Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel egyáltalán nem tudok egyetérteni, az más, hogy te nem kedveled..., de úgy gondolom nem játszott rosszul, voltak kitűnő átadásai, harcolt, s szép cseleket is mutatott. Nem most kell főhősnek lennie, most önbizalom kell, most visszanyerni a meccsek ritmusát, s szórakoztatni a közönséget. Én ezen a mérkőzésen ennyit vártam, s megkaptam tőle. Marci, ezen gondolkodj...Marci írta:Sajnos ma is egy nulla, egyetlen értékelhető megmozdulása eddig a kiugratása volt amit Etoo hosszan tolt meg. Egyébként semmi kockázat a passzokban, vagy elrúgja a fenébe. Ja persze volt 1-2 bohóckodás amikor ugrált a labda fölött, kapott egy kis tapsot, és hátrapasszolt utána. Közelében sincs a többieknek.
Nem is tudom minek emelte ki a kommentátor, amikor pl Touréra addig nem is mondott semmit, pedig az elefántcsontparti aztán tényleg remekül játszik.
Azért volt ott egy nagyon ciki jelenet, de mindenesetre bejött jópár csel, illetve a labdái profik.okos666 írta:Jelenleg a meccset nézve jól jáccik....Így tovább!!
csak a sör mi?lionelmessi19 írta:Nekem spec. egyetlen falat víz sem kell...![]()
Azért hogy többet kéne kiszolgálni,az egy kicsit furcsa,mert eddig ő szolgált ki mindenkit,amellett hogy lőtte a gólokat!!! De egyébként osztom a véleményed,és örülök,hogy a R10-ben bízók táborában vagy!!Laci0820 írta:Ronaldinho egy nagyon nagy játékos,bár most nem megy neki, de én úhy gondolom, hogy ezen lehetne változtatni!Nem csak Ronie-ban van a hiba szerintem hanem a csapatban is nem bíznak benne annyira a társak!Régen szinte mindenki őt kereste a labdákkal,de most....ebben kéne megváltozni a csapatnak,ha nem is minden labdával de többel kéne kiszolgálni Ronalidnho-t ,hogy érezze a bizalmat a társaitól!Szerintem ez nagyon fontos egy játékosnál! Én bízok Ronaldinho-ban!!!!Újra ő lesz a Világ Legjobb Játékosa!![]()
Mintha csak én mondtam volna...Enrique írta:Még - szerintem - elég korai arról beszélni, hogy visszatért.
Majd ha tartósan jól fog játszani, akkor kijelenthetjük, talán.
Igen-igen, de én arra a színre gondoltam amit R10 hoz a játékba, ha ő a pályán futbalozik, egész más a játék, színt visz a játékunkba!Messi-#19 írta: jó-jó télleg jó játékos Ronaldinho. de azér a foci csapatjáték..
jó-jó télleg jó játékos Ronaldinho. de azér a foci csapatjáték..Ronaldinho&Barca írta: Ronaldinho egyszerüen parádés volt.. kb 20 percet láttam a meccsből, de ő visszatért, fejben helyretette a dolgokat és újra kezd a régi R10 lenni... ez melett keményen küzdött hónapokig hogy ilyen legyen amiylen most. félelmetessek a cselei, az elgondolásai... Ronaldinho nélkül Barca nem létezik...
LaPulga19 írta:Ronaldinhoban is megérte bíznunk párunknak, adott is egy gólpaszt Henrynak, és napról,napra a régi lesz...
Véleményem szerint kicsit túlzol,de jól jáccott szerintem.Ám figyelembe kell venni,hogy a következő 5-6 meccsen kell jól jáccania....akkor derül ki hogy ismét jó formában van-e vagy sem!!! De mindenesetre én bízom benne....LaPulga19 írta:Ronaldinhoban is megérte bíznunk párunknak, adott is egy gólpaszt Henrynak, és napról,napra a régi lesz...