REMY írta:2012 jan 25.-től
2-2
1-2 nekünk
3-2 nektek
2-1 nekünk
2-2
1-1
1-3 nekünk
2-1 nekünk
legutóbbi 8 meccsből 1-et tudtatok nyerni. Gondolom a többin nem akartatok maxon pörögni.
bár az idézeted is bizonyíték arra, hogy mostanában a Ti szavaitokkal élve "felénk nőtetek" ugyanúgy bizonyíték arra is, hogy EGY olyan meccs van amin 2 góllal nyertetek, úgymond sima lett, elcsépelt ugyan de ezek kevesen múltak....
na szóval, az bánt minket, hogy Ti beszéltek nekünk magas paciról, meg nagyképűségről, holott Ti egy bajnokságtól(grat érte, megérdemeltétek)
és azért mert nyertetek ellenünk 4 meccset(de azért gyorsan jegyezzük meg, ha nincs Valdes hibája a szuperkupán, vagy Pedro nem lövi mellé két méterről ez már rögtön nem négy, mert tét nélkül jöttök a visszavágókra,-erre akartam célozni az előző bekezdésben- bár tudom nincs HA a fociban)úgy kezeltek minket, mint valami spanyol középcsapatot.és már már minket tartotok a legesélytelenebbnek a Bl-re.Igaz, hogy egy rahedli ponttal megyünk előtettek a bajnokságban(bár Jo5é el unikó ezt már szeptemberben odaadta nekünk)Annak ellenére, hogy a saját taktikátokat borzasztónak és nézhetetlennek tartjátok még mindig Ti vagytok a legjobb csapat.nem ellentmondás ez?pedig körülbelül pont annyira függötök Ti a sérülékeny(szegény annyit sérült)Ronaldotol mint mi a sohanemsérültgumibogyószörp Messitől.
Kérdezem én naivan, kinek van több oka magas lovon ülni?
A 6.éve Bl elődöntős barcásoknak vagy a tavaly bajnokságot nyert ugyanakkor a saját szurkolói által is rosszul focizó madridiaknak?(megjegyzem tényleg felnőttetek hozzánk)
De leírom mielőtt belém kötnétek, a mi játékunk sem arra enged következtetni, hogy márpedig nincs ellenfelünk(a 6.Bl elődöntő óta talán először)csak ha mi magas lovon ülünk, akkor néhány madridista pedig a mi nyakunkban.
no offense, csak vélemény.remélem nagyjából érthető