Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Az Atleti féloldalasságát én is a másik oldalra vártam, talán kicsit tartottam is tőle, de szerencsére ezt nem a mi dolgunk megérteni..
Pont ezért félek nagyon ettől a meccstől. Otthon lesznek, ahol az összes sorozatot figyelembe véve egyszer kaptak ki a kupában és egyszer X-eltek a bajnokságban. 19 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség, azért brutális statisztika.
Annyi, hogy az Atleticonak a bajnoki cím már teljesen elment, és nekik is ott a BL. Meglátjuk. Ha nem kapunk ki nekünk az már jó eredményBob_Marley írta: ↑2024.03.17. 12:50:09Szezon sorsdöntő meccs érzésem szerint a mai. Eddigi legfontosabb,mindkét csapatnak. Ha nyerünk,elozunk és tényleg már csak előrefelé kell tekintgetni. Ha kikapunk újból "buborék" bizonytalan helyzet. Döntetlen a legkisebb rossz mindkét csapatnak,de azzal gyakorlatilag a bajnoki álmok szertefoszlanak,vagy legalábbis minimálisra csokkenek.
Nagyon bízom benne maradt annyi a fiúkban a hétközi után,hogy behuzzuk. Óriási löketet adhat és megmaradna a nyomás a másik fővárosi csapaton. És a hullámvölgyet is jó lenne elkerülni. Egy negatív spirálba könnyen bekerulhetunk, vereség esetén, válogatott szünettel tarkítva.
Nagyon várom a meccset, esély hogy igenis megmutassuk felfelé ívelő pályán vagyunk.
Még csak nem is azt állítom, hogy nem igaz. Elég sok csúcs támadóközéppályásra igazak ezek, persze ez senkinek nem felmentés. Amit állítok, hogy a legtöbb helyzetet teremtő játékos jelenleg Európában.