Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
A Margit azért irigylésre méltóan értékesíti a keretből kiszorult állományát is hozzánk képest, ezt nem lehet elvitatni tőlük. Bár idén ha csak ez marad nekik sikerek tekintetében, akkor nem panaszkodom!Stalkyard írta:Agyf.szt kapok ha megint kölcsönadjuk, sózzuk már rá valakire 10 millióért aztán menjen isten hírével. Annyit azért bőven megér.visca el barca írta:dölöfu állítólag elfogadta az inter ajánlatát, most a két klub tárgyal. gondolom kölcsön lesz belőle, mivel fizetni senki nem fog ezért a tudásért
Agyf.szt kapok ha megint kölcsönadjuk, sózzuk már rá valakire 10 millióért aztán menjen isten hírével. Annyit azért bőven megér.visca el barca írta:dölöfu állítólag elfogadta az inter ajánlatát, most a két klub tárgyal. gondolom kölcsön lesz belőle, mivel fizetni senki nem fog ezért a tudásért
Akkor úgy még bőven lehet rá lehetőség, azért nem véletlenül pózolt Barca-mezben gondolom.Messias2 írta:Lehet, hogy nyárra elintézik Coutinhonak, én az olvastam.S.Agüero írta:Ha Mina jön, akkor ugye meglesz a 3 nem EU-s játékosunk, szóval hacsak nem adjuk el Paulinhót, nem fog jönni Arthur, pedig én is kíváncsi lennék rá, de ahhoz elég sok középpályáson túl kéne adnunk.
Lehet, hogy nyárra elintézik Coutinhonak, én az olvastam.S.Agüero írta:Ha Mina jön, akkor ugye meglesz a 3 nem EU-s játékosunk, szóval hacsak nem adjuk el Paulinhót, nem fog jönni Arthur, pedig én is kíváncsi lennék rá, de ahhoz elég sok középpályáson túl kéne adnunk.
Ha Mina jön, akkor ugye meglesz a 3 nem EU-s játékosunk, szóval hacsak nem adjuk el Paulinhót, nem fog jönni Arthur, pedig én is kíváncsi lennék rá, de ahhoz elég sok középpályáson túl kéne adnunk.Messias2 írta:Azért Arthur-t sajnálom, hogy nem tud jönni. Nagy potenciál van a srácban, remélem, nyáron még képben lesz.
Elvileg Mina már a miénk,és ő is be lesz mutatva következő héten. Az hogy mennyire szereti a padot majd kiderül,de gondolom vágja,hogy nem a kezdőbe jönMakanaki írta:Kell még egy kispadot szerető védő és utána ordíthatja a "brókerem" hogy: ELADNI, ELADNI, ELADNI ...
Makanaki írta: Jó hogy a Barcában fognak játszani, de azért ez annyira nem jó. Szerintem sokkal jobb volt amikor 8, de akár 11 saját nevelésű játékossal nyertünk meg szinte mindent. (pénzzel könnyű, ezt szinte bárki megcsinálhatja)
Értem én, de tudtommal ott még csak kölcsön van, de nem fizettek hivatalosan. Így ott még bármi lehet, persze erősen valószínű, hogy nem jön közbe semmi és meg is veszik a franciát.wild írta:Mbappe átigazolásához nincs közünk.Cestus írta:Az a durva, hogy a nyár óta elmondhatjuk, hogy a jelenlegi top3 pénzért történő átigazolásokhoz mind volt közünk.
Jó hogy a Barcában fognak játszani, de azért ez annyira nem jó. Szerintem sokkal jobb volt amikor 8, de akár 11 saját nevelésű játékossal nyertünk meg szinte mindent. (pénzzel könnyű, ezt szinte bárki megcsinálhatja)mess2009 írta:...sajnawild írta:Mbappe átigazolásához nincs közünk.Cestus írta:Az a durva, hogy a nyár óta elmondhatjuk, hogy a jelenlegi top3 pénzért történő átigazolásokhoz mind volt közünk.
...sajnawild írta:Mbappe átigazolásához nincs közünk.Cestus írta:Az a durva, hogy a nyár óta elmondhatjuk, hogy a jelenlegi top3 pénzért történő átigazolásokhoz mind volt közünk.
Mbappe átigazolásához nincs közünk.Cestus írta:Az a durva, hogy a nyár óta elmondhatjuk, hogy a jelenlegi top3 pénzért történő átigazolásokhoz mind volt közünk.
Én is csak akkor hoznám a franciát, hogyha Suárez nem jön formába, de legalább mostanában mutatott valamit.Griezmann nálam csak akkor jönne, ha Suarez megy. Mondom, várjuk meg hogy amikor igazán kell akkor tud-e újítani az uru. A +14 elfeledteti itt sokunkkal, hogy amúgy 4/3 meccsen katasztrófa a pali. Sőt, egy kezemen megtudom számolni hogy idén hány jó meccse volt...