Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Ez csak a közvetlen első érintésre vonatkozik.( Vagyis a levételre)L.Messi 10 írta:"Az a folyamat amikor egy csapat játékosa saját kapusának szándékosan rúgja "haza" a labdát. A kapus csak lábbal, fejjel, vállal vagy teste más részével játszhatja meg, érintheti meg a labdát. Sőt a kapus még a bedobással hazaadott labdához sem érhet hozzá kézzel. Amennyiben megfogja a haza adott labdát, akkor közvetett szabadrúgás jár az ellenfél javára a 16-oson belül arról a helyről ahol a szabálysértés történt. A labda hazaadható a kapusnak fejjel, mellel, vállal, combbal. A játékvezető egyedüli joga megállapítani, hogy a hazaadásnál a játékosok a szabály pontjait akarják kijátszani, például a hazaadás feltűnő ismételgetése. Ha viszont valaki nem szándékosan adja "haza" a labdát, akkor a kapus hozzáérhet a kezével is.A fejjel hazaadott labdát a hálóőr megfoghatja."
Épp ez az. Meg egy gyerek ellenünk is megakarta ugyanezt csinálni, és a bíró azonnal lefújta.sjd írta:Csak nézzétek meg egy meccsen, Valdes a hazagurított labdát mindig átveszi, de aztán soha nem fogja meg, akármilyen közel van az ellenfél, hanem elrúgja. Viszont ha egy előrevágott labda kerül hozzá, akkor kivár, amíg az ellenfél csatára megtámadja és azután megfogja.
Akkor ezt a szabályt csak a bírok nem ismerik.sjay írta: Akkor hazaadás ha egyből a kezével ér hozzá, ha mégsem (leveszi a lábával, és gurít vele 1-2-tőt) akkor ezek után felveheti, mert már az ő "tulajdonában" volt a labda.
Akkor hazaadás ha egyből a kezével ér hozzá, ha mégsem (leveszi a lábával, és gurít vele 1-2-tőt) akkor ezek után felveheti, mert már az ő "tulajdonában" volt a labda.levproff írta:Igen, ha a lábával gurította neked.messideco írta:Lenne egy kérdésem:
A nyáron elég sokat fociztunk. Arról van szó, hogy egy párszor én is beálltam kapuba. Egyik csapattársam hátragurította a labdát, én lábbal levettem, kettőt gurítottam vele, majd megfogtam. Ez hazaadásnak minősül-e?
Meg most csak gondolj bele, ha nem lenne hazaadás, hogy el lehetne húzni ezzel az időt egy meccsen.
Igen, ha a lábával gurította neked.messideco írta:Lenne egy kérdésem:
A nyáron elég sokat fociztunk. Arról van szó, hogy egy párszor én is beálltam kapuba. Egyik csapattársam hátragurította a labdát, én lábbal levettem, kettőt gurítottam vele, majd megfogtam. Ez hazaadásnak minősül-e?
Hát ha a lábával gurította akkor igen. Viszont ha fejjel vagy melkhassal vagy volt olyan ügyes és seggel akkor nemmessideco írta:Lenne egy kérdésem:
E!... Elfogadom a fogadást!P.U.Y.O.L. írta:Remélem nálam is játszik a róka mentes móka!![]()
Így lehet a buli csak igazán Ferge... most figyelj! teges!![]()
Amúgy valószínűleg barátnő, sok-sok haver, házibuli.
bizony, Pep ennél jobban ismeri a játékosaitFecooo írta:most miért kellett lelőni a poént?
úgyis rájött volna
Rohadjak meg, ha ő nem Iniesta.MessiFan írta:Nem tudom hogy hova kéne rakni ezt a képet ezért ide rakom:
Messi és Pep fognak kezet és háttérben Valdés van![]()