Messias2 írta:Whoscored ne legyen már hivatkozási alap, ha kérhetném...
Ezzel egyetértek, szerintük Samper játékstílusára jellemzőek a távoli lövések pl.. Jó dolog lenne a statisztika, ha tényelg a valós képet tudná visszaadni, de minél inkább belemerültem, annál inkább tudatosult bennem, hogy ehhez még nagyon gyerekcipőbe jár a dolog. Labdarúgás szempontból legalábbis, a többi sportot nem tudom.
De abban Matyinak igaza van, hogy Busi az utóbbi időben tényleg javult. Az előző meccsen mondjuk megint volt 2-3 ostoba momentuma, de bőven nem ő volt a leggyengébb középen. Ez nem neki dícséret, hanem sajna Ini és Rakitic is ilyen rosszak voltak, hogy egy ismét gyengébb formában levő Busi se tűnt annyira gázosnak mellettük. Előtte viszont tényleg jó volt a bajnokikon, ami ez után az ősz után örömhír. Bőven ideje volt már, remélhetőleg ma is a Real elleni formájával folytatja..
brownieheaven írta:Kerdem en, hogy ugy, hogy Rakitic nem kerettag, kit raknal be a kozeppalyankra Busi helyett olymod, hogy a stabilitas megmarad? Ahogy irtam, en SR-t, vagy Rakiticet el tudnam kepzelni, de ugy hogy egyik se opcio, nem hiszem hogy pont most kene padra ultetni Busit.
Ez a fő gond amúgy szerintem is, nincs értelmes alternatíva. SR lenne a legjobb, de csak nem akarunk jobbhátvéd posztra igazolni senkit, úgyhogy ő kilőve. Gomes és Rakitic meg a kicsik ellen lehoznák, de komoly presszing ellen annyira se labdabiztosak, mint Busi 50%-on. Gomes még jelenlegi formájában talán lerázná az első 1-2 embert magáról, de fél másodperc alatt nem tenné úgy tovább a lasztit, hogy abból épüljön is valami. Ezért is nyomatja annyira Lucho szerintem a rossz forma elelnére, bár itt meg feljön a kérdés, hogy akkor miért nem úgy alakítottuk ki a keretet, hogy legyen valós alternatívája..
Na mindegy, ezen kár agyalni, én megértem igazából, hogy Busi ennyit játszik, még ha nem is feltétlen örülök neki mindig. Mostanában hál istennek megint lehet, mert kezd visszatérni, de jövőre nem szeretném, ha megint így futnánk neki a szezonnak.