Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem is olyan nagyon rég,amikor még 300 környékén volt a cigi,akkor jött a hír,h nemsokára egészen 500ig emelik.Akkor sokan lázadtak,meg mondták,h kizárt,h annyi pénzt adjanak érte.Én is így gondoltam akkor.Most meg úgy pattintom a 600at is,mint a katonatiszt...LG írta:Már így is drága a cigi, és akinek kell, az úgyis fog venni.
sztem ez nem teljesen igaz...nyilván a többség így gondolja, de nem tudom megmondani, hányszor kínáltak cigivel az évek során a bulikban, de SOHA nem fogadtam el, még ismétlem, EGY SLUKK se volt! szóval az általánosítás szvsz ezesetben nem helytálló.socio66 írta:Kíváncsiság,szerintem normális,hogy kipróbálok egy olyan cuccot,amivel a fél világ él..MichaaBee írta:csupán arra vagyok kíváncsi, hogy mi az a kezdeti indok, ami arra készteti az embert, hogy kipróbálja?
Meg hát bulikban,gangaléseknél előkerül és valahogy nem is esik olyan rosszul abban a közegben.
Szóval olyan ez,hogy ha valaki otthonülős,nem túl szociális típus,akkor nyilván sosem fogja magától megkívánni a cigit,de ha éled az életet,akkor biztos,hogy előkerül a bagó és nagy valószínűséggel ki is próbálod.
Én egy jól sikerült este után örülök, ha az ágyig eltalálok, a fürdőszobába esélyem sincs. Persze zavar a szagom, de reggelig kibírom. Meg eleve nekem van saját öntisztító folyamatom is. Lefekszek koszosan, büdösen, és tisztán, üdén kelek fel.miihii írta:Az enyém is,az tutiFernando írta:
szerk: még annyit, h az ilyen baráti esték után az első utam nem az ágyba, hanem a fürdőkádba vezet, h megszabaduljak a bűztől, a ruháimat meg dobálom a gépbe...![]()
Egy-egy jól sikerült este után már én sem bírom elviselni a szagomat
Egy jó party, olyan társaság, kíváncsiság, stbMichaaBee írta:A dohányzással kapcsolatban leginkább azt nem tudom megérteni, hogy mi az a motivációs tényező, amiért valaki először rágyújt?
Kíváncsiság,szerintem normális,hogy kipróbálok egy olyan cuccot,amivel a fél világ él..MichaaBee írta:csupán arra vagyok kíváncsi, hogy mi az a kezdeti indok, ami arra készteti az embert, hogy kipróbálja?
én csak arra akartam rámutatni, hogy cigiért nem hallani hogy öltek, míg drogért stb igen. Alkohol meg naponta életeket vesz el közúti balesetekbe... nem felmenteni akartam a dohányosokat, de még lenne ez a legrosszabb függőség a földön, én azt mondom... (és a drog után is jár "csikk" csak az vagy olyan mint a rendes cigié vagy éppen tű ami meg nem túl szerencsés ha megszúr és nagyobb városokban igenis van belőle probléma, Házon kívül-be volt benne pár hete. persze nem olyan számban minta rendes cigi csikk, megint nem felmentem a dohányosokat, csak megjegyeztem, amellett hogy engem is zavar, főleg hogy ehhez kapcsolódik a végzettségem)Eazzy írta:...
ha ügyes voltál, semmi se fogja utána zavarnikennyke04 írta:hát még egy csííííínos hölggyel eltöltött kellemes légyott utánkurdt írta:amúgymeg evés után egy 5 perccel a legjobb rágyújtani![]()
![]()
(természetesen úgy hogy őt a füst ne zavarja
)
Az ám a rajságFernando írta:Főleg, ha kávéd is van mellé.kurdt írta:amúgymeg evés után egy 5 perccel a legjobb rágyújtani
Az enyém is,az tutiFecooo írta:
szerk: még annyit, h az ilyen baráti esték után az első utam nem az ágyba, hanem a fürdőkádba vezet, h megszabaduljak a bűztől, a ruháimat meg dobálom a gépbe...
Főleg, ha kávéd is van mellé.kurdt írta:amúgymeg evés után egy 5 perccel a legjobb rágyújtani
minden betűddel egyetértek Krojf koma!Krojf írta:Cigi?
Sajnos eljutottunk odáig, hogy szinte az összes társaságomban kissebbségbe kerültem azzal, hogy nem dohányzom.
Amíg ők "jóízűen" füstölnek és fújják szerteszéjjel, sokszor tapintatlanul az arcomba, addig én az esetek többségében szimplán csak fulladozom.
Bizony sikerült lassan 39 éves koromig megállnom a rászokást, de én is elszívtam már passzívan jópár dobozzal ebből a koporsószögből.
A minket általában körülvevő szennyezett levegő is éppen elegendő rizikófaktor, ehhez képest a dohányosok még rá is tetéznek.
Hétvégente a moziban zajló Rock Táncházból is úgy megyek haza, hogy az összes viselt ruhám mélyen teleszívja magát bagófüsttel, ráadásul a hajamba is beveszi magát, vagyis gusztustalanul büdösen megyek haza.
Fogalmam nincsen, hogy ebben mi a jó az érintetteknek, de úgy látszik szeretjük az igénytelenséget.
Az otthoni cigarettázással is csak a kosz van, meg a macera, ráadásul sokan "köszönhetik" ennek a halálukat is.
Szóval ne mondjátok nekem, hogy a cigi überkiváló dolog!
Egy életen keresztül ráadásul több ház ára kerül a dohánylobbi zsebébe csak 1 embertől.
K.
Én 17 voltam,amikor rákattantam,ennek már majd' 14 éve.MichaaBee írta:A dohányzással kapcsolatban leginkább azt nem tudom megérteni, hogy mi az a motivációs tényező, amiért valaki először rágyújt?Az oké, hogy nehéz róla leszokni, mert hiányzik, meg egy idő után kell a nikotin a szervezetnek és hogy egy dohányos nem tartja büdösnek, de amíg valaki nem gyújt rá, addig nem hiányzik neki, nem lesz ideges, ha nem kapja meg és valamilyen szinten irritálónak is tartja a szagát. Legalábbis én így vagyok vele és eddigi tapasztalataim alapján a nemdohányzók igen nagy százaléka is így látja. Nem akarok most ezzel senkit sem megbántani, és leszögezném, hogy nem ítélek el senkit emiatt, csupán arra vagyok kíváncsi, hogy mi az a kezdeti indok, ami arra készteti az embert, hogy kipróbálja?
hát még egy csííííínos hölggyel eltöltött kellemes légyott utánkurdt írta:amúgymeg evés után egy 5 perccel a legjobb rágyújtani
Örülnék, ha ezt más dohányosok is leírnák, de kezdem én:MichaaBee írta: mi az a kezdeti indok, ami arra készteti az embert, hogy kipróbálja?
szerintem pár alap ok: kipróbálni, rajkodás, lázadás(tinik elsősorban)... És ez a kezdet, meg úgy jó poén volt, csak a poénból megszokás lett és még 7 év után se tartom magam függőnek, mert napokat is ki bírok nélküle, a várt elvonási tünetek sincsenek... számomra maga a cselekvés lett függőségMichaaBee írta:csupán arra vagyok kíváncsi, hogy mi az a kezdeti indok, ami arra készteti az embert, hogy kipróbálja?
nekem erről csak egy SP rész ugrik be egyből, hogy mindenkivel toleránsnak kell lenni, feketétől a fehér bőrű emberig, a zsidótól az arabig mindenkivel, de amikor rágyújt a fickó egyből megkövezik...
Amikor letettem én is híztam vagy 10 kilót rövid időn belül..Az első két hét volt nagyon nehéz,utána már nem volt vészes.A kávét nem kívántam jobbanEl fanático írta: Szorítok neked, de nem lesz könnyű - én is cigizek. Eddig bő 1 hónap volt a legtöbb, amíg kibírtam leszokás címén. Fateromnak viszont sikerült letennie, már 7 éve nem bagózik, viszont hízott 35 kilót rögtön az első évben, mivel a nikotin elvonástól állandó éhség gyötörte, evett az mindent - jah, és azóta napi 6-7 kávét iszik.
Szorítok neked, de nem lesz könnyű - én is cigizek. Eddig bő 1 hónap volt a legtöbb, amíg kibírtam leszokás címén. Fateromnak viszont sikerült letennie, már 7 éve nem bagózik, viszont hízott 35 kilót rögtön az első évben, mivel a nikotin elvonástól állandó éhség gyötörte, evett az mindent - jah, és azóta napi 6-7 kávét iszik.MR. TROMORT777 írta:Tim írta:Viszont feltett szándékom hogy januárban ismét leteszem,ezúttal végleg! Drukkoljatok nekem