zsoltfree írta:Sziasztok. EZt bár beírtam már máshova is, de érdekelne erről a véleményetek.
Pepnél nekem is van 3 ellentmondás. Az első Toure, a második (ez a legnagyobb) Henry, a harmadik Eto volt. Eto "helyére" rendben hoztak minőségi játékost, azt valahogy feldolgoztam. Az igaz hogy nem én edzem a gárdát, tehát nem tudom hogyan teszi oda magát néhány játékos, de az hogy Henry nem játszik azt nagyon nem értem. Lehetne Ibra helyén, amikor sérült, mert az Arsenalban még az volt a posztja. Perdo idén jó, bár annyira nem jobb szerintem - még - mint a francia, de őt még feldolgozom hogy a másik szélső helye a Pedroé. DE amikor Ibra és Iniesta is sérült, akkor a támadó hármasba Messi és Pedron kívül Bojan előrébb van a rangsorban, akit még valahogy látok is fantáziát, viszont egy Keita??? vagy egy Maxwell, vagy Alves feltolva???? vagy a Jeffren??? Keitának nem sok értelmes passzára emlékszem, max hátrapasszolja a hátvédsornak, de a szép kényszerítőkből kimarad mindig. Ha védőre ráfut akkor buktuk a támadást. Tourét sem értem hogy miért van előtte Keita? Sergit sem értettem, bár ő már elkezdett szépen játszani. Jövőre nagyon jó lehet de nem értem hogy Henry, és Toure miért nem gyakrabban kezdő. Az is érdekes hogy Pep interjúkban sem találkozok olyan kérdésekkel, hogy Henryval vagy Toureval mi van. És a Henry sem nyilatkozik semmit erről. Sajnálom őket nagyon... De egy egészséges Iniesta és egy tavalyi Henry azért hiányzik a keretből, mert Ibra elég sérülékeny volt, és Messi sem rúg mindig 4 gólt... Ne legyen igazam, de az ilyen kaliberű játékosok hiányai kijöhetnek év végén...itt pedig már minden meccs döntő lesz, tehát a 2 címhez, még 8 döntőt kell játszani. Azt pedig ne is mondjam hogy mi lenne ha Xavi és/vagy Messi kiesne akár 1-2 hétre is... Szerintem rizikós így.
Az eredmények és a hosszútáv mind Pep-et igazolják, úgy hogy kár több ezer kilométerről agyalni, mert egyáltalán nem látunk bele. Pl honnan tudod, hogy Henry jobb, mint a cseréi, ha nem is játszik? Amikor játszik 10 perceket, akkor sem tesz hozzá semmit. Ellenben Pep tudja, mert ő látja edzéseken. Henry is beismerte nem olyan rég, hogy hátrébb a helye, jobbak a fiatalok. Toure pedig hol játszik hol nem, ez nekem is ambivalens, de nem azért,mert nem bízom Pep-ben, elhiszem neki, hogy az általa felküldött kezdő a lehető legjobb döntés, csak egy tavalyi Toure nagyon hiányzik nekem:) Ettől még szerintem nem érdemes kritizálni előre. Utólag,ha valami nem sikerülne, akkor persze nem csak lehet, hanem kell is, de eddig nem adott rá okot.