Rivaldo11 írta:Sok, nagyon sok igazságot írt a Real szurkoló barátod Grecki. Sőt, összefoglalta a lényeget. Érdekes, az én haveromnak, -aki legalább 15 éve Realos, többször járt a Bernabeuban-ugyanez a véleménye nagyjából. Túl sokat koplaltak, és szeretnék maguknak is bizonygatni, hogy igenis jók, és nem volt köze a szerencsének a bajnoki címükhöz. De ez messze áll a valóságtól.
A Real Madrid szerintem megérdemelte a bajnoki címet, mert megküzdöttek érte, és Fortuna is a kegyeibe fogadta őket. Mi azért nem, mert nem tettünk érte eleget, és pechünk is volt. Én is azt gondolom, ahogyan te, hogy jobb csapatunk van, és jövőre visszavesszük a bajnoki elsőséget még a véleményem szerint hátráltató tényező(k) ellenére is, de én nem vagyok ezügyben olyan magabiztos, mint te. Én igenis tartok a Reáltól, főleg akkor, ha bizonyos dolgok nem változnak meg a csapatunk háza táján.
Abban viszont teljesen igazat adok neked, hogy ez a jelenlegi fővárosi gárda sokkal inkább "brusztolós munkáscsapat", mint filigrán, támadó játékosok tizenegye. A jelenlegi sikerük is csak azért annyira édes, mert rég nem volt részük hasonlóban. Ha netalántán (amit nagyon nem szeretnék) zsinórban kétszer megint bajnokok lennének, akkor ők is ugyanúgy fújolnának, mint mi most. És ez az, amit a "régi motorosok" megértenek, a kispöcsök, mint Pityu barátunk meg nem...