Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nekem bejövős, főleg a szöveg.ferninho írta:nagyon Essemm szám lett...S.Agüero írta:Fél óra múlva jön az új Essemm-szám.![]()
![]()
![]()
refrénben szenved valamit, de olyan szinten el van már torzítva, meg rossz irányba is... nagyon nem volt bejövős ez most.
a többi meg Busta.
Persze, valójában nagy rocker vagyok.Stalkyard írta:No offense GT, de te ezeket a zenéket komolyan meg bírod hallgatni?Vagy szándékos trollkodás áldozatai vagyunk immár több hónapja?
Kb ugyanezt gondolom.ferninho írta:nagyon Essemm szám lett...S.Agüero írta:Fél óra múlva jön az új Essemm-szám.![]()
![]()
![]()
refrénben szenved valamit, de olyan szinten el van már torzítva, meg rossz irányba is... nagyon nem volt bejövős ez most.
a többi meg Busta.
nagyon Essemm szám lett...S.Agüero írta:Fél óra múlva jön az új Essemm-szám.
Nem mondasz hülyeséget...bence-barca írta:Melyik nem az?
Igazából ha nem dárrenbész vagy chillstep, akkor már van esélye!Gareth Tello írta: Ennek el sem tudod képzelni, mennyire örülök.![]()
És melyik stílusúak jönnek be leginkább?
I recorded these pieces between January and March 2013.
A lot of things have changed in my life this year.
This EP is talking about it without words.
I hope it will touch you as I was touched when I recorded it.
Thank you for all.
Gabriel
Strobe feat. Feather - Novueron Nem különösebben szeretem az electro house-t, de ez a zene valamiért nagyon bejön, elképesztően el lett találva.Featuring Feather, post-mixed and mastered by Korw. A story about growing up and longing for years long since passed; a feeling I get regularly. Also my longest track so far I think. Anyway, enjoy!
Strobe
Ennek el sem tudod képzelni, mennyire örülök.djibril írta:Jah és GT!
Annyira nem népszerűtlen a rovat! Kb 3 hozzászólásonként találok egy olyat is, ami végül a telefonon végzi...
Jó ez, csak túl rövid, remélem, lesz majd 24 órás verzió.visca el barca írta:nálam eddig az év zenéje. kőkemény ritmusok, tökéletes szöveg
Melyik nem az?djibril írta: Ingyenesen letölthető az album, és szerintem iszonyat jó lett!![]()
Íme:Futuristic Garage mixed with a South Asian twist!
Egyre jobban sajnalom hogy nem tudok menni csutortokon a Parkba.Game90 írta: Cloud 9+ - Breathe In:
http://youtu.be/37ftXSit7Mc" target="_blank
Cloud 9+ - Supernova:
http://youtu.be/-fXdCCzqjLY" target="_blank
Őket miért csak most ismertem meg?
Na, meghallgattam, tényleg zsír