Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Te most egy kuparendszerben lebonyolított meccset említesz, mi pedig egy egész bajnokságot. Azért a kettő nagyon nem ugyanaz. 1 meccsen bármi megtörténhet, még az is, hogy a ZTE Koplárovics góljával legyőzze a későbbi BL-győztest. Egy hosszú sorozat alatt, ahol a kiegyensúlyozott jó teljesítmény a fontos, ott megengedhető (sőt, elkerülhetetlen) 1-2 bolás. A lényeg viszont az, hogy nem kell rendszert csinálni a botlásokból.PannaCotta írta:A fociban bármi megtörténhet (Barcelona - Chelsea 2-2) 2012. április?
Még az is megtörténhet, hogy a világ legjobb csapata kikapjon attól a lesajnált Chelseatől, amelyet a Napoli elleni meccsen már a szimpatizánsok nagy része is temetett (én is).
Soha nem lehet százszázalékosan biztos a győzelem, se egy meccsen, se egy bajnokságban. Csak akkor, ha már az utolsó hármas sípszó is elhangzott....
Azért ennyire ne legyél már elfogultMikaos írta:A csapatok miért nem jönnek rá, hogy nem szabad focizni a Madrid ellen? Mindegyik ebbe a hibába esik bele: próbálnak őszintén játszani, ezek a sunyi fővárosiak meg lekontrázzák őket.
Az eredmény nevetséges, nincs semmi különbség a két csapat között. De tudom, hogy holnap az újságok ömlengeni fognak a kontra királyokról.
fehér balett...Mikaos írta: De tudom, hogy holnap az újságok ömlengeni fognak a kontra királyokról.
herlius írta:Azért a mi botlásaink mellett még egy hibátlan tavaszi mérleg is kellene a Real-tól. Erre a két dologra így együtt azért elég kicsi az esély. Vannak ugyan meglepik a fociban, de ez már valóban földöntúli csoda kategória lenne. A mi srácaink sem felejtettek el focizni 1-2 hét alatt.csababarca írta:Mivel csak 15 pont lesz a különbség,és van még 54 megszerezhető pont okkal el is hihetik...elég még 1-2szer bealudnunk mint tegnap,és lerontani a klasszikust,már bajban is lehetünk.Zolee23 írta: 3 ponttal közelebb jöttek a Madridiak, még ezek után talán azt is elhiszik hogy közük van a bajnoksághoz.
ezért is zavar a tegnap 0-2ről elbukott meccs.
JogosCsacsMate írta:Az az egy góljuk, ami nem kontra volt?Scumy írta:Azért ez a 0-5 az elég csúnyaRáadásul volt pár RM gól, ami elég szépre is sikeredett.
Azért a mi botlásaink mellett még egy hibátlan tavaszi mérleg is kellene a Real-tól. Erre a két dologra így együtt azért elég kicsi az esély. Vannak ugyan meglepik a fociban, de ez már valóban földöntúli csoda kategória lenne. A mi srácaink sem felejtettek el focizni 1-2 hét alatt.csababarca írta:Mivel csak 15 pont lesz a különbség,és van még 54 megszerezhető pont okkal el is hihetik...elég még 1-2szer bealudnunk mint tegnap,és lerontani a klasszikust,már bajban is lehetünk.Zolee23 írta: 3 ponttal közelebb jöttek a Madridiak, még ezek után talán azt is elhiszik hogy közük van a bajnoksághoz.
Nana... mindenkinek más, lesz aki Real ellen játszik majd nagyot mi meg lövünk nekik vagy 5-t.nyalesz írta:szajko írta:Ellenünk meg majd a szezon meccsét produkálják szokás szerint.
ez természetes, ugyanaz mint az atlético meg a többi...
Szerintem arra utal, hogy esetleg megindulnak felfelé. Remélem, hogy nem bár az ilyen győzelmek esetén.. plusz még látják hogy mi is tudunk hibázni..[/quote]18Barca99 írta:Csigalom és nyugavér. Ezért is csak 3 pont jár.
tegnap is esélytelennek tűnt,hogy bukunk 0-2ről egy sociedad ellen (istenem...), erre tessék.REMY írta:azért be ne szarjatokbajnokságot ti nyertétek, esélytelen, hogy 15 pontot elszórjatok...
az ilyenkor elmaradhatatlan hozzászólás.lui1698 írta:A Valencia-tól nem tudom mit vártatok, mikor Gago kezdőben alkot, meg még azért gondolom, hogy van más "zseni" is mellette a csapatban.
Sima spanyol középcsapat, mi is szoktunk az ilyeneknek oda-vissza 4-5 gólt verni nem kell hanyatt esni most se.
Nem kell szerénykedni. +18-ról, jelenleg már "csak" +15-ről egy Barca/Madrid kalibernek meg kell nyernie a bajnokságot.csababarca írta:
Mivel csak 15 pont lesz a különbség,és van még 54 megszerezhető pont okkal el is hihetik...elég még 1-2szer bealudnunk mint tegnap,és lerontani a klasszikust,már bajban is lehetünk.
Azért nem kéne túlozni. Ez a "középcsapat" a BL-ben ugyanannyi pontot gyűjtott, mint a "gyengécske" Bayern, ráadásul ősszel igencsak megszenvedtünk ellenük mi is a bajnokságban. Lehet, hogy nem olyan kiegyensúlyozottak, mint 2-3 éve, de bármikor képesek elkapni a nagyobb halakat is. A Real elleni taktikájuk viszont értelmezhetetlen, már a kupameccsen sem volt világos, hogy mit is akarnak ezzel a fejetlen játékkal.lui1698 írta:A Valencia-tól nem tudom mit vártatok, mikor Gago kezdőben alkot, meg még azért gondolom, hogy van más "zseni" is mellette a csapatban.
Sima spanyol középcsapat, mi is szoktunk az ilyeneknek oda-vissza 4-5 gólt verni nem kell hanyatt esni most se.
Tudod azok után, amit tegnap alkottunk, mindenkinek megfordul a fejébenREMY írta:azért be ne szarjatokbajnokságot ti nyertétek, esélytelen, hogy 15 pontot elszórjatok...
Mivel csak 15 pont lesz a különbség,és van még 54 megszerezhető pont okkal el is hihetik...elég még 1-2szer bealudnunk mint tegnap,és lerontani a klasszikust,már bajban is lehetünk.Zolee23 írta: 3 ponttal közelebb jöttek a Madridiak, még ezek után talán azt is elhiszik hogy közük van a bajnoksághoz.
Hát ez akkor lehetséges, ha mi is hozzáteszünk. Ez most annyiban meg is történhet, ha jön a szokásos évi hullámvölgyünk, mert az utóbbi 2 meccsen mutatkoztak jelei. Bár 18 pontot aligha dolgoznak le pár hét alatt. Annyira nem eshetünk rossz passzba.18Barca99 írta:
Szerintem arra utal, hogy esetleg megindulnak felfelé. Remélem, hogy nem bár az ilyen győzelmek esetén.. plusz még látják hogy mi is tudunk hibázni..
szajko írta:Ellenünk meg majd a szezon meccsét produkálják szokás szerint.
Szerintem arra utal, hogy esetleg megindulnak felfelé. Remélem, hogy nem bár az ilyen győzelmek esetén.. plusz még látják hogy mi is tudunk hibázni..Primitive írta:Csigalom és nyugavér. Ezért is csak 3 pont jár.Scumy írta:Azért ez a 0-5 az elég csúnyaRáadásul volt pár RM gól, ami elég szépre is sikeredett.