Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
LÁttad az Eb-n?Mosquito írta: Ez csak Pepen fog múlni, mert Puyol már közel sincs olyan jó formában, mint pár éve. Vannak jó mérkőzései, de már nem az igazi. Én nyugodtabb vagyok amikor Rafa játszik helyette. Szerintem a Marquez-Pique páros lesz az igazi, de majd elválik.
Amikor Marquez volt a védelemben, akkor legalább annyira izgultam, mint amikor Oleguer. Sokkal valószínűbb, h Puyol és Cáceres fog kezdeni. Remek helyezkedésével pótolja, a megkopott gyorsaságát.Mosquito írta: Ez csak Pepen fog múlni, mert Puyol már közel sincs olyan jó formában, mint pár éve. Vannak jó mérkőzései, de már nem az igazi. Én nyugodtabb vagyok amikor Rafa játszik helyette. Szerintem a Marquez-Pique páros lesz az igazi, de majd elválik.
hát azért én sokkal jobban megbizok Puyolban mit Rafa-ba azért nem olyan acélos védő RafaMosquito írta:Ez csak Pepen fog múlni, mert Puyol már közel sincs olyan jó formában, mint pár éve. Vannak jó mérkőzései, de már nem az igazi. Én nyugodtabb vagyok amikor Rafa játszik helyette. Szerintem a Marquez-Pique páros lesz az igazi, de majd elválik.Zozzy 5 írta:Persze Puyolt is kiszoríthatják, mondjuk azt kétlem.
Ez csak Pepen fog múlni, mert Puyol már közel sincs olyan jó formában, mint pár éve. Vannak jó mérkőzései, de már nem az igazi. Én nyugodtabb vagyok amikor Rafa játszik helyette. Szerintem a Marquez-Pique páros lesz az igazi, de majd elválik.Zozzy 5 írta:Persze Puyolt is kiszoríthatják, mondjuk azt kétlem.
Egészséges versenyhelyzet ami csak a csapat hasznára válhat.Subinho írta: Puyol, Cacares, Marquez mellett ne feledd Militot! most sérült, de még mindíg van 3 középső védő! miért is kell több??? mikor volt ettől több??? sztem pique nem sokat fog játszani, ha egészséges milito, akkor caceres sem! henrique meg megy kölcsönbe... szal sztem ezek árából + eto'o nagyon is jöhetett volna agüero!!!!!
szép is lenne 4-5 csatárral felállni mint régenmanuel írta:Akkor lenne a legjobb hogyha mind a kettő érkezne.barcafan0911 írta:Agüero is van olyan jó mint benzema.
fabiano most jól tolja és henry már 30 éves... mire henry és fabiano kikopna, addigra bojan akkora sztár lehetne, mint ma messi...barca99 írta:Ugyanmár....Subinho írta:[...]
Meg Casillas és Ramos sem esne rosszul...barcafan0911 írta:És érkrzne még fabregas és silva is. (ha már az álmodozásnál tartunk)![]()
Akkor lenne a legjobb hogyha mind a kettő érkezne.barcafan0911 írta:Agüero is van olyan jó mint benzema.
igazad van semmi extra nincs benne. ha csak az nem hogy világon mindenütt ismerik a nevét már 20 évesen és olyan vállogatottban játszik ahol, jobbnál jobb csatárok vannak. Azoknak akik azt irjták egyes játékosokról, hogy áltagos képességű, az nem árt ha belegondol, hogy a mi magyar legjobbjaink, hol vannak ehhez az "átlagos" szinthez. Mivel sehol a közelébe se. míg a semmi extrát nem tartalmazó Benzema vagy Drogba világversenyeken bizonyít addig a magyar tehetségek az ilyen versenyek közelébe se jutnak. nem ide tartozik csak idegesítő hallani, hogy a olyan játékosokról állítják itt a hozzáértők, hogy semmi közük nincs a focihoz akik bármelyk európai csapatban megálnák a helyüket. Lehet, hogy Eto'o-t nem tudja pótolni egyik érkező sem, de nem hiszem hogy attól még átlagosak lennénekBestbarca írta:Én valahogy továbbra sem látok semmi extrát ebben a Benzema gyerekben, de szerintem ha tényleg tudná hozni a formáját akkor megállhatná a helyét, bár gyanús, hogy neki legalább kellene egy idény a Barcában hogy fejlődjön, és hogy tudja teljesíteni azt, amire szerződtették, a szezonkénti legalább 25 gólt. Nekünk viszont jövőre kell a teljesítmény. Sokkal valószínűbb, hogy egy rutinos játékos, aki Angliából érkezik hamarabb be tudna illeszkedni. Ezért lenne jobb Drogba.
Gerard Piqué Bernabeubarca99 írta:Maloudában sztem nem egy nagy szám, ha már balszélső jön, akkor Arshavin vagy Silva.Subinho írta:[...]
De ez a két védő + Eto'o árából gazdálodás...És Agüero vagy Fabiano védekezne? Mert ott van Puyol, Cacares, Marquez, és kifújt a középhátvéd poszt. Egy eltiltás és egy sérülés, és máris milyen jó, hogy van 3 hátvédünk.
![]()
Ugyanmár...Subinho írta:[...]
Mindegyik törökben van győzni akarásdanianevem írta:És mit szólnátok Arda Turanhoz?????
Egy rövid videó az EB-n nyújtott teljesítményéről:
http://youtube.com/watch?v=oT4oMTGBaD0&feature=related
Szerintem van a török srácban vmi győzni akarás...
hoós patrik és asszem 12 évesgyuri03 írta:ja és egyébként figyelnek 1 magyar srácot volt már ott próbajátékon volt a fókuszban vmilyen Patrik![]()
szurkolok neki h oda kerüljön