Peter írta: ↑2021.02.06. 20:26:56
Chino írta: ↑2021.02.06. 20:05:48
Peter írta: ↑2021.02.06. 19:01:04
csatlakozom az előttem szólóhoz, kiegészítve azzal, hogy tudnak szenvedni és bármennyire nem megy a játék, képesek behúzni ezzel is a meccseket....
Szerintem ez most nem igaz. A ligában ugyanannyi vereségük van, a Bl-ben egy könnyű csoportban két verség egy döntetlen, a kupában első meccsen kiestek, a szuperkupában dettó.
A kiszenvedett győzelmek inkább jellemzőek ránk, mint rájuk, ha össze kell hasonlítani.
Az olyan meccsek behúzására gondoltam, melyeken a játék képe alapján egyáltalán nem érdemeltek volna győzelmet
Szerintem a Real bőven alattunk van! A különbség, hogy mi hullámzunk, náluk ez nem olyan nagy kilengés, mi tényleg tudunk jól és katasztrófálisan játszani, de a Real egy erős közepes, ötlettelen játékkal, és ugyan van pár alulteljesítő, de Hazardot leszámítva senki nem mérföldekre van magához képest, ebben a keretben és edzőben sincs sokkal több.
Egy magabiztos Barca simán hozza majd ezt a meccset, ha a fejekben rendben lesz minden, még egy közepes Grizi-Dembi duóval is bőven esélyesebbek vagyunk, ha pedig mi is felszívjuk magunkat végre egy komoly meccsre lesz meglepetés, biztos vagyok benne. Ettől függetlenül az Atamadrid jobb nálunk is, ha nem is fociban, de stabilitásban és taktikában mindenképp, bajnokok lesznek.