Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Maximálisan támogatnám ezt az ötletet...Krojf írta:Komáim!!!
Volna egy olyan ötletem, hogy ugye mivel grecki kománknak
hála végre megszülettek a HBU-pólóink, ezért talán jövőre
megmutathatnánk a Nou Camp népének a jövő évi Gamperen!!!
Addig lenne idő összeszedni a pénzeket, lenne idő, hogy
összejöjjön egy busznyi ember, nomeg lenne idő szállás
után néznünk!!!
Valamint egy szektorba tudnánk szerezni jegyeket is!!!
És talán egy Eurobarca.hu feliratot is tudnánk szerkeszteni
egy hosszú lepedőre, melyet akár a kamerák is láthatnának!!!
Azt hiszem, hogy osztatlan elismerés övezne minket!!!
Vélemények???
Kérdezi Tőletek a Ti Krojf komátok.

A botigában nem olcsóbbak a cuccok, sőt nakam Lloret de Marban tavaly sikerült egy dupla strandtörölközőt 20 EUR-ért megvenni, ami a boltban 33 EUR volt. És eredeti, nem hamis, tök ugyanaz. A Gamperre szerintem nem kapsz jegyet, ilyenkor ott egyész napos családos programok szoktak lenni.Rumig írta:Végigolvasva mind a 17 oldalt, csak néhány kérdésem van. A Gamper idején leszek Barcelonában. Írtátok, h ha nem rangadó, még tuti van meccs előtti napon jegy. A Gamper minek számít? Ilyenkor ugye a teljes csapatot bemutatják, egyenként felkonferálva a játékosokat. Erre azért gondolom sokan kiváncsiak. És ha marad jegy, inkább az olcsóbb vagy a drágább jegyek maradnak meg? Csak mert én lehet beérném a legolcsóbbal is, úgyis az élmény a lényeg, ahhoz meg majdnem mindegy, hol ülök.
A másik meg, ha úgy alakul, szerintetek lehet aludni a tengerparton? Mármint éjszaka, szállás helyett![]()
Valamint a Botigában a nagy választék mellett olcsóbbak is a cuccok, mint mondjuk egy Nike boltban (persze amit ott is lehet kapni, pl mez)?

Hmmm... Port Aventura, életem egyik nagy szerelmeBányász írta:Még egy dolog azért lenne...
Valahol olvastam,h a Port Aventurás jeggyel nem lehet mindenre felülni van amiért külön is fizetni kell.
Ez tényleg így van,vagy mindenre érvényes a jegy?
Neked ment!Fiatalabb,Salouban olyan étterem,kávézó volt,ahol plazma tévés meccsnézés volt!Salou egy igazi üdülőhely,minden van ott,mindenk korosztálynak!Na meg a tenger és a homokos tengerpart,szerintem több km hosszan!Na az,marha szépBányász írta:Ez a kérdés nekem szól?Etooka írta:Salou-n belül melyik Hotelbe mész?Én már voltam ott,2x is,nagyon faja!Egyébként ott még akár az utcán és a tengerparton is aludtam volna!Nagyon szép és rendezett!
Csak mert visszaolvastam és nem nagyon említette más Salout...sőt mostanság csak én voltam aktív ebben a topicban...
Egyébként mi valami Formentor nevű apartmanszállóba megyünk.Nem a legjobb de legalább nem túl drága(bár lehetett volna sokkal olcsóbb is).Meh azt írják közel van a parthoz ami elég vagány,remélem igaz is.
Az meg mindegy mien a szállás,úgyis csak aludni leszünk ott vagy még azt se...![]()
Egyébként úgy vagyok vele mint Te,ha ott a tenger akkor akár az utcán is elalszok...
Ha nem nekem jött a kérdés akkor bocs...![]()
Egyébként Te már a "bulizós" korosztályt képviseled vagy még fiatalabb vagy?
Van egy ilyen jó kis linkem ehhez: ITTGogeta írta:Hali!
Mi augusztusban szeretnénk menni Barcelonába. Kocsival.
Jó lenne, ha mondanátok egy útvonalat(autópálya, stb.), sőt, az autópályadíjakról is kérnék egy írást.
Előre is köszönöm a segítséget!
Üdv. Gogeta.

Nagyjából kielégítő volt a válaszod,köszi.Béci77 írta:Remélem mindenre válaszolok.
Szóval:
- a Formentor tulajdonképpen egy társasház, helyiek laknak benne, általában idősebbek és egy-két lakás van kiadva.
- a ház kb 100-150 méterre van a tengertől egy a partra merőleges, nyugodt utcában
- a vasútállomás elég messze van kb 2 km
- bolt van egy saroknyira (50-100 m) talán michelangelo a neve de ez nem biztos, de mindent lehet benn kapni, friss pékárut is
- PortAventurába eddig mindig 1 napos jegyet vettünk, de most szerintem 2 naposat veszünk
- buliba már nem járok, így erről nem tudok nyilatkozni, csak annyit, hogy a környéken esténként sétálva én nem vettem észre egyet sem, de attól még lehet, hogy van
Bocs ha kimaradt valami. Szia

Üdv!Béci77 írta:Szia Bányász!
Nem kell aggódnod, a Formentor nagyon kultúrált szállás, mi ott voltunk tavaly is, és az idén is ott leszünk június 28-július 5-ig.
Ha valami konkrét dolog érdekel kérdezz csak!

Ez a kérdés nekem szól?Etooka írta:Salou-n belül melyik Hotelbe mész?Én már voltam ott,2x is,nagyon faja!Egyébként ott még akár az utcán és a tengerparton is aludtam volna!Nagyon szép és rendezett!