Te egy igazi rosszindulatú ember lehetsz, vagy Madrid drukker, de akkor meg nem tudom mit keresel itt. Ja és a futballhoz meg fogalmatlan.McLarenF1 írta:Na, fejlődőképes, már nem csak üres kapuba lő gólt. Éppen ideje volt már valami értelmes gólt szereznie a világ legjobb csapatában. De a két gólon kívül nem sok hasznot hajtott a csapatnak. Nem értem, hogy lehet ekkora helyzeteket kihagyni. Kár, hogy kezdett, mert félidőben már 3-0 lehetett volna ide.
Zlatan Ibrahimovic
- barca2010
- Jugador d'estrella
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
"A spanyol futball jelenlegi problémája az, hogy mindenki azt gondolja, hogy olyan játékosai vannak, mint a Barcának. A Barca játékosaiban olyan technikai tudás van, amely a világ egyetlen másik csapatában sincs. Ezért nem próbálkozhatsz úgy játszani, ahogy ők, ez lehetetlenség." - Fabio Capello
BARCA FOREVER!!!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Mezőnyben nem sokat mutatott szerinted? Szerintem meg az egyik legjobb volt mezőnyben is. A kihagyott helyzete meg egyébként is les volt.McLarenF1 írta:Na, fejlődőképes, már nem csak üres kapuba lő gólt. Éppen ideje volt már valami értelmes gólt szereznie a világ legjobb csapatában. De a két gólon kívül nem sok hasznot hajtott a csapatnak. Nem értem, hogy lehet ekkora helyzeteket kihagyni. Kár, hogy kezdett, mert félidőben már 3-0 lehetett volna ide.
Szerintem Messi vagy Xavi topicjába nem róttad föl, hogy ők mit hagytak ki.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Na, fejlődőképes, már nem csak üres kapuba lő gólt. Éppen ideje volt már valami értelmes gólt szereznie a világ legjobb csapatában. De a két gólon kívül nem sok hasznot hajtott a csapatnak. Nem értem, hogy lehet ekkora helyzeteket kihagyni. Kár, hogy kezdett, mert félidőben már 3-0 lehetett volna ide.
Gratula Ibrának, két nagyon szép gólt lőtt.
És mindkét gólja miből született? Ívelt kiugratásokból...amit mindig is nagyon hiányoltam/unk.
Persze, nem olyan egyszerű ezt kivitelezni.
Először is, kell egy feltolt védelem - az ellenfél részéről! Tehát kiugratásokat iszonyat nehéz 11 emberrel védekező csapatok ellen véghezvinni. Ez az a kritérium, aminek csomó spanyol csapat nem felel meg (mármint a feltolt védelemnek), ott állnak a saját 16-osuknál. Így kissé amolyan vizilabdás adogatásokat kell véghezvinnünk szinte állandó jelleggel, amibe nem fér bele a kiugratás - ugyanis nincs hova kiugratni. Ebben a helyzetben még mindig nem látom igazán Ibra erősségeit, leszámítva a magasságát, amire mondjuk lehetne játszani, ha lennének jó beadásaink
Mindenesetre a tegnapi meccs jó tanulság volt ebből a szempontból. Csak mondom: ilyen "lovagias" ellenfél, mint az Arsenal, nem sok van. Valamit ki kéne találnia Pepnek arra, hogy Ibra max. 1 emberrel találja szembe magát, aki lehetőleg a kapus... Mert ez nagyon működik, és mindig is működött Ibrának - egyik legjobb helyzetkihasználó.
És mindkét gólja miből született? Ívelt kiugratásokból...amit mindig is nagyon hiányoltam/unk.
Persze, nem olyan egyszerű ezt kivitelezni.
Először is, kell egy feltolt védelem - az ellenfél részéről! Tehát kiugratásokat iszonyat nehéz 11 emberrel védekező csapatok ellen véghezvinni. Ez az a kritérium, aminek csomó spanyol csapat nem felel meg (mármint a feltolt védelemnek), ott állnak a saját 16-osuknál. Így kissé amolyan vizilabdás adogatásokat kell véghezvinnünk szinte állandó jelleggel, amibe nem fér bele a kiugratás - ugyanis nincs hova kiugratni. Ebben a helyzetben még mindig nem látom igazán Ibra erősségeit, leszámítva a magasságát, amire mondjuk lehetne játszani, ha lennének jó beadásaink

Mindenesetre a tegnapi meccs jó tanulság volt ebből a szempontból. Csak mondom: ilyen "lovagias" ellenfél, mint az Arsenal, nem sok van. Valamit ki kéne találnia Pepnek arra, hogy Ibra max. 1 emberrel találja szembe magát, aki lehetőleg a kapus... Mert ez nagyon működik, és mindig is működött Ibrának - egyik legjobb helyzetkihasználó.
Istenem,most jön a sok okos megint..
Higgyétek el,mindenki nagyon örül a góljainak,a jó formájának és szurkol neki,hogy tartsa is ezt a tempót,de ettől függetlenül még ott volt az a három és fél hónap,amikor pocsékul játszott.
Igenis megérdemelte a kritikát,mert úgy nem lehet ebben a klubban játszani,ahogy azt ő tette elég sok ideig.
Zárjuk már le ezt a számonkérősdit,nem kell minden gólja után írni,hogy na most kritizáljátok.
Örüljünk együtt a jó formájának és szurkoljunk neki.
Én azt mondtam,ahhoz,hogy ismét címeket nyerjünk,szükség van egy sikeréhes,jó Ibrára. Hát megkaptuk.
Jelenleg Henry-n kívül mindenki közel csúcsformában van a csapatból, innentől a határ a csillagos ég!
Higgyétek el,mindenki nagyon örül a góljainak,a jó formájának és szurkol neki,hogy tartsa is ezt a tempót,de ettől függetlenül még ott volt az a három és fél hónap,amikor pocsékul játszott.
Igenis megérdemelte a kritikát,mert úgy nem lehet ebben a klubban játszani,ahogy azt ő tette elég sok ideig.
Zárjuk már le ezt a számonkérősdit,nem kell minden gólja után írni,hogy na most kritizáljátok.
Örüljünk együtt a jó formájának és szurkoljunk neki.
Én azt mondtam,ahhoz,hogy ismét címeket nyerjünk,szükség van egy sikeréhes,jó Ibrára. Hát megkaptuk.

Jelenleg Henry-n kívül mindenki közel csúcsformában van a csapatból, innentől a határ a csillagos ég!
-
- Jugador d'estrella
Azért ne vegyükm el tőle ezzt a két gólt, egy bl negyeddöntőn, mert tény hogy az elmúlt 2 meccsen formajavulást láttam rajta én is. Bár a tegnapit nem láttam(gagyi digin ment a meccs), de örülök hogy végre nem csak egyel többen vagyunk vele. Ettől függetlenül én Rooney-t és Torrest is elé helyezem a ranglistámon. Jelenleg sztem Rooney a legjobb csatár, minden tekintetben. De ez off sorryorska írta:Hat en a fejemet fogtam az elso felidoben. Majdnem mindig rajta akadtak el a tamadasok, lassu volt es elpuskazott vagy 3-4 lehetoseget. Lehet isteniteni mert lott ket golt, ami szep volt es elismeresem erte. DE, osszessegeben amit nyujtott attol en nem tudok elajulni. Mindig is egyet ertettem hogy egy tehnikailag fantasztikusan kepzett, fizikalisan kivalo adottsagokkal rendelkezo jatekos, es nagyon tud jatszani ha kijon neki a lepes. Viszont nem ertem az eksztazist a tegnapi teljesitmenye utan, ennyi helyzetbol meg egy nala sokkal kepzetlenebb/kevesbe elismert csatarnak is golt es golokat kell loni. Egy olyan csapat befejezo csatara volt tegnap, ahol a az ellenfel kapuja elott toltottuk az meccs nagy reszet, es 67%-ban birtokoltuk a labdat, tehat idealis felallas volt ahhoz hogy sikeres legyen.
Egyebkent hangsulyozom, hogy altalanossagban tenyleg elismerem a kepessegeit, de hogy el legyunk ajulva most tole, az talan egy kicsit tulzas. Foleg az elso felidoben latottak alapjan.
Tudod sokan azt és olyat várnak Ibrától is mint amit Messi produkál. Nem kivétel Henry vagy Pedró sem. Az intrikákból csak az derül ki,hogy nem a Barcelonának szurkolnak, hanem egy embernek. Ennek tükrében mondanak véleményt holott senki nem villogna ha nem ezen kaliberek mellett futballozna.
Arsene Wenger: "Különleges játékos. Felülmúlhatatlan fizikai es technikai tulajdonságokkal bír. Ráadásul a futball szerelmese, ami a numero 1-gyé teszi a világon".
- orska
- Jugador del Barça
Hat en a fejemet fogtam az elso felidoben. Majdnem mindig rajta akadtak el a tamadasok, lassu volt es elpuskazott vagy 3-4 lehetoseget. Lehet isteniteni mert lott ket golt, ami szep volt es elismeresem erte. DE, osszessegeben amit nyujtott attol en nem tudok elajulni. Mindig is egyet ertettem hogy egy tehnikailag fantasztikusan kepzett, fizikalisan kivalo adottsagokkal rendelkezo jatekos, es nagyon tud jatszani ha kijon neki a lepes. Viszont nem ertem az eksztazist a tegnapi teljesitmenye utan, ennyi helyzetbol meg egy nala sokkal kepzetlenebb/kevesbe elismert csatarnak is golt es golokat kell loni. Egy olyan csapat befejezo csatara volt tegnap, ahol a az ellenfel kapuja elott toltottuk az meccs nagy reszet, es 67%-ban birtokoltuk a labdat, tehat idealis felallas volt ahhoz hogy sikeres legyen.
Egyebkent hangsulyozom, hogy altalanossagban tenyleg elismerem a kepessegeit, de hogy el legyunk ajulva most tole, az talan egy kicsit tulzas. Foleg az elso felidoben latottak alapjan.
- barca2010
- Jugador d'estrella
Na most lehet ugatni a sok hozzá nem értő úrnak. Tegnap két olyan gólt rúgott, amiről sokan csak álmodnak, vagy még azt sem mernek.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva, de ha nyertek, a nevetek ÖRÖKRE fent marad.” Josep Guardiola (2009)
BARCA FOREVER!!!
BARCA FOREVER!!!
- csabimo
- Capitá del Barça
Várom az okosságaidat! Ilyenkor kussolsz?McLarenF1 írta:Nem a kritizálókról kellene beszélni, akik most kevesebbet írnak, hanem Zlatan teljesítményéről. De mit is dicsérjünk a játékán? Azt, hogy most kevésbé volt gyenge? 2010-ben 14 meccsen 4 gól? Abból egy ajándék 11-es. 70 millóért, meg tízmilliós fizetésért? Ebben a csapatban sok játékos megéri a pénzét, de Zlatan nem tartozik közéjük. És ezen az sem változtat, ha tegnap rosszul számította ki a labda ívét és az hátbatalálta, meg üres kapuba belőtte a ladát. Mondjuk ez már valami, mert egy hete még az sem ment.
- ElBartimaeus
- Director del Fútbol
Hát igen, ma nagyot játszott. Végre nem a lesvonalról indul, hanem visszalép, ezzel megmozgatja a védelmet és utána lendületből érkezik. Talán ebben javult most a legtöbbet.Fernando írta:Ugye?madmushroom írta:Nem hallom a kritikákat![]()
Nagyon nagy meccset nyomott, két szép gólt is vert!
Szép gólokat lőtt, ezzel a formával elég jól járunk mi is, meg a csapat is.

Ibrát nem csréltem volna le én sem mert nagyon élvezte a játékot és a 2. félidőben nagyon ment is neki!
fenthagytam volna hátha mester3-st rúg!
Akkor tuti, h nagyon megjött volna a kedve!
De szerintem így is megjött!
Fontos gólokat lő és végre szépeket is!
Csak így tovább IBRAKADABRA
( azért nem véletlenűl kapta ezt a nevet!
) a Reál ellen is lőhetne vagy kettőt! nah jó elég megint egy ha a real nem rúg! 
fenthagytam volna hátha mester3-st rúg!
Akkor tuti, h nagyon megjött volna a kedve!
De szerintem így is megjött!
Fontos gólokat lő és végre szépeket is!
Csak így tovább IBRAKADABRA

- albicelesteX
- A Vadász
Bravo Bravo Bravo!!!!Kár hogy amit felépítettél a védelmünk elrontotta!!!De remélem ez nem szegi majd a kedvét!A végén mikor mutatták elég csalódottnak tűnt!Ráadásul a lecserélése is...VICC!!!

- ozsimiki
- Adminisztrátor

végül is nem lő mostanában fontos gólokat...

így tovább Ibra!

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ugye?madmushroom írta:Nem hallom a kritikákat

Nagyon nagy meccset nyomott, két szép gólt is vert!

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Barça B
Ez az igazi Zlatan!
Nagyon remélem, hogy nem áll meg és folytatja a jó sorozatát
Nagyon remélem, hogy nem áll meg és folytatja a jó sorozatát

- madmushroom
- Capitá del Barça
Nem hallom a kritikákat 

Twitter: https://twitter.com/KJuraszik" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank
Facebook: https://www.facebook.com/laguardiablog/" target="_blank
Blog: http://laguardia.blog.hu" target="_blank