Jelen pillanatban én úgy érzem, az alapcsapatunk már most meg kellene legyen a következő szezonra.
TS-Robi,Piqué,Umtiti,Alba-Busquets,Rakitic-Dembelé,Messi,Coutinho-Suárez kezdővel, 4-2-3-1 (4-4-2)-ben. Ebbe a kezdőbe jelenleg nehéz lenne bárkit is mondani aki beférne. Olyan "vad" dolgokat lehetne mondani, hogy Rakitic helyére Verratti, Eriksen vagy Pogba

, de értelme nem lenne. A cseresor is a Cilessen,Semedo,Verma,Mina,Digne,Paulinho,Paco 7-essel "elmegy". 2-3 ember hiányzik a középpályára ill. szélső támadó posztokra összesen. Én Samper-t kipróbálnám, minimum egy szezonra maradhatna, a mi focink fekszik a srácnak igazán, hiába küldjük el egy kis spanyol csapatba, ahol fontosabb a fizikum a technikánál, ő ott nem fog villogni. Innentől pedig adódna a kérdés, hogy előre ki/kik legyenek még Paco mellett a padon. Én őszintén szólva sem Arthur sem Griezmann nevét nem tenném be a leigazolandó játékosok közé. Griezmann esetén új szerkezet kellene, Arthur helyett pedig megvannak a saját tehetségeink is, nem kell még egy Gomes/Halilovic/Denis-típusú igazolás. Én pl. nagyon szívesen látnám Douglas Costa-t nálunk, aki mindkét szélen bevethető lenne, mint támadó, Coutinho és Dembelé helyett is, tökéletes rotációs lehetőség lenne. Rutinja megvan, nem rossz játékos, de nem is akkora szupersztár, hogy rögtön Messi-féle fizetést kelljen neki adni (mint pl. Griezmann-nak kellene). A Vidal-Gomes-Denis triót pedig meg kellene próbálni a kölcsönjátékosaink nagy részével együtt elpasszolni, Alena-t pedig kölcsönbe adni egy évre,vagy akár a felnőtt keretbe felhívni.