Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Tàmaszkodott. Ez szabályos.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.03.30. 16:21:27Azt a pókfocis kezezést nem ellenőrzi a VAR? Érdekes volt
Mondjuk egy centertől nem várok mást, aki néhány percet játszhat egész szezonban, náluk számít a legtöbbet az önbizalom, az meg ilyenkor zéró.
20-30 perceket bőven megérdemel, remélem jönni is fog a szezon legkeményebb részére ha az eredmény is engedi.dingdong írta: ↑2025.03.27. 22:43:15Nem sirom be a kezdobe Torret de azert arra marha kivancsi lennek hogy miert van ennyire mellozve. Fativ ellentetben mindig hasznosan szall be. Annyit mint Fermin erdemelne o is.
Pedrirol nem tudom eleget beszelni. Lehet raphinha vagy yamal aranylabdas de nalam o lesz a szezon legjobbja erre merget veszek.
Szerintem a két eset megért közösen egy büntetőt, így kb korrektnek érzem a dolog összképét.
Torre szerintem sosem lesz húzóember, aki a hátán viszi a csapatot, ha gödörben van a csapat, de az sem aki lefelé kilóg egy kb jól működő csapatból, ha ilyesmi szerepben és elvárásokkal használjuk, akkor mindig jó lehet.bence0330 írta: ↑2025.03.27. 22:16:11Igen, bár kicsit tartok tőle, milyen formában lehet, ezért lehetett volna neki néha 20 perceket adni. Most kelleni fog. Eddig sokminden nem derült ki, eleve lötyögünk (nagyon helyesen, minden kis megspórolt energia számít). Nem tudom, mennyire épül le valaki Flick alatt, Fort pl. szinteket esett vissza mostanra.