A nap fénypontja!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
— y-BOB 1 (@7DayzFnS) January 25, 2026

Iff!ultrasur írta: Pl amikor bementem egy étterembe Real mezben a Barcás pincér mondta
addig nem szolgál ki amig nem veszek föl valami normális mezt, de végül kiszolgált és délután már Spanyol mezben tértünk be kétlem hogy jobban örült neki
Nem akarok nagyon belepofátlankodni a dologba, de aki eljut Barcelonába annak illik megnézni a Sagrada Familiat.kistotti írta:Hát elég nehéz lesz 1 nap alatt körbenézni Barcelonában. Nekem 1 hét alatt nem sikerült. Nem kell Messi-re menned itt van Budapest, olyan mintha az összes nevezetességet meg akarnád nézni egy nap alatt. Úgy, hogy még közben élvezd is. A Rambla+kikötő sztem bőven elég lesz arra a napra plusz az ottani nevezettégek.

Hát elég nehéz lesz 1 nap alatt körbenézni Barcelonában. Nekem 1 hét alatt nem sikerült. Nem kell Messi-re menned itt van Budapest, olyan mintha az összes nevezetességet meg akarnád nézni egy nap alatt. Úgy, hogy még közben élvezd is. A Rambla+kikötő sztem bőven elég lesz arra a napra plusz az ottani nevezettégek.LM10 írta:Még nem biztos hogy jövök, de én nagyon szeretném még meg kell beszélnem itthon.
A napokról: Számoljunk 2 nappal az odaúttal. Utána szerintem 1 nap jól jönne csak a szállás helyen míg kipihenjük magunkat. Másnap kéne "garázdálkodni" Barcelónában edzésre kinézni, vásárolni stb. Utána lévő nap meccs és mivel ez csak este lesz ott lesz még a délután is. Az utána lévő nap pedig indulhatunk, szerintem a várost egy nap alatt végig bírjuk menni lesz rá egy egész teljes napunk. Én így gondolkodnék
Még nem tudni pontosan,de minél több időt szeretnénk ott tölteni ha lehetséges....3-4 nap szerintem biztos lesz.Bányász írta:A jelentkezés előtt jó lenne még egy valamit tudni.
Most akkor egészen pontosan hány nap hány éjszakáról lenne szó?Mert volt már régebben szó 3ról meg 4ről is.Utazás nélkül.Csak a Barcelonában eltöltött időre gondolok most.
Szóval hány napra kell készülni?

Akkor onnan is élvezhető volt a meccs? Mert így olyan 6-7 ezer lenne a jegy ami kicsit jó lenneRumig írta:Én tavalyi Gamperen voltam. A legolcsóbb részen ültem (lila), 20 euroért. (Gondolom Gamperre máskor sem drágábbak a jegyek) Viszont ilyenkor 60-65 ezernél többen nem nagyon vannak, szal van hely, így lejjebb másztunk vagy 15 sort (sokakkal egyetemben), de egyébként fentről is tök jól lehet látni, még a számokat is a játékosok hátán; meg a tengert
Teljesen nyitott,egyenlőre még semmilyen pontos adatokkal nem tudunk szolgálni.A létszámmal kapcsolatban azt hiszem 30 főt tudunk elszállásolni.(de ez nem biztos,majd rákérdezek)LM10 írta:Egyébként meddig lehet jelentkezni? Vagy max 32 fő mehet?

Én csak autoval voltam és többször megálltunk ut közbe, így volt 1,5-2 nap. Tehát ez reális.pety27 írta:1,5-2 napLM10 írta:Budapestről-Barcelónába busszal mennyi idő az út?
Akinek már kártya személyije van annak nem kell vinnie, sőt nem is kell vinni semmiféle útlevelet meg személyit mert már nincs határ ami megállítana a spanyol határig szóval nem lesz semmiféle ellenőrzés, de am is a személyidnek mindig nálad kell lenni ami meg már megfelel az EUs előírásnak, szóval no paraLM10 írta:Útlevél nem kell igaz?
Az már jó!LM10 írta:Mikor csináltattad? Én 2007 nyarán.pety27 írta:
szerk: LM10: Azt hiszem akinek már újfajta személyi van,annak nem kell.Nekem pl az van.