Miranda ősszel játszott néhány meccsen, a többit végig Cucu vitte. Utóbbival történt, hogy szezon közben hívták fel a B-be és Juvenil játékosként lett stabil helye ott.zeli39 írta:Te már többször megírtad,hogy ha valaki a B csapatnál sem kezdő,hogy lehetne az a nagy csapatnál :-)ebben van is logika de mivel azt is leírtad ,hogy nem igen követed az utánpótlás meccseit így sok infód nem lehet.Miranda a múlt szezont a juvenil A csapatnál kezdte de kényszerből januárba átkerült a B csapathoz sérülések miatt.Viszont folyamatosan a juvenil A -val az ifi BL-ben is játszott tehát a B-ben nem lehetett alapember hisz neki hét közben utazásai és BL meccsei is voltak .visca el barca írta:én nem követem a B-s meccseket de ha jól tudom ott cucurella játszott inkább, szóval sanszosabb h a tapasztalat miatt őt fogják felhozni.
Miranda biztosan nem fog 18 évesen átugrani egy korosztályt és kerül fel az A-csapatba, főleg, hogy ott van már egy rutinosabb, szintén tehetséges játékos.
Ő tökéletes helyen van, a Juvenilt már kinőtte, de az A csapathoz még kevés.
Személy szerint nagyon kedvelem a fiatalokat és nagyon szurkolok, hogy fussanak be karriert nálunk, de valahogy úgy érzem, hogy Valverde Alba pihentetése/sérülése esetén inkább fogja Vermaelent, esetleg Umtitit (Lenglet nem tudom mennyire tud ott játszani) a baloson használni. Inkább a kupában kaphat esélyt, de ne nekem legyen igazam és mire Alba kezd kikopni már legyen komoly helyettese.
Vagy hozzuk vissza 50 millióért Grimaldot.