Mikaos írta:1. A világ legjobb csapatában van.
2. A világ legjobban kiszolgált csatára (évek óta).
3. A világon a legtöbbször ő kerülhet gólhelyzetbe.
4. A csapatban gyakorlatilag állandóan kezdő.
5. Nagyon sok időt tölthet a pályán (tehát kevésszer is cserélik le).
6. Lőhet 11-eseket.
(Tényleg csak zárójelben: ha még a szintén jó párszor rosszul játszó, sokat szidott Victor Valdésnek is sikerül a Zamora, akkor ...)
Gratulálok neked is....
szerk.: és a többi önjelölt öhmmm-nek is
1. Aminek ő is részese, ergo miatta is lehet ma a Barca a világ legjobb csapata(már ha az)
2. baromság, ma is megvoltak a helyzetei pedig nem xavi, iniesta, henry és messi szolgálta ki(feltételezem erre gondoltál)
elárulok egy marha nagy titkot: ugyanez megy a többi csapatnál is, a csatárra játszanak
a valencia villara van kihegyezve, az atletico forlanra stb
ellenben egyiknek sincsenek olyan támadó társai akik ugyan kiszolgálják, de e mellett el is veszik a támadás befejezésének lehetőségét, értsd megoszlanak a helyzetek, ergo 1 támadóra így kevesebb jut, mintha egyedül lenne
3. ez kivételesen közel jár az igazsághoz, de ez a képességeiből adódik
4.,5.,és 6.eto'o 2792min 29g/2pen, aguerro 2775min 16g/?pen, forlan 2639m 28g/5pen, villa 2703 25g/8pen a többi bajnokságot nem néztem, de azt tudom, hogy a pl-t cr vezeti valami kemény 20 góllal(60%-a büntetőből vagy szabadrugásból született), de gondolom ott kiszolgálás sincs és a a csatárok is alig játszanak pár percet mérkőzésenként, olaszban ibra 21gól
Eto'o amikor nem volt sérült 24/26/29(eddig) gólt termelt és ezekben a szezonokban lettünk bajnokok. Amikor lesérült 1/2 évre vagy hónapokra, nem nyertünk semmit. Véletlen? A többi csatár miért nem tudta pótolni, őket nem szolgálta ki a Barca gépezete? Nem mellesleg mutass még egy csatárt aki olyan komoly sérüléseket szenvedett, mint Eto'o és utánna zökkenő mentesen hozta a formáját. Visszatérése után is mindig meglőtte a góljait(17m/11gól, 18m/16gól statja volt)pedig sok nagy focista volt aki ilyen után hónapokig nem talált kapuba
jah és még valami... megnézném a többi csatárt, hogyan teljesítene ha rendszeresen 2x4-es védőfallal felálló csapatokkal találja magát szembe és a meccsek 30-40%-át nem a saját(befejező csatár) posztján kell játszania
én be is fejezem ezzel ennek a topiknak a követését, mert még több marhaságot már nem vesz be a gyomrom