Számomra egyértelmű, h kreatív középpályás nélkül súlytalan az MSN, ez számtalanszor bebizonyosodott, ha kevés labdát kapnak, még a kedvük is elmegy, onnantól meg végképp megy fent a lötyögés. Ezért volt a Neymar-féle felvetés. Olyan erőltetett az "átnevelés" szó, nem focistából akarok kovácsmestert csinálni, hanem nagyobb, kissé más szerepkört szánni neki. Szerintem a labdabiztosságot ez hozná magával. Neymar állítólagos labdabizonytalansága nem képességbeli dolog, szimplán sokat kockázatat. Most persze, h a kaput támadja, lévén támadó, bár sztem utolsó 3 évben ő adta a csapatban a legtöbb gólpasszt, szóval h csak a kaput támadja, az erős túlzás, ő az, aki a leginkább a másik kettő alá dolgozik, emiatt végképp nem izgulnék.
Én az utóbbi 1 évben fociban a fejlődés semmi jelét nem látom rajta, maximum tisztul a játéka, nincs annyi flikk-flakk, de ezzel sokkal előrébb nem vagyunk idén.
Nagyon kevés olyat láttam labdarúgásban, ahol a fizikum felülmúlta a kreativitást, erre mi is jó példa vagyunk kb 10 éve. De olyat se nagyon látok, h Iniestát elnyomják, sőt, közelharcból a legtöbbször ő jön ki győztesen, és még a labdát is kontrollálja...jó, erre lehet mondani, h Iniesta egy különleges csillag, egyáltalán nem általános, amit ő tud, és ez egy jó érv