Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
most pedig el kell mondjak vmit!(de ezt végülis ne vedd komolyan!)az fc-arsenal.hu-n olvastam hogy wenger 12milliós ajánlatott tett yayaért!ez sztem nevetséges!:)lopakodo írta:NEKEM YAYA A KEDVENCEMSEMMI PÉNZÉRT NEM ADNÁM EL
faithnomore írta:nem tudomm mire gondolt wenger, hogy yaya hogy tudná helyettesíteni.......
Pontosan. A legjobb igazolása volt az elmúlt szezonnak. Olyan poszton játszik szinte hibátlanul, ami sztem Guardiola távozása után hiányposzt lett a Barcában. És ha olyan játékossá növi ki magát, mint volt egykoron Pep, akkor itt az újjabb Dream Teamoltsa írta:Yaya volt idén az egyik legkiegyensúlyozotabb. A sérülése ellenére is remekül játszott. És szerintem még fejlődni is fog. Igazi klasszis vkp lesz belőle. Ezt biztos Wenger is kiszurta.Nem mehet sehova.
Sztem is hulyeseg...foleg h volt probajatekon az Arsenal-nalgekkodan írta:Egyre több helyen olvasni arról, hogy Yaya London felé tart. Az Arsenal nagyon akarja és ő is játszana az öccsével. Guardiola első rossz pontja lenne nálam ha elengedné.
Hülye lenne a vezetőség, + Guardiola, hogyha hagyná elmenni.gekkodan írta:Egyre több helyen olvasni arról, hogy Yaya London felé tart. Az Arsenal nagyon akarja és ő is játszana az öccsével. Guardiola első rossz pontja lenne nálam ha elengedné.
Eléggé OFF amit most mondani fogok, de szánalmas, hogy nehéz egy jó lapot találni, ahol legalább 10% alapja van a híreknek. Ha valaki tud ilyet ne kíméljen, mert a goal.com nekem is kezd nagyon sok lenni.lionelmessi19 írta:Ennek semmi realitása nincs. a goal.com egy 'szennylap', amennyiben sport médiumokat lehet így jellemezni. Valaki a hasáraütött, és két felé osztotta a keretet.orska írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=687111
Ezt már láttátok? Itt van leírva hogy Pep kikre számít, és meglepő módon Toure is mehet felőle....Ezt nem értem. Toure kiegyensúlyozottan és jól játszott, nem kellene elengedni. Remélem csak egy elírás...
Úgy legyen, mert ez így durva lenne...lionelmessi19 írta:Ennek semmi realitása nincs. a goal.com egy 'szennylap', amennyiben sport médiumokat lehet így jellemezni. Valaki a hasáraütött, és két felé osztotta a keretet.orska írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=687111
Ezt már láttátok? Itt van leírva hogy Pep kikre számít, és meglepő módon Toure is mehet felőle....Ezt nem értem. Toure kiegyensúlyozottan és jól játszott, nem kellene elengedni. Remélem csak egy elírás...
Ennek semmi realitása nincs. a goal.com egy 'szennylap', amennyiben sport médiumokat lehet így jellemezni. Valaki a hasáraütött, és két felé osztotta a keretet.orska írta:http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=687111
Touré inkább fekete egér... Négeregérgergo9 írta:Legszürkébb igazolásunk a legjobb. Igazoljunk még néhány ilyen szürke egeret és akkor nem lesz gond![]()
![]()
Én megdícsértem a másik topicban.elprat írta:Na és mi van Yayával,őt nem is láttátok a pályán?
Hatalmasat játszott,iszonyat mennyit robotolt,mindenhol ott volt...
Kár hogy ritkán vállalkozik távolról,most sem jött volna rosszul 1-2 sistergős bomba