Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Minden nap tanul valami újat az ember.sjd írta: Mondjuk azt számold bele, hogy a 600€-s jegyet a klub max. 150-ért adja el az utazási irodának.![]()
Amúgy a Valencia egy hasonló "előbb-utóbb megtérülő" beruházás miatt adja el kb. 5 éve a legfontosabb kulcsjátékosait, mert még a stadiont sem igazán sikerült felhúzni, a hitelt viszont fizetni kéne. Aztán mire megtérül a dolog, lehet, hogy a Barca B fog oda járni bajnokira a nagycsapat helyett.
Szóval itt is csak óvatosan, mire ezt az akárhány milliót sikerül kigazdálkodni, amibe ez a projekt kerülne, addigra lehet, hogy 30 ezer ember sem lesz kíváncsi a Barcára, klasszikus meg max a kupában lesz.
Inkább vegyünk még 10 Neymart, az úgyis visszajön mezeladásokból.

Mondjuk azt számold bele, hogy a 600€-s jegyet a klub max. 150-ért adja el az utazási irodának.kamcore írta:Olcsóbb a jegy biztos, hogy nem lesz. Alapból amikor kihasználják azt a plusz 7 ezer férőhelyet, az bevételben sokat jelent. Nem tudom mennyi egy jegy mondjuk egy klasszikusra, de most gyors guglizás után 130 - 250 ezer forint (400-800 euró). Ha ezt a 7 ezer helyet megtöltik, mondjuk úgy, hogy mindenki móduszmedián 600 eurós jegyet vásárol 4,2 millió euróról beszélünk egy meccs alatt. 4-szer televágják a stadiont egy évben, 16-7 milliókról van szó. Az pedig nem kevés pénz.

Ne haragudj, de voltál mostanában a CN-ban? A stadion 5 csillagos UEFA minősítéssel bír, de ha egy 5 csillagos szálloda így le lenne lakva, akkor nagyon hamar leminősítenék. Felújításra szorul, ez kétségtelen. 56 éves létesítményről beszélünk, nem is csoda, hogy renoválásra szorul. A felső karéjok, a lépcsőházak, vasszerkezetek azért nem 5 csillagosak. Ez csak a nézőtér, amiről beszélni tudok. De Ivánék csináltak nyáron egy CN videó sorozatot, és ott elmondta, hogy a sajtópáholy is katasztrofális állapotban van.MichaaBee írta:Megmondom őszintén, én ezt a bővítgetős dolgot sem értem. Az új stadion meg egyenes idiotizmus szerintem... Most őszintén, mi a jó fészkes fenének ide nagyobb/új stadion? Könyörgöm, Európa legnagyobb férőhelyú stadionjáról beszélünk így is 98 ezer hellyel, s ez is csak kivételes meccsek alkalmával telik meg. Most minek ez a - bocsánat a kifejezésért - hímvesszőméregetés, hogy még 7 ezerrel többen beférjenek évente 4-5 alkalommal?![]()
Ha van valami, ami teljesen rendben van a klub háza táján, akkor az a stadion állapota. Nem hiszem, hogy nagy felújításra szorulna, azt meg végképp nem, hogy új létesítmény szükségeltetne... Értelmetlennek tartom ennek tükrében pénzt kidobálni erre. Ja hogy majd az arabok beszállnak? Rosellt ismerve pár millió euróért minden további nélkül átneveztetné a stadiont Qatar Airwaysre... Komolyan mondom egyre antipatikusabb nekem ez az ürge...

Szerintem ez a Norman Foster-féle terv korántsem volt rossz, láttam élőben a makettet anno, nekem határozottan tetszett. Nyilván ezen a képen teljesen irreálisak a fények, egyet visszalapozva GT hsz-ében van több kép is.visca el barca írta:emlékeztek még erre?reméljük az új tervek jobbak lesznek. hálát adok az égnek, hogy ez nem válósult meg
]
Barcaman14 írta:Azt sem értem, hogy miért kéne bővíteni 6-7 ezer plusz ülőhellyel?
Gondolom nem csak 6-7 ezer műanyag székről lenne szó, hanem egyrészt a tetőről, másrészt az új divatnak megfelelően az átépítés során kerülne bele pláza, hotel, bowlingpálya, vidámpark, állatsimogató, titkos CIA-börtön, helikopterleszálló az araboknak stb.MichaaBee írta:Megmondom őszintén, én ezt a bővítgetős dolgot sem értem.

visca el barca írta:jah akkor a régiről volt szó![]()
rohadt mákos vagy amugyha nyerek a lottón, végigjárom az összes mlb ballparkot

Pont ez az,hogy újra építették,és ez töltötte el szomorúsággal az embereket.visca el barca írta:kétlem h a yankeesre gondolt mihu. nekik aránylag tök uj a stadionjuk (2008-2009 körül épült)
inkább a boston red sox (fenway park) vagy a chicago cubs (wrigley field) lesz az, nekik van tradicionális, első vh-ban épült ballparkjuk... már félig az összeomlás szélén állnak de az istenért nem akarnak ujat építeni