Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Persze, hogy van. Vidal ült a lelátón és ő dobta a flakont.recrea írta:Láttam lemaradt, segítettem![]()
Erre a sztorira nincs magyarázat, nem értem, minek próbáljátok.
Pont ezért sírunk.recrea írta:
Rossz játékra van magyarázat, a lötyögésre meg a dekoncentrációra nincs, sztem ezek folyamat jelen vannak a meccseinken. Biztosan sok oka van, - mivel mától edzőbá vagyok - az egyik az, h nem tudja a középpálya helyzetbe hozni vagy helyzetet teremteni az elöl lévőknek. Hiányoznak a beindulások, háromszögek, mélységi passzok, egyérintők, az együtt mozgás. A sírás-rívás meg megy, ahelyett, h kivégeznénk 3 ziccerből egy tegnapi Valenciát.
Ezzel meg egyetértek, de valszeg nem lépi meg LE.recrea írta: Egyre inkább támogatom, h Messi jöjjön hátrébb, bár jó formában ő sincs, hiába üti a gólokat. De rajta kívül, Iniesta hiányában ötletem nincs, h ki lesz ezekre hivatott.
Le volt az már pörögve, a 94. percben lőttük a tizit 2 perces hosszabbításnál..hajnesz írta:Akármennyire is elitélem a flakonos történetet, a szinészkedéssel lepörgettük az órát.
Szóval logika az van benne.
Ez tiszta sor, de Suárez miért feküdt el? Úgy kevésbé találhatják el? SR és Digne reakcióján ezt érzem, amit te is írtál, de nézd meg Lajost és Mascheranot.. Nem is érte őket a falkon, de eljátsszák, hogy nekik is fáj. Azért ez elég más már.eimenis1212 írta:Kérlek gondolkodjatok: ott vagytok a valencia tábor előtt és becsattan egy fél literes flakon nagy erővel melléd (mi az első ösztönös mozdulato? a menekülés? a fejed védése? - azért ne felejtsük el h jöhet 2 mp-vel kásőbb akár egy petárda, vagy egy éles tárgy is)...
Ne biztos, hogy ezt pont neki kellett volna mondani.francisco franco. írta: azért igérd meg ha véletlen csak 3.ok leszünk a végén ezzel a számodra nézhetetlen játékkal akkor (ismét) csapatot váltasz!

öreg, nyugi. kipattan a sérved oszt' leshecc'recrea írta:Semmi.

Jaja, ez egy remek kérdés, én sem értem benne a logikát.S.Agüero írta:De ez miért jó nekünk, hogy rájátszanak? Ismétlésből látva tényleg nevetséges volt, főleg BUSIRivaldo11 írta:A flakonos történethez annyit, hogy ha jól emlékszem, amikor Busi győztes gólt rúgott,-talán 2014 decemberében- a gólörömnél akkor is repült egy flakon, az épp Messit találta fejen...úgyhogy én abszolút megértem, hogy még rá is játszanak a többiek..., Masch, Ney és Suárez reakciója. Ez már nekik így ösztönből jön, vagy nem is tudom. Ezért sem lesznek ők sosem a kedvenceim, bár szerintem ők ettől nyugodtan fognak aludni.
![]()
Túloldalt meg nagyon nevetnek, de az a vicces, hogy ott Ramos, Pepe és CR is így viselkedett volna sajnos...
De ez miért jó nekünk, hogy rájátszanak? Ismétlésből látva tényleg nevetséges volt, főleg Masch, Ney és Suárez reakciója. Ez már nekik így ösztönből jön, vagy nem is tudom. Ezért sem lesznek ők sosem a kedvenceim, bár szerintem ők ettől nyugodtan fognak aludni.Rivaldo11 írta:A flakonos történethez annyit, hogy ha jól emlékszem, amikor Busi győztes gólt rúgott,-talán 2014 decemberében- a gólörömnél akkor is repült egy flakon, az épp Messit találta fejen...úgyhogy én abszolút megértem, hogy még rá is játszanak a többiek...

Meg abba, hogy ugy segitett kihozni a lasztit, amit mas jobbhatved nem tudott rajta kivul.noname írta:Alves egy dologban volt tényleg a legjobb, az az üres területre való bemozgás. Más dolog, hogy sokszor az ellenfél szándékosan üresen hagyta, mert tudták h úgyis elrúgja a labdát a francba.
Tegnap este lattam en is ujra, azt hittem addig, hogy SR-hez hasonloan mindenki azert fogta a fejet, mert feltek az uj uvegtol, de mint kiderult megse..recrea írta:Gondolom megvan mindnekinek a flakonos történet a végén, a gólörömnél...
recrea írta:Semmi.francisco franco. írta: Hát valami köze csak van egymáshoz nem?
Főleg amikor éveken keresztül a támadásaink fele a páholyban landolt hála neki. Imádom ezt a szelektív memóriát.Nero. írta: de a brazil az elmúlt 10 év legjobb jobbhátvédje volt támadásban.
Lehet, hogy előre játékban önmagában nem, de ezt kompenzálja azzal, hogy nem hagy 2 percenként 60 méter üres teret maga mögött, amit Rakiticnek kell kitölteni. Én nagyon csipáztam Alvest amikor csúcsformában volt. (Szerintem a valaha volt legjobb volt előre játékban, jobbosok közül), de a védekezése (pontosabban annak hiánya) nagyon sok gondot okozott nem egyszer.Nero. írta: Szerintem meg soha az életben nem fogja még csak megközelíteni se Alves szintjét támadásban. És most nem a kölyköt akarom szekálni mert szenzációs ahogy minden poszton tud hozni egy biztos kötelezőt, de a brazil az elmúlt 10 év legjobb jobbhátvédje volt támadásban.
Én a bizalomról beszéltem, nem arról, hogy ugyanazt tudná hozni, mint Alves. Meg nem is gondolom, hogy hozzá kéne mérni. Rakitic sem akkora zseni, amit Xavi, mégis csapatszinten meg lett oldva utóbbi pótlása úgy, hogy nem gyengültünk.Szerintem meg soha az életben nem fogja még csak megközelíteni se Alves szintjét támadásban. És most nem a kölyköt akarom szekálni mert szenzációs ahogy minden poszton tud hozni egy biztos kötelezőt, de a brazil az elmúlt 10 év legjobb jobbhátvédje volt támadásban.
ha arra gondolsz, én nem írtam h saját nevelésű. Nekem ő a túlsztároltak csoportjába tartozott, azért vettem bartra-ék közé (a kommentem arról szólt h sokan a bárcában hatalmas játékosnak vannak kikiáltva az utolsó pillanatig, meg azután is, aztán később még közepcsapatokban sem tudnak maradandót hozzátenni a játékhoz). Nála is mindenki állandóan tolta h mekkora jó csatár (a tényleg kikezdhetetlen harciassága, alázata, és szorgalma sztem sok szemet elhomályosított), de én nem gondoltam h saját nevelésű. De alázatban passzolt a saját nevelésűekhez...mahitoo írta:Nem nagyon fórumozok mostanában, de egy dolog érdekelne. Alexis-t miért sorolják sokan a saját nevelésű játékosok közé? Volt egy madridista is, meg nem egyszer látom. Érdekes. Én nem tudok valamit? Egyszer 2 évesen elrepült a Camp Nou felett?
Szerintem meg soha az életben nem fogja még csak megközelíteni se Alves szintjét támadásban. És most nem a kölyköt akarom szekálni mert szenzációs ahogy minden poszton tud hozni egy biztos kötelezőt, de a brazil az elmúlt 10 év legjobb jobbhátvédje volt támadásban.LG írta:Még nem bíznak benne a társak és LE úgy, mint Alvesben, de ha így fog teljesíteni, akkor ez könnyen változhat.Miért van az h a többiek figyelmen kívül hagyják a beindulásait (nem kapja meg a labdákat)? Valami oka van. Alves a beindulása után lényeges többször kapott kiugratást mint SR. Véletlen?
Emellett figyeld meg: nagy csapatok ellen (ahol igazán kell védekezni - és mindenki egészséges) sztem a Piqué, Umtiti belső védő mellett Masch fog jobbhátvédben kezdeni. Nem fogja SR -re rábízni LE. Nem véletlenül.