D
Mert az már nem hír. Már jópár hete eléggé egyértelmű volt a dolog, csak az elvakultak áltatták még magukat.
Zsolti95
Jugador d'estrella

2012.05.04. 11:05:20

kilibarca írta:Kép
nem kell murinnyó szintjére lesűllyedni
azért mi is komolyabban vehettünk volna a1-2 meccset...
kilibarca
Capitá del Barça

2012.05.04. 10:58:13

Kép
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.05.03. 18:36:20

Gyerekek. Egy apró elégtétel az, hogy még a hírtv is többet foglalkozott azzal, h MEssi rekordot döntött, mint azzal, hogy a Real bajnok lett :-D
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
Deus
Boixos Nois

2012.05.03. 16:55:54

miihii írta: Első lépéskén
Még egy TOLMÁCS kellene.....

:mrgreen:

Bocs az OFF-ért :oops:
Jelentkezem! Legjobb tolmacs vagyok, amely a haza valaha ismerni fog!

(Googlefordito rulz)

Bocs az off -ert :)
KépKép
samy85
Capitá del Barça

2012.05.03. 16:49:31

miihii írta:Még egy TOLMÁCS kellene.....

Én bevállalom bár Nem vagyok portugál...:) de csak akkor ha belenyúlhatok valaki szemébe/fülébe! :twisted: :twisted: :twisted:
szerk.: b'ki javitsatok... megint benéztem a dupla hsz-t! :oops:
Kép
samy85
Capitá del Barça

2012.05.03. 16:43:55

recrea :)
Vágom a mondani valódat én is! :D
Csak az általad a Pep sorokra célzott részre írok.. a többi kiegyezés :)
Én azt mondom h Pep ezt azért mondta mert már megkönnyebbült... érzi h nem nehezedik rá már akkora nyomás! Iletve nem érzem ezt hibának tőle h kimondta a Madriddal kapcsolatban!
Idő intervallumban történt ami történt, viszont kimondta h a Barcelona sem vak ez ügyben, csupán nem "ugat". Mint Kasztíliában a vetélytárs...
Ott úgyis engedik... Mou hosszú láncon van.. ill. dehogy is...mit beszélek... Pérez van hosszú láncon... lassan a portugál lesz ott az elnök is..
A játékukhoz tudok gratulálni( de ahhoz sem mindig)
De ami körülötte forog az undorító! Mind 1-1-ig! Nem fogom megérteni soha h lehet egy ilyen "csapatnak" szurkolni!!!
Kép
miihii
KHAL

2012.05.03. 16:40:31

sjd írta:
Egyébként meg mihii for president! Nézzük együtt a bronzmeccset? :wink:
Köszipuszi a támogatásért!
Igazából én is úgy érzem,h kiváló elnök lehetnék,indulni is fogok a trónért.Úgy gondolom,h nem csak a kispadon,hanem a vezetőségben is a folyamatosságra kell helyezni a hangsúlyt és a mostani Rózsa Sándor féle elnökség után ugyanígy magyar elnök kell a klub élére.
Amennyiben megválasztanak,minden fórumozó ingyenesen nézheti a meccseket! Természetesen otthon,mivel pénzügyileg rosszul áll a klub,ezért nem engedhetnénk meg megunknak a sokszáz ingyenélőt a Szentélyben.

Első lépésként Kash-t felkérném szakmai tanácsadónak, te pedig ha tudsz hallgatni,akkor lehetsz a csendestársam.
Még egy TOLMÁCS kellene.....

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
recrea
Llegenda del Barça

2012.05.03. 16:27:52

samy85 írta:
recrea írta:Miért, mert nem állítom habzó szájjal, h a bíróknak köszönhetik a bajnoki címüket és nem szidom őket, mint a bokrot? Itt csak az a vélemény van elfogadva, ami ezt (bírók) a nézetet osztja? Én a lovon ülök Samy...
Nem kell itt bírózni, nem arra értem!
te mondod h mi fejezzük be a Bírózást, mert... WTF????
Észre kell venni h ha a javunkra tévednek?! Sőt tovább megyek csak ezt kell észrevenni!
Igaz?
Pl. mi vagyunk a Barca, mi ne vegyük észre azt ha a Madridnak kedveznek ítéletekkel! Idén 3x több játékvezetői ítéletből jött ki rosszabbul a mi csapatunk, mint a fővárosban... Nem... nem akarom még egyszer bemásolni a pep idézetet... azért mert Mou Sír állandóan mindenért, még a sorsolást is "vádolja", Pep meg nem szól semmit semmiért, nem kell kinyalni a seggüket!
Ne vedd sértésnek eszem ágában sincs beléd kötni, hiszen tesó vagy Barca szurkoló! Hidd el én sem azon a szemüvegen keresztül nézem a dolgokat...
De kicsit erősnek éreztem a komidat!!! ennyi!
:)
Értem, amit mondasz, nem vagyok sértődős típus.
Nem mondtam senkinek, h fejezze be a bírózást, csak azt, h sztem nincs okunk az utóbbi évek alapján, h ezt tegyük. Én is észreveszem, ha ellenünk tévednek, szidom is érte a bírót teli torokból, csak egyesek egyenes párhuzamot vonnak a real bajnoki címe meg a bírói ténykedés között, mintha nekik köszönhetnék azt. Ugyan...

Tartom, h hosszútávon a tévedések kiegyenlítik egymást, a szabálytalanságok megítélése pedig rendkívül szubjektív, bírónál is, szurkolónál is. Én nem úgy érzem (és hiszem is ezt), hogy a bírók miatt veszítettük el a bajnokságot.

Pep pedig face to face ugyan sosem szidja a bírókat, de burkoltan nagyon sokszor megjegyzést tesz rájuk, aki kicsit is tud olvasni a sorok között, az látja ezt a nyilatkozataiban, feltételezem rólad, h Te is. Bölcsebb maradt volna e két sor nélkül.
Firefox
Capitá del Barça

2012.05.03. 16:26:25

Szervezhetnénk közös bronzmeccsnézést Kash Kapitány vezényletével! :lol:

Gratulálok a Madridnak, megérdemelték. A meccs után megint megmutatták, hogy milyenek is valójában, személy szerint engem nem is érdekelnek.
Fuc*k off Madrid!
Léfe
Entrenador del Barça

2012.05.03. 16:24:36

Voltak gondok a birókkal is, DE meg kellett volna verni azt a nehány kiscsapatot, mert sok volt a döntetlen. Na meg persze a Reált a mult héten, akkor most hurrá lenne minden.
Fecó
Válasz küldése